מחשבה..

Jen74

New member
../images/Emo9.gif איזה יופי../images/Emo45.gif

גם אני לא ממש יודעת איפה משדרים את מה שראיינו אותי. הבנתי שבג'רוזלם פוסט של שישי יש כתבה/כתבות על האירוע בפונדק.

Jen74

New member
אני לא מצליחה להירדם ../images/Emo122.gif כנסו רגע../images/Emo70.gif

מה שכן, זיפזפתי בין הערוצים והגעתי לערוץ 8 לסוף החלק הראשון של אלביס של הפרסלים. פתאום ראיתי כתובית שרצה לה על המסך שמקבלים הנחה על איזה אוסף כפול. נכנסתי לאתר של ערוץ 8 ומצאתי קופון. לקנות ברשת חנויות צליל את האוסף הכפול שיצא לכבוד 30 שנה למותו של אלביס. 89.90 במקום 119.90

A m i r א

New member
אז ז'ני

האוסף הכפול הזה והאוסף שסיפרתי לך אתמול לפני חצות, מסתבר שזה לא אותו אוסף.

../images/Emo207.gifשאלה בנוגע לאלביס

מה האלבום הכי נמכר של אלביס וכמה האלבום מכר בארה"ב ובעולם בכלל? תודה לכול העוזרים

כבקר כתבתי בנושא, יש בקישורים...

אני מקווה שיש בקישורים נכון ג'ני? כתבתי מהם 10 האלבומים הנמכרים ביותר בעולם כולו... ליאור

אבל הנה בבקשה 10 האלבומים הנמכרים ביותר!

האלבום הנמכר ביותר בכל העולם הוא: ELVIS' CHRISTMAS ALBUM 1970 - קיבל 9 אלבומי פלטינה !!! GOLDEN RECORDS VOL. 1 1958 - קיבל 6 אלבומי פלטינה !!! ALOHA FROM HAWAII 1973 - קיבל 5 אלבומי פלטינה !!! BLUE HAWAII - Soundtrack 1961 - קיבל 3 אלבומי פלטינה !!! YOULL NEVER WALK ALONE 1971 קיבל 3 אלבומי פלטינה THE WONDERFUL WORLD OF CHRISTMAS 1971 קיבל 3 אלבומי פלטינה LIVE AT THE MADISON SQUARE GARDEN 1972 - קיבל 3 אלבומי פלטינה ELVIS IN CONCERT 1977 - קיבל 3 אלבומי פלטינה HOW GREAT THOU ART 1967 - קיבל 2 אלבומי פלטינה MOODY BLUE 1977 - קיבל 2 אלבומי פלטינה ! חשוב לציין להיטי ענק ( סינגלים=תקליטנים ) כמו : עכשיו או לעולם לא 1960 וכלב צייד 1956 שעברו את ה-20 מיליון עותקים ! סה"כ אלביס מכר למעלה ממיליארד ו - 700 מיליון תקליטים כלל עולמי ! ליאור

למעלה