מזל טוב לי!

למקרה שאתה לא יודע,

השם הפרטי שלי הוא בעצם שם עצם זכר... ('סתכל במילון) ככה שאין לי ממש בעיה עם זה.. סלי!
(את האמת שהכרתי פם ילד שקראו לו סלי.. אז זה כן יכול להיות שם זכרי) חוץ מזה, שטעמי זה יותר טעים... ועושה לכולם קונוטציות יותר טובות (כמיהה לשוקולד שפעם, אולי, יותר לי לאכול שוב
)

סלמאק

New member
אם כבר להתייחס לזה ככה...

אז תמי זה תמר, שזה גם ש"ע ז'. (וגם צומח, כמו השם הפרטי שלך) אז הרבה יותר מתאים עבורך. ואם לדבר על קונוטציה, אז דברי בשם עצמך. (כמיהה לשוקולד?
לכי למקס ברנר). אים אני אגיד לך שיצאתי אם מישהי בשם תמי? אז זו יכולה להיות קונוטציה הרבה יותר טובה (ואולי גם יותר טעימה
)

אה.. טוב.. נגיד... אני מקבלת...

אם יצאת עם מישי בשם הזה ואתה מוכן "לסבול" את השם... אז ניחא... (ולהמ היא גם טעימה, אני לא רוצה לדעת...
) (כן, אני אלך למקס ברנר, ברגע שיאושר לי לאכול שוקולד שוב... אל תדאג.. יש לי כבר מקומות שמורים
)

סלמאק

New member
ואם מותר לי לשאול

ע"י מי נאסרה עלייך אכילת שוקולד?
(סתם בא לי לבאס אותך
)

קקה! ../images/Emo3.gif

לקחתי תרופה הומאופתית שאסור לאכול בחודש הראשון ללקחיתה שוקולד... ועד שאבקר שוב אצת התזונאית, זה לא בתפריט

Nogmor

New member
רק לידע כללי!

יש לנו בעבודה עוגה שנקראת טעמי והיא מ'זה טעימה! ממש אחת העוגות היותר מדהימות שאנחנו מוכרים, רק לידע כללי.

subatoi

New member
שמח שהתנדבת

להביא אחת מפגש הפורום הבא. או לערב ס"ג מה שיבוא קודם

Nogmor

New member
האמת,

טוב זה נכון, אבל אני יכול להעביר את הרעיון לקונדיטור של המקום! נ.ב. כבר העברתי לו את הרעיון של העוגיות בצורת הסמל של אפופיס והוא אמר שיבדוק אם זה אפשרי.

אני חושבת שפם טעמתי כזו

בכל מקרה, כל דבר עם שוקולד (וקוראים לו טעמי) צריך להיות מדהים!

אוי, לפעמים השימוש בכתיב שלי מסבך

אותי לאללה... פעם פעם!!! "אני חושבת שפעם"!!! שפם... גם כן אלה....

למעלה