מזל טוב לי!

Nogmor

New member
אני עונה בשם שאר המין הגברי כשאני

אומר: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אוקי? למרות שזה מדינה חופשית והכל.

סלמאק

New member
../images/Emo45.gif

נ.ב: חבל שאתה לא לוקח חלק בפורום הפרטי השני שפתחנו... (עמוד 2 לעת עתה)

Nogmor

New member
:-O

פתחתם שרשור-פורומי-חתרני בלעדיי?! טוב נו. אני במילא תקוע לי איפשהו בעמ2 7 או 9 כבר.

Nogmor

New member
למה? למה אנשים תמיד עושים את זה?

תמיד לוקחים כינוי, מקצרים אותו ומכניסים י' איפה שלא צריך שיהיה וזהו, זה הכינוי החדש.
עובדות: קינספיריט - קינסי סובטוי - סקובי (למרות שאצלו זה שינוי כי דחפו שם גם ק') קיווי - קיווי (טוב, הוא כבר הגעת עם ה י' מוכנה מראש
) וכדומה. משום מה, הרעיון הזה מזכיר לי את השיר "מיכאלה"...

Nogmor

New member
לא הייתי בטוח עם להכניס אותך או לא!

כי לא זכרתי כינוי חמודי דבילים שעשו גם לכינוי שלך.. מה, סלי? סלמי? סאלמי? סולמי?

nzkiwi

New member
ובל נשכח את צ'אקי...

שזה לא בדיוק אבל בערך... תגיד תודה באוסטרליה עושים את זה לכל מילה שאפשר!!! פעם מישהי אוסטרלית אמרה משהו בקשר ל- ADDI, בהתחלה חשבתי שהיא מדברת על מישהו/י ישראלי/ת, בסופו של דבר התברר שהיא התכוונה ל- ADDRESS

kinspirit

New member
זה אוסטרלי?

הקיצור הזה מוכר היטב בעולם האינטרנט, תמיד הייתי בטוחה שזה קיצור אינטרנטי שכזה *מרימה גבה*

סלמאק

New member
סבבה, כשיהיה לנו חבר פורום

שקוראים לו "ADDRESS" נדע איזה כינוי לתת לו.
אבל על איזה כינוי סגרנו לתת לך? זה לא חייב להיות "נוגי" (בחיית, איך זה נשמע...), אפשר "מורדור" (למבינים
) או סתם ללכת על "more"(שזה קצר, אבל יותר...)

למעלה