אלה שבטעם קולה מיוצרים היום בצורת.. בקבוקים (לכל מי שמחפש).
מ מ א ג ר ט New member 14/10/06 #36 כנראה למרות שאני מכירה גומי בטעם קולה בצורת בקבוק וגם בצורת זחל. אני אסדר לנו למפגש הבא...
S subatoi New member 15/10/06 #37 מזכיר לי את האגדות האורבניות (או שלא?) על המשקאות החריפים על הנחש/תולעת בפנים. אני כבר לא זוכר בדיוק...
מזכיר לי את האגדות האורבניות (או שלא?) על המשקאות החריפים על הנחש/תולעת בפנים. אני כבר לא זוכר בדיוק...
N Nogmor New member 8/10/06 #17 ../images/Emo207.gif צריך שינוי-כינוי חדש. נוגמור (Nogmor) זה רציני מדי - תנו קיצור שיתקבל על יד חבר עם (כמובן, לאחר שהם יסיימו את המרד שלהם באדון שלהם). נו? הצעות?
../images/Emo207.gif צריך שינוי-כינוי חדש. נוגמור (Nogmor) זה רציני מדי - תנו קיצור שיתקבל על יד חבר עם (כמובן, לאחר שהם יסיימו את המרד שלהם באדון שלהם). נו? הצעות?
ס סלמאק New member 9/10/06 #25 אתה אומר אם כבר עבודה חדשה, חתימה חדשה- אז נלך גם על כינוי חדש. יפה... אתה מחפש משהו קצר או ארוך? כי אם לא אכפת לך האורך, אפשר "גם אופה וגם יפה" (שגזור מניב ידוע). דרך אגב, לשפירית יש 4 כנפיים כי יש לה 2 רזרביות למקרה ששתיים מתקלקלות.
אתה אומר אם כבר עבודה חדשה, חתימה חדשה- אז נלך גם על כינוי חדש. יפה... אתה מחפש משהו קצר או ארוך? כי אם לא אכפת לך האורך, אפשר "גם אופה וגם יפה" (שגזור מניב ידוע). דרך אגב, לשפירית יש 4 כנפיים כי יש לה 2 רזרביות למקרה ששתיים מתקלקלות.
N Nogmor New member 9/10/06 #26 אני מחפש משהו לא יותר מדי מדהים, מודל 2000 יהיה בסדר, ידני, יד שניה זה גם בסדר, בסביבות ה30 אלף ש"ח, ועד 100 אלף ק"מ זה בסדר.
אני מחפש משהו לא יותר מדי מדהים, מודל 2000 יהיה בסדר, ידני, יד שניה זה גם בסדר, בסביבות ה30 אלף ש"ח, ועד 100 אלף ק"מ זה בסדר.