אנשים יקרים אני צריכה עזרה . אני מעוניינת לשלוח מייל בתפוסה עולמית . או במילים אחרות - אני מעוניינת לשלוח מייל לכל חשבונות המשתמשים הקיימים בעולם למשל ב - hotmail.. אם למישהו יש מושג איך עושים את זה בבקשה לעזור לעלמה במצוקה ! השאירו לי כאן הודעה או רשמו לי מסר ישיר ואני אשאיר לכם את כתובת המסנג'ר שלי בכדי שתוכלו לכוון אותי .. אני מודה לכם מראש על תשומת הלב ! קרן
פרוייקט חדש להצלת חיים גיוס משאבים לניתוחים השתלות טיפולים ותרופות שלא בסל השירותים עזרו בגיוס משאבים, הפצת האתר והפרוייקט ברשת. וכל הצעה רעיון תתקבל בברכה.
אני מעוניין להתחבר לאינטרנט מהיר ממחשב ביתי.הייתי מעוניין בכמה שפחות עלויות.וכמובן עם הכי הרבה אופציות. השאלה שלי היא א. על איזה חברה אתם יכולים להמליץ? ב. האם כדאי להתחבר דרך כבלים או דרך קו טלפון.אני צריך שיתנו את הכל כולל מודם.ואני ווירוסים למיניהם.יש לציין שחברות הכבלים טוענות שבאזורי אין תשתית של כבלים. ממש תודה לכל מי שיענה.אגב הפורום הזה.והאנשים שבו פשוט מהממים.
מסבירים לערס אחד איך להתחיל עם בחורה : "דבר איתה על שלשה דברים :אוכל ,משפחה ופילוסופיה" בערב הולך הערס לפאב ,ניגש לאחת הנשים ושואל :"בובה את אוהבת מטבוחה ?","לא",עונה הבחורה ,"אמא שלך אוהבת מטבוחה ?","לא,גם היא לא" עונה הבחורה . "ותגידי ,עגבניה יודעת שהיא הולכת להפוך למטבוחה ?"
שלום רב אני לקוחה של חברת בזק בינלאומי נט לפני זמן רב [משוער בין שנתיים לשלוש] קנינו מחברת בזק בינלאומי נט ציוד רשת שכלל ראוטר 614+ Dlink ומודם ECI כחול. לא שמרנו חשבונית של תחילת גביית 24 התשלומים. לא רשמנו באיזה תאריך החלו התשלומים. כל בני המשפחה בטוחים שהדבר היה לפני שנתיים ויותר לפי סימנים כמו מתי קנינו מכונית, מתי נרשמנו ללימודים, ושלל סימנים חסרי ערך בעיני חברת האשראי או ספקית האינטרנט. לפני 3 חודשים בקירוב רציתי להתנתק מהספקית מסיבות שונות, ובמשא ומתן נאמר לי פעמים רבות ש24 התשלומים מסתיימים באוגוסט. בסופו שלך דבר נשארתי עם הספקית. החודש טלפנתי למוקד הפיננסי לבירורים, וגיליתי שכעת הם טוענים שהתשלומים מסתיימים רק בדצמבר 2005 !!! אני בטוחה במיליון אחוז שהם ממשיכים לגבות ממני כספים ללא הצדקה ושכבר שילמתי להם 24 תשלומים. מסיבות בירוקרטיות לא ניתן לברר זאת [מצידי] עם חברת האשראי מאחר והספקית חייבה אותנו בחיוב קבע ולא בפירוט תשלומים. ומסיבות שונות נוספות. דיברתי איתם שעות היום ואתמול בניסיון לשכנע אותם שנפלה טעות חמורה במחשב שלהם ושאל להם להמשיך לחייב אותי מעבר לחודש אוגוסט הבא וזה לא עזר. ההוכחה היחידה שיש לי לטעותם היא שעל מודם הECI כתוב שהוא בתוקף מאוגוסט 2003. וכעת למרות שהECI והDLINK הגיעו בארגז אחד ע"י אותו שליח באותו יום קודר אסוני ואפל, הם מכחישים כל קשר לECI. מה אפשר לעשות? האם למישהו פה היה מקרה דומה?
אני מניח שיתעניינו בקישור הזה בפורום "תפוז מחפשים בשבילך" אולי גם ב"שאלה קטנה" ויש בתפוז גם כמה בלוגים שעוסקים במידענות, אני מניח שישמחו לפרסם את הקישור הזה.