מוקפץ

שלומלום אני חדשה

היי לא ראיתי שיש כאן בכלל את הפורום הזה אוקי אז ככה.. אממ אני בת 13 אני שומעת הרבה דברים בעיקר רוק רוק כבד מטאל.. ומעט פאנק אני מתה חולה על אוזי אוסבורן ועל מרלין מנסון מתה על נירוונה אין לי מה להגיד פשוט על המוסיקה המדהימה הזאת! אין לי מילים.. אממ יש לי בבית פנדלר אחת גיבסון אחת ושלוש קלאסיות(לא שלי של אח שלי) אממ אני אוהבת תופים ואני לא לומדת אני שונאת תווים אז אני מנסה ללמוד מתוך הקשבה ולמדתי שיר אחד (בערך) יש לידיד שלי מערכת תופים והוא מנסה ללמד אותי אמ מה עוד? תשאלו ואני יענה

OMRIVOL

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

לפני מספר חודשים מישהו העלה קובץ שיש בו דירוג של 100 הלהקות הגדולות בכל הזמנים....(Led Zeppelinהיו ראשונים)... מישהו יכול לתת לי קישור להודעה הזאת , או להעלות שוב את הקובץ??? תודה מראש....!!!

Jam Head

New member
אוי ואבוי...

חחח , זה אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי בחיים שלי. ילדה , שתתבגרי קצת , תחזרי לפה. :)

שלום פלפלית

ברוכה הבאה... רוב הזמרים שהזכרת לא ממש שייכים לפורום הזה (יש פורומים אחרים שבהם אפשר לדבר עליהם), ואנחנו גם לא מדברים הרבה על נגינה וגיטרות (גם לכך יש פורום מיוחד, בכל מקרה ברוכה הבאה, וכדאי שתקראי את דפי הפורום אחורה ואת הקישורים והמאמרים של הפורום בשביל להתרשם מנושאי השיחה שלנו.

Jam Head

New member
אני לא מבין איך אתה כל הזמן כזה

נחמד , אפילו שזה דורש את זה ! למד אותי !

ganooov

New member
היי... ../images/Emo13.gif

לא ידעתי שחידשו את המשכורות, כדאי שתחכה לטלפון מעורך הדין שלי, תביעת פיצויים + הסדר מזונות (לרשימת האייסי של חברי הפורום) בדרך אליך.

אה

זה שאני קטנה זה לא אומר כלום תראה לי עוד אלתי/ת או בת/בן נוער בגילי ששומע את מה שאני שומעת וזה שאני בת 13 זה ממש ממש לא אומר כלום.. אני לא מצליחה לבטא את השם של המנהל פה אז.. איך שלא קוראים לך.. באיזה פורים יש שיחות וכ'ו על הלהקות שהזכרתי... כי אוזי אוסבורן הוא אגדת רוק

הו

אוזי אוסברון הוא אכן (לצערי) כנראה אגדת רוק לפי חלק ניכר מחברי הפורום ולכן מדברים עליו כאן, מידיי פעם. מעבר לזה, יש בתפוז פורום מאטל ופורום פאנק, וגם פורום כלי נגינה ונגנים. זה שאת צעירה זו עובדה, אבל זה לא צריך להפריע לך לשרשר

אני מסכימה!

ozzy is god!!!!!i love him!!!!! i love him so mach יש לי סטיה.. אני חושבת שהוא חתיך ואני חושבת שמרלין מנסון חתיך... הכם כאלה כוסונים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתה עליהם!@!!!!!!!

November Rainִ

New member
מילא אוזי אבל מנסון?../images/Emo3.gif

ה"סטייה" שלך יותר גרועה מסתם סטייה. ד"א אני מכירה אנשים בגיל שלך ששומעים אותה מוזיקה ואפילו יותר איכותית. ותלמדי לכתוב קצת אנגלית...

DrunkGoat

New member
אתה יודע..

זה מטאל (metal), לא מאטל (matel). לא טעות פטאלית, אבל בכ"ז.

טוב

אז עד עכשיו לא הקשבתי לדבר הלא נכון?
עזוב, זה סתם הדיסלקציה שלי שמכה ברגעים הלא נכונים, זה הכל

DrunkGoat

New member
טוב נו, לא נורא..

ועוד דבר, להשכלתך הכללית: קורן, מרלין מנסון או אוזי אוסבורן (של היום) זה לא באמת מטאל. הם רק משתמשים בפוזה של המטאל כטריק שיווקי, בגלל שזה כזה מגניב. הילדים האלה לא מתקבלים בברכה בפורום מטאל, אתה שולח אותם לעונש מוות בסקילה.

למעלה