מוקפץ

דווקא את זה ידעתי ../images/Emo13.gif

אני גם יודע איך מתיחסים לניאו מטאל בפורום מטאל, ככה צריך!!!

Jam Head

New member
זה לא קשור לשום התנשאות

פשוט את באה , ואומרת - הוא מלך , הוא אלהים , אני מעריצה אותו זה לא ממש מקובל , גם זה מראה על השקפה מאוד ילדותית ה- הוא מלך ואני סוגדת לו בלילות.

לא ניראה לי

כאילו בן כמה אתה? חוץ מזה אני מכיה אנשים בני 20+ 30+ שאומרים אותו דבר כמוני שהוא המלך ולא להגזים אני לא סוגדת לו בלילות ואני חושבת שהוא אליל so...? אולי הגזמתי בהודעה החדשה שכתבתי שהוא כוסון כי זה באמת ילדותי.. אבל אני פשוט לא יכולה לתאר במילים מה אני מרגישה לפי מה שאני הבנתי אתה לא יכול להיות כל כך נחמד אז אני לא ייחס לך חשיבות גדולה כי אני לא נעלבת מהר גם אם מתכוונים אבל אני מעדיפה שלא יתכוונו...

טוב פלפלית

אנחנו לא פורום מעריצים אנחנו פורום מוסיקה, אמרת שאת מעדיפה שלא יתכוונו להעליב, אז הנה עצה קטנה: תקרא קצת דפים של הפורום תראי אם אנחנו מוצאים חן בעינייך, ואם בא לך להיות חלק מהקהילה שלנו, ואולי בדרך אגב תראי מה ואיך אנחנו אנחנו כותבים, כי כרגע את לא כל כך בכיוון. מה שכתבתי נכתב מרצון כן לעזור ובשום אופן לא בכוונה להעליב, מקווה שהובנתי כמו שצריך.

Nir of GondoliN

New member
זה באמת מעט ילדותית הגישה הזאת

בכל מקרה אני ניר בן 16 מיבנה אין לי איציק אני הכי אוהב את פינק פלויד ואת מלכי הארגמן שיר? לא יודע. תלוי ביום. היום את קומפורטבלי

האם אוזני מטעות אותי? האם גהנום קפא

זו הסיבה היחידה למה שקרה עכשיו... ELP ברדיו!!!! מי שמע על דבר כזה?! 88 fm התחנה הכי טובה בארץ. אין מה להשוות לשאר התחנות אני רוצה להמליץ לכולם על התוכנית שיש ביום שבת משעה 2 עד הערב (לא יודע בדיוק מתי). מוזיקה משנות ה 60 וה 70.. וגם אי אל פי! מי היה מאמין!

LadyG

New member
השעות השוות ביותר הן

מ- 1400 ועד 1700 וכן, זכינו היום לשמוע את ELP - Fanfare for the common man זה גם כן משהו.

שמענו את זה פעם

כל יום שישי (נראה לי), בערוץ אחד.. אבל בכל זאת. כל השיר! ברדיו! מזל שיש את 88

An6ie

New member
אני בעד ש...

שההודעה הזו תימחק ופשוט שתיכתוב הודעת פתיחת שלום חדשה... נגיד ששכחנו את זו... לא סתם... היי לך קטנה...

הייי

בן כמה אתה.< מאיפה? יש לך איציק? והשאלה הזו נשאלת לכולכם.. בני כמה אתם? מאיפה? יש לכם איציק?(איסיקיו=איציק למי שלא יודע)

למעלה