מוקדש לטל... עלתה לי שאלה בראש: האם אי פעם בחייך הברזת מבית ספר
N natalyrst New member 29/5/03 #1 ../images/Emo32.gif מוקדש לטל... עלתה לי שאלה בראש: האם אי פעם בחייך הברזת מבית ספר
ט טל גקסון New member 29/5/03 #2 חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo105.gif בטח,למה לא?! בעיקר משיעורי ספרות..
D Dawson girl New member 29/5/03 #3 ../images/Emo12.gif טל?! אני המומה ובשוק ממך!!! את..... הברזת... מבי''ס??? אוי מיי גאד. כל העולם מתמוטט. סתאאאאאאאם אמ... אני אף פעם לא הברזתי מיום שלם בבי''ס, אבל מכמה שיעורים ממש מגעילים כן (של''ח לדוגמא. עם המורה הכי אידיוט ביקום)...
../images/Emo12.gif טל?! אני המומה ובשוק ממך!!! את..... הברזת... מבי''ס??? אוי מיי גאד. כל העולם מתמוטט. סתאאאאאאאם אמ... אני אף פעם לא הברזתי מיום שלם בבי''ס, אבל מכמה שיעורים ממש מגעילים כן (של''ח לדוגמא. עם המורה הכי אידיוט ביקום)...
A AngelFairY New member 29/5/03 #4 ../images/Emo15.gifהיא עובדת עליכם... טל לעולם לא הבריזה מהבית ספר לא סתם אני צוחקת... הלוואי עליי הציונים של טל... אבל... טל אף פעם לא נכשלה בשום מבחן *סוגדת*
../images/Emo15.gifהיא עובדת עליכם... טל לעולם לא הבריזה מהבית ספר לא סתם אני צוחקת... הלוואי עליי הציונים של טל... אבל... טל אף פעם לא נכשלה בשום מבחן *סוגדת*
N natalyrst New member 30/5/03 #6 יו, טל אני מופתעת../images/Emo70.gif אני לא הברזתי!!! ואת כן?!?!? לא יאמן!