מוזיקלי

numerw

New member
../images/Emo32.gif מוזיקלי

מי כאן מגיע לרוג'ר ווטרס בקיץ ?
הולך להיות כיף

Ne§t£A Gi®L

New member
אני לא יודעעעעת);../images/Emo108.gif

מצד אחד...זו הלהקה האהובה עליי... מצד שני-אין לי כרגע 400 שקל מיותרים, וזה נופל על מסיבת הסיום שלי... אני אוכלת את הסרט הזה כבר שבועות)): קיבינימט.

numerw

New member
דילמות..

כסף עוד אפשר לגייס מאיפשהו נראה לי שהבעיה היותר רצינית שלך זה המסיבת סיום... למזלי היום של ההופעה לא נופל לי על שום דבר משמעותי אז אין בעיה לנסוע
(למרות שזה הולך להיות בתקופה מאוד לחוצה)

ben4ever

New member
עד כמה שאני מעריך את ווטרס....

אני אוותר. הוא לא מלהיב אותי כ"כ שאלך לשבור קופת חיסכון לכרטיס. ב-400 ש"ח לכרטיס אני יכול ללכת לשלוש הופעות של פורטיסחרוף,ועוד יישאר לי כסף לשווארמה בפיתה ובקבוק וודקה. כשיביאו את הקיור,נדבר

numerw

New member
../images/Emo119.gif תשמע וזה..

יש הופעות שפשוט צריך לראות לפחות פעם אחת ולצערי עד עכשיו יצא לי להיות רק בהופעה אחת של ברי (כתבתי עליה לפני כמה ימים) ובטוח שאני אהיה בעוד הרבה הופעות שלו ושל פורטיס ביחד:), לעומת זאת אני לא יודע כמה פעמים רוג'ר ווטרס יגיע לארץ ואני פשוט אוהב את המוזיקה של פינק פלויד וגם את החומר סולו שהוא הוציא. אם בכלל פינק פלויד יתאחדו (כשזה יקרה אני גם אטוס לחו"ל להופעה
אם הם לא יבואו לפה) לא הייתי הולך אליו הייתי מחכה להם. אגב אם אתה חושב 375 שקל לכרטיס זה יקר אז אתה טועה יש לי חבר שמחכה כבר 3 שנים (כל השירות שלנו בצבא) לנסוע לפסטיבל .Roskilde בדנמרק (פסטיבל ענקי ומטורף של מוזיקה) שנמשך 3 ימים ורק הכרטיס אליו (בלי אוכל,טיסות וציוד לינה בפארק) עולה 1008 שקל. הוא נוסע לשם ב 2 ביולי ותכלס אם אני אמצא איך לגייס את הכסף (בעיה לעבוד במקום נורמלי כשאתה לומד במכינה ) אני אסע איתו ונחגוג שם
כשהקיור יבואו נדבר, גם לשם בטח אני אלך

Bari west

New member
יש לי הופעה יותר חשובה../images/Emo6.gif

ווטרס זה אחלה,אבל אני מתה מתה ללכת לדפש מוד!!! אני חולה על הלהקה הזאת

למעלה