מה אתם יודעים!

• פותח הנושא Fanja
  • פורסם בתאריך
../images/Emo6.gif דיייייייייי אני חייבת לעבוד

אוף איתכם! אי אפשר לעזוב את המסך! זהו. עכשיו אני מתחייבת לא להציץ לפחות...................................... רבע שעה

טוב, עוד אחת וזהו! וזהו! וזהו!

פעם תא מוח נשי הגיע איכשהו בטעות לתוך מוח של גבר. התא הנשי (או שמא הייתה זו תאה?) הביטה סביבה וראתה שהכל ריק וחשוך. "שלום, יש פה מישהו?" היא שאלה. דממה, ורק הד קולה נשמע.... "האלו....יש כאן מישהו" היא ניסתה שוב בקול רם הרבה יותר... דממה.... ואז היא שמעה קול חלש מרחוק "שלום לך....אנחנו כולנו פה למטה......"

Fanja

New member
לא ללכת, יש עוד:

Incontinence Hotline...Can you hold, please?​

nurithy

New member
סרטון, הא? קחו עוד אחד

לפתוח רמקולים עד הסוף. http://84.40.3.164/

Fanja

New member
את זה הכרתי. פעם שמעתי מקהלה

בהופעה. אני חושבת שהיו מדנמרק או שוודיה. הם "שרו" מטוס מתניע, נוסק, טס, ונוחת עד שהמנוע דמם. שיבתי שם בקהל, שמעתי במו אוזניי, ראיתי במו עיניי, ולא האמנתי. מדהים.

Y. Welis

New member
מוכר מ-Sky News...

לא ברור אם זה אמיתי, אבל זה בהחלט מרגש.

Fanja

New member
../images/Emo6.gif

אין לי סרטון, אבל יש לי הקלטה. יש אפשרות להכניס אותה לפה (טכנית)?

Fanja

New member
אז נסי כך:

לכי לאתר הזה : http://www.enorthernbc.com/ הקליקי על The Joke Shoppe לכי קצת למטה, תחת הכותרת latest jokes מצאי והקליקי על Mental Health Answering Machine Message listen

nurithy

New member
ועכשיו אני הגעתי.

האפיפיור הגיע לביקור רשמי לא משנה איפה. ירד מהמטוס והלך ללימוזינה שחיכתה לו. הנהג פתח לפניו את הדלת. אמר לו האפיפיור: "אתה יודע מה? מזמן לא נהגתי. הנה המלון פה קרוב, תן לי לנהוג עד לשם." "בסדר," אמר הנהג. האפיפיור התיישב ליד ההגה והתחיל לנסוע. בדרך עברו ליד שני שוטרים. אמר השוטר האחד לחברו: "ראית את הלימוזינה הזאת? מי לדעתך נוסע בה?" "נשיא המדינה?" שאל שוטר ב'. "לאאאאא." "מזכ"ל האו"ם?" "לאאאא. מה פתאום." "נשיא ארה"ב?" "לאאאא. קטן עלינו." "אז מי נוסע בה? תגיד כבר!" "אני באמת לא יודע," אמר שוטר ב', "אבל האפיפיור הוא הנהג שלו."

Fanja

New member
ועוד:

There was a cowboy who went to the outhouse. He heard a noise, so he looked inside. Lo and behold, there was an Indian down in the hole. The cowboy said, "How long have you been down there in that awful hole?" The Indian replied, "Many moons."​

למעלה