! מגמת ערבית...

קושניר נלחמה עליי^^../images/Emo96.gif

ועכשיו אני בביולוגיה בטוח!:] עכשיו צריך לקוות שאני אתקבל לסוציאו-פסיכו ( ואין סיכוי שזה לא קורה!:|) *קושניר- המחנכת שלי- קופי אבי קושניר!!

Karin917

New member
זה לא באמת כזה גרוע...

פשוט יש בגרות בע``פ [בי``ב] די קשה ואם אתן לא רוצות מודיעין אז לא יצא לכן מזה כלום כי כל מה שתדעו זה לחפש מהר במילון. אני מסיימת חמש יח` בעוד שבועיים וחצי ואני לא יודעת ערבית...

rotemi22

New member
אני רוצה ללכת למודיעין.

וגם שומעת המון ערבית בבית (אמא שלי באה מסוריה. חה. D:) אז... אממ.. טוב, לא יודעת, אני דווקא די רוצה. :X

Karin917

New member
../images/Emo178.gif

בהמשך להתבכיינות על כך שמגמת ערבית זה גרוע... לפני שבועיים ראיתי שכתוב באתר של המודיעין שאני מתמיינת גם לבלהבלה מודיעין גלוי ושיש לי היום ריאיון. כמה ימים מאוחר יותר גם קיבלתי את המכתב עצמו והיה כתוב בו שזה מבחנים. כשהתקשרתי לאשר הגעה נאמר לי שזה רק ריאיון. כשהגעתי הסתבר שיש מבחן. ולא סתם מבחן של שעה-שעה וחצי עם שאלות אמריקאיות אלא מבחן של 3 שעות שצריך לתרגם בו קטע ממש קשה ואח"כ לתמצת אותו ואחרי זה לתרגם קטעים יותר קצרים ולענות על שאלות
הרבה זמן לא נכנסתי לשיעורי ערבית ולא זכרתי כמעט כלום ממה שלמדנו במהלך השנה, ובגלל שלא ידעתי שיהיה מבחן אז גם לא טרחתי לחזור על זה
אתמול יצאתי עם חברות ופיספסתי את האוטובוס האחרון אז חזרתי ממש מאוחר הביתה ובקושי ישנתי ובבוקר היו לי רגשות אשם בגלל הוופל בלגי שאכלתי אתמול אז גם לא אכלתי ארוחת בוקר. הייתי רעבה ועייפה כל המבחן... אחרי זה הגיע השלב של הריאיון-מסתבר שנשים נורא מלחיצות אותי
בהתחלה היא שאלה שאלות כמו איפה אני גרה ואח"כ היא עברה לשאול שאלות כמו "מה לדעתך המשמעות של אחריות"? ועוד שאלות שלא היה לי מושג איך לענות עליהן. לבסוף היא שאלה אותי שאלות אקטואליה ויצאתי כ"כ מטומטמת!$#%#! היא שאלה מי חטף את גלעד שליט ואמרתי שחיזבאללה. ועוד אמרתי את זה בביטחון! [והדגשתי עד כמה אני בטוחה בזה
] כשיצאתי מהריאיון אז הייתה שם מישהי שהכרתי במהלך המבחנים וסיפרתי לה אז היא התקשרה לאבא לשאול כל מיני דברים והיא ידעה לענות על זה
[המראיינת אמרה לה שהיא כמעט היחידה שהצליחה לענות על זה נכון] אני לא יודעת למה זה מבאס... היא הייתה ממש חמודה! מגיע לה לעבור... כל זה נכתב כדי להראות עד כמה אני טיפשה ושמגמת ערבית זה לא נחמד

חמצמצה

New member
זה לא החיזבאללה? :ם

אז מי?
ממ את באמת רוצה ללכת למודיעין ערבית? אותי נורא הזהירו, ואמרו לי להודיע כבר בצו ראשון שאני מוותרת על זהS: אז אולי זה בעצם לטובה! ותמיד תאכלי ארוחת בוקר, לא משנה מההה אכלת אתמול.. קהלהלהלהלהההה אני אוהבת שמראיינים אותי:}

Karin917

New member
לא,החמאס../images/Emo6.gif

המנילה שלי לא משהו אז אני מעדיפה מודיעין מאשר כל מיני תפקידי הדרכה או להיות פקידה האזנות זה אולי לא כזה טוב,אבל מודיעין גלוי נשמע ממש נחמד... ח"ח על הפיזיקה-ערבית-מחשבים!

חמצמצה

New member
אה נו זה אותו דבר

חמאס-חיזבאללהה
זה לא מוציא אותך טיפשה D: אשמתם שיש להם כלכך הרבה אירוגנים, פת"ח, ג'יהאד, איראן ><" תודהתודה

Karin917

New member
יש הבדל גדול בין חיזבאללה וחמאס...

כלומר מבחינתנו ההבדל הוא לא כזה משמעותי אבל ציפו ממני לדעת שגלעד נמצא בארץ והשניים האחרים בלבנון

shanchan

New member
אני צריכה עזרה, די דחוף. ^^"

הממ אז ככה. סוף סוף מצאתי רעיון לכרזת סוף שנה (לא משנה שמחרתיים התאריך הגשה ואין לי בכלל זמן לדבר עם המורה על הרעיון שלי :/) למגמה: אני הולכת לצייר כל מיני סימנים מוכרים, כמו X, כשהציור יהיה מורכב ממוטיבים מוכרים בגרפיקה, כמו מכחול, סרגל, רפידוגרף, רייספדר ועוד כל מיני. אז אני צריכה 9 סימנים כאלה, ובינתיים יש לי רק שישה. אם אתן חושבות על משהו בבקשה תגידו לי :) הסימנים שיש לי בינתיים הם: וי (מורכב מרפידוגרף מצייר) איקס (מורכב מרייספדר ומכחול) peace (שיהיה מורכב ממחוגה, העיגול שהיא משררטת ועיפרון) לב (שיהיה מורכב משפופרות צבע מעוותות ככה שייצרו לב) סמיילי (שיהיה מורכב מסלוטייפ למסגרת, שתי קופסאות ומחק או משהו כזה) ופנטגרם, שיהיה מורכב מ-5 סרגלים. אם אני לא אמצא עוד 3 אני מניחה שאו שאעשה 6 סימנים או שאבטל שניים ואלך על 2X2. אבל ה9 נראה לי הכי טוב, אז אם תמצאו סימנים זה יהיה נחמד :) אגב, אם יש לכן רעיונות יותר טובים לסימנים שכבר חשבתי עליהם- זה גם יהיה נחמד. :)

shanchan

New member
הסקיצות שיש בינתיים, סתם אם התעניינתן.

(הכי פחות איכותי)

shanchan

New member
peace

אגב, הכל מצוייר בעיפרון, זה לא נראה ככה כי ערכתי על מנת שאשכרה יראו מה מצוייר. הסורק שלי לא איכותי משהו :/

shanchan

New member
!

על זאת אני עוד אצטרך לעבוד די הרבה כדי שיבינו יותר שזה סימן קריאה..

shanchan

New member
pentagram

הוא הכי איכותי אני משערת (או סתם יצא הכי טוב בסריקה). אגב, כשאשים אותו בכרזה הוא יהיה הפוך, כדי שלא יחשבו שאני שטניסטית או משהו)

למעלה