! מגמת ערבית...

shanchan

New member
אני חושבת באמת שאחליף את הפנטגרם במגן דוד

ככה יהיה סיכוי שהכרזה תיבחר, אם אשים פנטגרם הסיכוי יהיה קצת קטן יותר.. :/

TheWingedPig

New member
בטח שהתעניינתיD:

ואו, הפרטים הקטנים וכל הסרטוט המכני הזה, ממש מרתקP: לא ממש הבנתי מה הנושא והרעיון של הכרזה (אבל ח"ח על הביצוע^^)

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifממש יפה הכל../images/Emo13.gif

מסימה עם מה שחנה אמרה
מה זה הדברים האלו בצד של הסמיילי? חצים? כי אם לא זה נתן לי רעיון-את יכולה להפוך את זה ללוח מטרה עם החצים וניקוד ^^ יכול ליהיות נחמד. אולי במקום עיניים שני שעוני יד? (רק את החלק של העיגול) ובמקום פה אולי אולי פלסטר על הפה או משהוא? אולי תשימי איזה פרח/ורד במקום הפה
אהבתי את ההשקעה בפרטים הקטנים.

חמצמצה

New member
אם עשית !

אז תעשי גם - ? וכמו שאמרו לפני @ $ ממ כל מה שיש במקלדת
למשל # איקס אפשר לעשות עם מספריים גם
אגב, רעיון מעולה וכל הסקיצות יפות

shanchan

New member
ה-X רעיון מעולה, שכחתי בכלל

שאנחנו משתמשים במספריים (טוב נו, כי אנחנו משתמשים יותר בסכין חיתוך). תודה, אני חושבת שאקח אותו :)

shanchan

New member
תודה כולן ../images/Emo23.gif

הממ, סימן שאלה, שטרודל וכאלה יהיה ממש קשה לעשות עם כלי גרפיקה.. בעיקרון זאת כרזה לתערוכת סוף שנה אז הנושא די פתוח, היא רק צריכה לפרסם את התערוכה. הרעיון שלי הוא לבנות כל מיני סמלים מוכרים מדברים שאנחנו עובדים איתם ביומיום של המגמה ואז לכתוב משהו בסגנון "רואים אחרת". אני רק צריכה לחשוב איך לסדר את האובייקטים על הדף. בהתחלה חשבתי משהו בסגנון אנדי וורהול, אבל זה יעביר את המסר ההפוך מייחודיות (זה יעביר מסר של מסחור, העתקה ודברים שליליים דומים).. :/

GalGul000

New member
הוא שלח לי הודעה ../images/Emo9.gif

מיוזמתו! [נו זה הדבר הכי נדיר בעולם]

חמצמצה

New member
זה בדיוק איך שהוא תכנן את זה@

הוא חיכה כדי שהודעה שלו יהיה לה ערך יותר גבוה, ועכשיו הוא יכול ליזום ושתתרגשי
סתםסתם, למרות שיכוליות! אבל מזלטוב

GalGul000

New member
חחחחחחח מה פתאום

רק בנות עושות את השטויות האלה.. הוא סתם בנאדם אדיש וקשה... בגלל זה זה מרגש. התגעגעתי אליך ילדה!

חמצמצה

New member
פושפושההההההD:

אוי, פעם הכרתי מישהו כזה אדיש, ומזה קשה, אבל חמוד נורא וחתיך משהוD: ובפעמים שהוא לא היה אדיש , הוא היה הכי מתוק בעולם
אני זוכרת פעם נתתי לו מקרה של נגיד ויקרה לי ככה וככה , והוא כזה (הכי לא ציפיתי לזה) "אז אני אאסוף אותך אליי, ואשאיר אותך קרובה עד ש.." בלהלהלהלה.. חשבתי וואי איזה מתוק, אם רק הוא יוכל להיות *קצת* פחות קשה ומתוסבך, חשבתי שבטח לאט לאט הוא יפתח.. וול, לא היה לי זין להתעסק בזה בשלב מסוים ופשוט הפסקתי לטרוח, היו פעמיים אחרי זה שאני זוכרת שהוא שלח לי הודעות, התלהב ממשהו, אז אני שיחקתי אדישה, הוא אהב שאני אדישה. ולא היה לי מצב רוח למשחקים.. ובקיצור, בזה זה נגמר
אחח, ממש שעת סיפור פה:]

o0Invisible0o

New member
../images/Emo2.gifאיך פספסתי את ההודעה הזאת?../images/Emo9.gif

שמחה בשבילך!
ומופתעת..

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifראיתי את זה אתמול.. פשוט ענק../images/Emo2.gif

לא הבנתי מה קרה שם בפוני שלה, אזל אז נכנסתי לגרסה של בלאק אייד פיז, והבנתי :S יש בצד שם, גם קישור לקליפ המקורי, תראו אותו גם, כדי להבין את הפארודיה של אלאניס..

o0Invisible0o

New member
יצא בשני לאפריל כבר..

וישר ראיתי.
שועשעתי ממש.. ולא יאומן, עכשיו משמיעים את הגרסא שלה כל הזמן ברדיו..
היא סתם עשתה את זה כבדיחה!!
אחחח..אלאניס, אלאניס.

למעלה