! מגמת ערבית... אל תלכו לשם
K Karin917 New member 8/5/07 #6 את רצינית? זה גם המגמות שלי ופיזיקה זאת טעות חיי! עכשיו נשארתי רק עם 3 יחידות... תעשי לעצמך טובה ותלכי לביולוגיה
את רצינית? זה גם המגמות שלי ופיזיקה זאת טעות חיי! עכשיו נשארתי רק עם 3 יחידות... תעשי לעצמך טובה ותלכי לביולוגיה
L leonel knight New member 8/5/07 #24 ../images/Emo19.gif זה פשוט שלושה תחומים שמאוד חשוב לי ללמוד, על מחול אני לא הייתי מוותרת, אמנות זה נורא חשוב לי, וביולוגיה, זה גם משהו כזה לחיים
../images/Emo19.gif זה פשוט שלושה תחומים שמאוד חשוב לי ללמוד, על מחול אני לא הייתי מוותרת, אמנות זה נורא חשוב לי, וביולוגיה, זה גם משהו כזה לחיים
R rotemi22 New member 9/5/07 #37 אעע, אבל פיזיקה יכול לפתוח הרבה דלתות.. ואני אוהבת מתמטיקה. [אני יודעת שאני מוזרה ], אז... זה די קרוב...
אעע, אבל פיזיקה יכול לפתוח הרבה דלתות.. ואני אוהבת מתמטיקה. [אני יודעת שאני מוזרה ], אז... זה די קרוב...
K Karin917 New member 9/5/07 #46 אז יש לך עדיין הזדמנות לבחור ביולוגיה../images/Emo3.gif סתם,אני צוחקת... זה לא דומה למתמטיקה וזה רע אבל אני לא אציק לך יותר
אז יש לך עדיין הזדמנות לבחור ביולוגיה../images/Emo3.gif סתם,אני צוחקת... זה לא דומה למתמטיקה וזה רע אבל אני לא אציק לך יותר
R rotemi22 New member 10/5/07 #47 חחחח לא? ../images/Emo12.gif כי ידיד שלי לומד וכל זה... אממ, אולי אני אנסה שנה הבאה ואם לא יעניין אותי פשוט אפרוש ואעבור? בתחילת שנה אפשר לעבור. :] את לא מציקה לי, זה חשוב לי לשמוע חוויות של מישהי שעשתה את זה.
חחחח לא? ../images/Emo12.gif כי ידיד שלי לומד וכל זה... אממ, אולי אני אנסה שנה הבאה ואם לא יעניין אותי פשוט אפרוש ואעבור? בתחילת שנה אפשר לעבור. :] את לא מציקה לי, זה חשוב לי לשמוע חוויות של מישהי שעשתה את זה.
S shanchan New member 8/5/07 #9 אני היחידה שלא לומדת מדעי? ספרות מורחב וגרפיקה (11 יחידות נוספות סה"כ)
ח חמצמצה New member 8/5/07 #16 גמאני! וגם מחשבים^^" ממ ועם שלושתם אני מסתדרת .. ערבית ממש קל לי.. מחשבים גם, ואני מסיימת מחשבים ביום חמישי!=) [אני בי"א] בהצלחה לך
גמאני! וגם מחשבים^^" ממ ועם שלושתם אני מסתדרת .. ערבית ממש קל לי.. מחשבים גם, ואני מסיימת מחשבים ביום חמישי!=) [אני בי"א] בהצלחה לך
ח חמצמצה New member 9/5/07 #42 יאפ~ הכיתה שלי ועוד כיתה, הן האחרונות שעושות בשפת פסקלP: המשיכו ללמד אצלנו פסקל כי קל להבין אותה, ואז קל ללמוד בהמשך החיים את שאר השפות.. אבל עכשיו החליטו ללמד את כולם סי שארפ.. איזה שפה את עושה?
יאפ~ הכיתה שלי ועוד כיתה, הן האחרונות שעושות בשפת פסקלP: המשיכו ללמד אצלנו פסקל כי קל להבין אותה, ואז קל ללמוד בהמשך החיים את שאר השפות.. אבל עכשיו החליטו ללמד את כולם סי שארפ.. איזה שפה את עושה?