מבושל..

../images/Emo23.gifאפשר לשתף אתכם?!

היום בשיעור ביולוגיה ניתחנו לב של תרנגול הודו! הוצאנו את הקרום והוא קשיח כזה אז לקח מלא מלא זמן ועם הידיים וזה באמת היה די דוחה.. ואז חתחנו את החדר הימני לשניים ושמנו כזאת פיצטה ארוכה ודקה והצאנו את זה מעורק הריאה ואז עשינו את זה חדר השמאלי והוצאנו את זה מאבי העורקים [יש מצב אני מתבלבלת בין השניים] ואז ראינו את השסתומים וכו' וכו' היה ענקקקקקק וואי זה כזה כייףףףףףף! מאושרת עד הגג

omerikooo

New member
עשינו את זה בדיוק לפני שבוע...

בטח גם עם אותו דף עבודה חח
מממ...זה ממש מגניב, והללבות כאלה קטנים! אבל זה די דוחה. כל הכיתה שלי הייתה עם כפפות ניילון ורק אני לא
ואני עוד צמחוני

וואלה ?! איזה מגניבסימו!!!!

לא היה לנו דף עבודה חחח ראינו סרט על הלב שעה אחת ואז עשינו את הניתוח.. כן בהתחלה ממש נגעלתי ואז מתרגלים להרגשה.. חחחחחח אחת מהכיתה שלי הכניסה אצבע לתוך אבי העורקים חחחחחח פרחה סתומה לגמרי.. נגעת בזה בלי ככפות?! זה מסוכן..נקווה שאין לך פצעים פתוחים

omerikooo

New member
מה את בסדר? הכנסתי את זה לנחיריים

והדבקתי את זה כחצ'קונים חדשים שפרחו על פרצופי הקט
זה הכי נעים בעולם, וזה כזה דביק. חתכנו את הלב בצורה הכי מצחיקה שיש. ודחפתי לו אצבעות לכל כיס כזה, בטח למדתם על זה...שיש שסתומים וזה
אז יש שסתום הכיס והם הכי מגניבים בעולם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo3.gif

הרגת אותי!! דווקא לא למדנו על זה, למדנו רק על השסתומים בכלליות.. אתה לומד ביולוגיה 5 יחידות או רק שנה עד הבחירה?

אוקיי אז תשמע משו יותר מגעיל

המורה לביולוגיה שלי הביאה לכיתה לב של אווז, ודחפה ממש את האצבעות שלה לזה, עמוק עמוק..משו הכי מגעיל בארץ

moshit1

New member
חחחחח גמאנחנו

עשינו את זה. אבל שנה שעברה נראה לי. זה כזה מגניייב חברה שלי כמעט מקיאה לי ואני מתחילה לפרק את הלב לתאים מגניבים כאלה, זה אדיר. אבל קטן \= אבא שלי עשה ניתוח לקרפדה- זה באמת נשמע כיף!

daveScorpions

New member
רק אני היחיד שלא נגע בלב של עוף

ובמקום זה היה צריך לדחוף תיידים לחרא של פרות? :-O

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif בעעעע אתם גועליים

אבל
זה היצור הכי יפה שיש
אחרי הכלב שלי והכלבה של דייב ודאגלס החתול המושלם ההוא

daveScorpions

New member
נראה אותך אומרת את זה אחרי ש...

את הולכת 3 שעות בחרא של פרות כעבודת משק בבית ספר חקלאי...

אני ואחותי נפלנו לתוך חרא של פרות..

rest my case ועדיין..
זה יצור כזה מושלם
אבל הכלב שלי
והכלבה שלך יותר

One Echoe

New member
והחתול המושלם שלי העונה לשם:

פלויד\פלוידיאן\פלוידיאני

° w a v e °

New member
oh maaan ../images/Emo5.gif

לוידת למה, אבל זה נראה לי תמיד כ"כ אכזרי!! כאילו, גם ככה הרגתם חיה אומללה ומסכנה, אז לפחות תנו לה למות בשקט! מי נתן לכם רשות לתרום ולחטט באיברים שלה? [
] מגעיל. גם אנחנו היינו אמורים לעשות את זה, אבל לא יכולתי

מזה משנה?

זה או שמישהו יאכל את זה או שנעשה לזה ניתוח..זה ממש לא משנה. היא כבר מתה. גם אצלנו כמה לא יכלו והיה להם שעה חופשית...לא ביג דיל

למעלה