רצועת הספורט של blogtv ואתר ספורט 5 מתקיימת כבכל יום שני בשעה 20:00. היום נארח את ניצן שירזי, מאמן קבוצת "בני יהודה" אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום כדורגל עוד אירועים ואירוחים בתפוז, בלוח האירועים
היום בשיעור ביולוגיה ניתחנו לב של תרנגול הודו! הוצאנו את הקרום והוא קשיח כזה אז לקח מלא מלא זמן ועם הידיים וזה באמת היה די דוחה.. ואז חתחנו את החדר הימני לשניים ושמנו כזאת פיצטה ארוכה ודקה והצאנו את זה מעורק הריאה ואז עשינו את זה חדר השמאלי והוצאנו את זה מאבי העורקים [יש מצב אני מתבלבלת בין השניים] ואז ראינו את השסתומים וכו' וכו' היה ענקקקקקק וואי זה כזה כייףףףףףף! מאושרת עד הגג
לא היה לנו דף עבודה חחח ראינו סרט על הלב שעה אחת ואז עשינו את הניתוח.. כן בהתחלה ממש נגעלתי ואז מתרגלים להרגשה.. חחחחחח אחת מהכיתה שלי הכניסה אצבע לתוך אבי העורקים חחחחחח פרחה סתומה לגמרי.. נגעת בזה בלי ככפות?! זה מסוכן..נקווה שאין לך פצעים פתוחים
עשינו את זה. אבל שנה שעברה נראה לי. זה כזה מגניייב חברה שלי כמעט מקיאה לי ואני מתחילה לפרק את הלב לתאים מגניבים כאלה, זה אדיר. אבל קטן \= אבא שלי עשה ניתוח לקרפדה- זה באמת נשמע כיף!
לוידת למה, אבל זה נראה לי תמיד כ"כ אכזרי!! כאילו, גם ככה הרגתם חיה אומללה ומסכנה, אז לפחות תנו לה למות בשקט! מי נתן לכם רשות לתרום ולחטט באיברים שלה? [
] מגעיל. גם אנחנו היינו אמורים לעשות את זה, אבל לא יכולתי