ל-Quelronia

tishbiman

New member
../images/Emo32.gifל-Quelronia

אני יודע שאתה מזמין הרבה מ"אמאזון", ואני הולך לקנות איזה ספרכלשהו שם ויש לי כמה שאלות: 1) אם אני יזמין מ"אמאזון" בריטניה המשלוח יעלה יותר זול? 2) כשאני כותב בהזמנה את הפרטים שלי אז הם שואלים: Street address, P.O. box, company name, c/o אז אני כותב את השם של הרחוב, מספר תא דואר ואז רק בשורה אחרי אני כותב את המספר בית??? 3) כמה ניראה לך שיעלה לי המשלוח לספר (דיי כבד...)? (אם מישהו עוד מזמין מ"אמאזון" בבקשה שיגיב גם!

QueIronia

New member
הזמנות מאמזון../images/Emo26.gif

משלוח מבריטניה לעומת משלוח מארה"ב - כנס לאמאזון, ב- help לך ל- shippment & delivery (או משהו כזה..). ושם בטסלה לך ל- israel (באמאזון ארה"ב זה ככה. לא בטוח לגבי בריטניה, אם אין - לך ל- rest of the world). פעם בדקתי ויצא לי בסה"כ הכללי יותר זול ויותר מהיר להזמין מארה"ב... אתה לא חייב לכתוב תא דואר אם אין לך... אני מילאתי רק כתובת ושם ורחוב ובלה בלה בלה וזה בסדר גמור. שים
שהם שואלים על region ועל city. כאן בארץ זה לא מחולק ככה, אז פשוט תכניס פעמיים את שם העיר... אני חושב שאמור להיות כתוב לך איך למלא את זה. אם לא - פשוט תכתוב את הרחוב והמספר וכל שאר הדברים לפי איך שזה נכנס לך בשורות... המשלוח לספר יותר יקר מאשר לדיסק/DVD. תראה מה כתבתי לך לגבי משלוח מארה"ב/בריטניה. שם יש גם תעריפי משלוח לכל סוגי הפריטים...

QueIronia

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

ואם אתה כבר מזמין מאמאזון - תוציא עוד כמה שקלים (לא ממש כמה... כמה עשרות) אם אתה יכול ותזמין את ה- DualDisc.

למעלה