ל-

הכתבה שלך מעלה בי ספקות לגבי

השתתפותי או אי השתתפותי ב"פסטיבל הדו-קיום" הזה שווטרס מארגן.. ה"אקט הסימבולי" הזה שמלכתחילה תוכנן להיות "הופעה של רוג'ר ווטרס בישראל" הופך להיות פארסה אחת גדולה של "פסטיבל שלום" ושלדעתי מעט מאוד צופים מעוניינים בו . מסתבר מהכתבה שלך שהוא כנראה וייאלץ אותי להיות נוכח ליד במה שבה יחממו את הקהל כל מיני להקות שוחרות מעשים טובים במהלך ימי-ה"פסטיבל"(!?!?) (לא מעוניין-תודה) .אתה חושב שיביאו את להקת רקדניות הבטן מג'לג'וליה ? לפחות שיוזיל את מחיר הכרטיס כאות הוקרה או כ"תשלום" עבור היותנו ניצבים בהצגה שהוא מתכנן ... לא ???? אפרופו "אזרחים פלשתינאים" - מי מאחינו הערבים שיגיע ( אם ירצה) להופעה , הוא קרוב לוודאי - אזרח ישראלי ממוצא ערבי. לאזרחי הרשות הפלשתינאית לא יהיה היתר כניסה לישראל ( גם לא בשביל ההופעה של הדוגל בדו-קיום ירום הודו )

תמיד טוב להיות ספקן

אתה מוזמן להגיע בדיוק בשעה הנקובה, להנות מן ההופעה של ווטרס ולשוב הביתה בהקדם. אף אחד לא מכריח אותך לעשות שום דבר שאתה לא רוצה לעשות. לגבי האזרחות הפלשתינאית - תקרא מחקרים שנעשו בעשרים השנים האחרונות. התוצאות מראות שהאזרחים ה"ערבים" בתוך גבולות מדינת ישראל, המחזיקים בתעודת זהות כחולה, רואים עצמם כפלשתינאים לכל דבר ועניין. אבל זה לא קשור לרוג'ר ווטרס ולכן נניח לזה.

חרטושה

New member
הם מבקשים להקרא

בלשון פוליטיקלי קורקט: פלשתינאים תושבי הקו הירוק.

חרטושה

New member
../images/Emo102.gif

בפלשתינאים - אני חושבת שזה היה צריך להיות מובן, אבל היות וזה לא, אני כמובן ארחיב- הכוונה לפלשיתנאים שאינם תושבי הקו הירוק. מאז שכל השמאל עבר לימין ואז הימין עבר לשמאל בחזרה, מר"צ בל"ד, עבודה וחד"ש לא נמצאים פחות או יותר באותו כיוון צפוני במפה הפוליטית? ועדיין ובכל זאת - ווטרס לא מופיע בנווה שלום, אבל זו סתם קטנוניות. אקט סימבולי בדרך כלל, הוא אקט שאמור לסמל משהו, כלומר אמורה להיות יצוקה בו אמירה. אני מתקשה לקלוט באקט הנ"ל סוג של אמירה משמעותית שמתעלה מעבר לרצונו של מאן דהו לחסוך כרטיס אוטובוס לת"א.

למעלה