ל-

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif- מצטרף חדש ומצטרף ל

זכרון המשותף לכולנו. אמנם לא כ"כ מתאים להשתמש היום במינוח "שמח" .. אבל בכל זאת -אני שמח לגלות את הפורום הזה . אני לא "מעריץ שרוף" שזוכר את ימי ההולדת וכאלה..כמו כן אל תשאלו אותי מה לבש סיד בארט בהקלטה הראשונה של האלבום הראשון ... אבל ב-40 שנותיי יש הסטוריה של 28 שנים של האזנה רצופה ל PF .בעבר היו לי כל התקליטים וכיום רוב הדיסקים כבר שרוטים ... אין אלבום שלהם כלהקה שאני אוהב יותר מהאחרים .. לכל אלבום יש את המוזה שלו ואת הזמן המתאים והמיוחד משלו. גם האלבומים שעשו אח"כ דיויד גילמור ורוג'ר ווטרס קיבלו מקום של כבוד על המדף וגם הם חביבים מאוד באוזניי... אבל יש אלבום אחד של רוג'ר ווטרס שאותו אני יכול לשמוע בכל מצב , ללא הפסקה ובכל מצב רוח. האלבום שעושה לי את זה הוא "משועשע עד מוות". אשמח להשאר .

thezanani

New member
הא?

אני באתי לפה רק כי הבנתי של"מדרכות" אין באמת סוף.

בקרוב בפורומנו... ../images/Emo13.gif

ה-KLF, הסיפור הבלתי יאמן.... (האמת, את הקליפ הזה צריך לראות על מסך רחב, אבל זה מה שיש). ובינתיים, למשועממים, משחק מהיר של "זהו את המקורות": מה יש לנו כאן - מוסיקלית ו-ויזואלית? מי שיעלו על הכי הרבה מקורות, יקבלו חתול. או שועל, ברוח ימים אלו.

thezanani

New member
הרעיון גאוני.

התזמון מרהיב,השם מיסטי משהו,והפרס (שימוש ביעה תדיר,ומציאת מקום מעורפל לגוויה) מפיץ אור יקרות למיללים לחסדך. אבל מה זה לכל אלפי העזאזל?

חרטושה

New member
המממממ

תמיד היה לי קשה עם עובדי מדינה
כשהפקידה במס הכנסה מעלה את השם שלי על המחשב מה הדגש|באמת היא רואה שם? הסודיות הזו מאד מסקרנת. טוב, תן לי לנחש, אחרי שנים רבות כפורטל מצליח שעיקר פרנסתו בשוק החופשי מפרסומות, תפוז החליטו סוף- סוף לזנוח את עקרונות הקפיטליזם, הכריחו את כל מנהלי הפורומים לחבוש קסדה ויקינגית ולהשבע על גבי ספרו האחרון של סלבוי ז'יז'יק כי מעתה תעודדו שיתוף קבצים ושימוש בלי אחראי בסכו"ם. אני בטוח בכיוון.

חרטושה

New member
אוף!

חבל שאמרת צנוע. כי כבר תכננתי על האירוח של רוג'ר ווטרס/כרטיס הנחה בחומוס "סעיד".

בין יתר הדברים אותם נכין לקראת

בואו של תואם ריצ'רד גיר, יהיה אוסף מתכונים לחומוס. אם כבר, אז כבר.

חרטושה

New member
אני חושבת שכולם התעלפו כאן

אחרת איך אפשר להסביר את האדישות הזו??????????????????????????? הלו!!!! להתעורר שם!!! מהר!!!! הבנתם מה קורה פה?

צנעני בכיוון...

אנחנו מתכננים אורגיית חומוס, שאפילו סלטי צבר לא חלמו עליה (למרות שהם ניסו).

למעלה