לתחילת שבוע :)

בר דותן

New member
עסוקה בלחיות .. חחח

אוקי.. יש כאלה שבדיוק ההפך.. שלום אור :) נעים מאוד

Francine1

New member
../images/Emo9.gif

שם: עופרית
עיר?ירושלים גיל?16 בקרוב תחומי עניין? ממ..צילום, מוסיקה, נגינה, כתיבה, להתבטל מול הטלוויזיה
סיגנון מוסיקה? בעיקר רוק על [כמעט] כל סוגיו, קצת מטאל (בעיקר ישראלי) ובזמן האחרון גם הרבה רוק ישראלי. זמרים מעודפים?אפרת גוש
, אריק ברמן, סיימון וגרפונקל (טוב, הם צמד
) ות'ום יורק (בתור זמר סולו) להקות מעודפות?נירוונה, רדיוהד, מיוז, הרולינג סטונס, פורטיסהד, הביטלס, פינק פלויד, אופת', אוטפ, אורפנד לנד, פלסיבו, אואזיס, קווין ועוד...
סינגלים אהובים? ואו. יש הרבה. אממ, אלה שאני חורשת עליהם כרגע הם "לראות את האור" של אפרת גוש, "בינונימי" של אריק ברמן, "You can tell the world" של סיימון וגרפונקל, "A great day for freedom" של פינק פלויד ואני אעצור כאן
אלבומים ששהכי אוהבים? "showbiz" של מיוז, כל האלבומים של נירוונה (אין מועדף), "in rainbows" של רדיוהד, "הקלטות מרתף חלק א'" של אריק ברמן ו"הסליחה ואני" של אפרת גוש. מה עושים בשעות הפנאי וביום יום .. ? ממ, לומדת, מנגנת, מצלמת, ויותר מדי במחשב
נסחפתי

בר דותן

New member
לא ניסחפת ניחשפת :)

חח מנגנת :) על מה ? מצלמת זה טוב :D וומחשב זה הכי טוב להקות מדהימות =] אהבתי תמבחר איפה אביב גפן בזמרים ? לא ניכנס לפליליסט שלך D:?

Francine1

New member
נכון! גם אביב גפן, שכחתי P:

אהבתי את ה"נחשפת"
ותודה
אני מנגנת על חליל^^" פעם למדתי גיטרה אבל התייאשתי מהר חח

נטע5909

New member
עונה :)

שם: נטע עיר: גדרה גיל: עוד מעט 13 תחומי עיניין:רכיבה על סוסים, היפ הופ וכמובן אפרת גוש :) סיגנון מוזיקה: פופ ורוק זמרים מעודפים: אפרת גוש
אלבומים שהכי אוהבים:הסליחה ואני מה עושים בשעות הפנאי והיום: רוכבת, לומדת, רוקדת, במועצת תלמידים ובמצוינות ועם חברים

נטע5909

New member
חח גם לי וזה אכן מאגניב ומאוד כיף

זה גם תקשורת מאוד גדולה עם חייה וסוס זאת חייה מאוד מיוחדת אני רוכבת על הרבה סוסים אבל רק עם אחד יש לי קשר שם ממש

למעלה