לתחילת שבוע :)

בר דותן

New member
../images/Emo32.gif לתחילת שבוע :)

עכשיו אחרי סופ"ש עמוק בפורום =] בא לי קצת להכיר אותכם :) שאלון קטן ואחרי זה אני גם יענה עליו :) שם:) עיר? גיל? תחומי עניין? סיגנון מוסיקה? זמרים מעודפים? להקות מעודפות? סינגלים אהובים? אלבומים ששהכי אוהבים? מה עושים בשעות הפנאי וביום יום .. ? ו.. תוססיפו עוד ספרו על עצמכם .. אשמח לישמוע :)

Mrs Brightside

New member
../images/Emo254.gifראשונה

שם:)הילה עיר?פ"ת גיל?23 תחומי עניין?אינטרנט, מוזיקה, קולנוע,צילום סיגנון מוסיקה?פופ זמרים מעודפים?עברי לידר,אמיר דדון להקות מעודפות?מארון 5,הדג נחש סינגלים אהובים? וואו אמ כולם! אלבומים ששהכי אוהבים?Maroon 5-Songs About Jane מה עושים בשעות הפנאי וביום יום .. ? אמממ בעיקר מעבירה ת'זמן עד לטיסה שלי

בר דותן

New member
אז..

יש לנו הומן תחומי עניין משותפים כנירא :) לאן את טסה? אני הכי קטן פה:S?

בר דותן

New member
18 וחצי ..

ווו.. תהני :) המון המון המון .. ו.. מקווה שלא תעזבי תפורום :) תגיבי גם משמה והכי חשוב תישמעי אפרת :)

משעמם לי

שם: שקד עיר: ראש העין גיל: 15 תחומי עניין: ציוווררר, כתיבה סיגנון מוסיקה: רוק ישראלי, לא אוהבת לשמוע שירים באנגלית זמרים מעודפים: אפרת גוש, יוני בלוך, אביב גפן, אריק ברמן להקות מעודפות? דפנה והעוגיות, כל החתיכים אצלי, מוניקה סקס, החדשות סינגלים אהובים? מהשנה האחרונה, כי סינגלים זה רחב מידי, ברצלונה - אלישע בנאי ו40 השודדים, אה אה אה - אפרת גוש, כמה את צודקת - ירמי קפלן, על מה את חולמת - כנסיית השכל, ריק בבית - אביב גפן, החדשות - חדשות עיתונים לישון אלבומים ששהכי אוהבים? אריק ברמן 1, הרגלים רעים - יוני בלוך, אביב גפן - המכתב, אפרת גוש - אה אה אה אהבה, חמי רודנר ושליחי הבלוז - גאולה, מוניקה סקס - פצעים ונשיקות......... (חפרתי) מה עושים בשעות הפנאי וביום יום: מציירת, כותבת ומוחקת וכותבת ומוחקת, אוספת סטיקרים!

בר דותן

New member
שקדוש :)

שמחתי לראות המון אביב גפן :) חח ו.. נעים להכיר :) ולגלות שנאי לא הכי קטן פה :)

ednaye10

New member
עכשיו תורי../images/Emo13.gif

אני עדנה בת 27 מרעננה.אני סטודנטית לניהול מידע וגם עובדת.אני שומעת בעיקר רוק,בעיקר את אפרת אבל חוץ ממנה אני אוהבת עוד כמה זמרים וזמרות כמו למשל את יזהר אשדות,עברי לידר,עידן רייכל ויוני בלוך.לאחרונה התחלתי לשמוע גם את שלומי שבן ואת רוני אלטר.באנגלית אני שומעת קצת פחות אבל אני אוהבת חלק מהשירים של REM.אין לי להקה מסויימת שאני אוהבת.אני אוהבת מאוד את שלושת האלבומים של אפרת ואני ממליצה לך לקנות את שלושתם כי ראיתי שאתה מתלבט איזה מהם כדאי לך לקנות.אם אתה אוהב אותה אתה תאהב את כולם.בשעות הפנאי שלי אני אוהבת בעיקר לראות סרטים ולשמוע מוסיקה.

אריה31

Member
מנהל
אחלה שאלון בר../images/Emo13.gif

שם: אריה עיר: תל אביב גיל: 40 תחומי עניין: מוזיקה, ספורט, אינטרנט, אסטרולוגיה, נומרולוגיה, סדרות טלוויזיה, סרטים סיגנון מוסיקה: פופ עברי ולועזי זמרים מעודפים: צביקה פיק להקות מעודפות: תיסלם, אתניקס, להקןת צבאיות סינגלים אהובים: בוא הביתה - שולה חן, אל תשכחי אותנו - מיסטר הרי אלבומים שהכי אוהבים: צעד אחד לפני הנהר - גלי עטרי, הסליחה ואני - אפרת גוש מה עושים בשעות הפנאי וביום יום? הרבה הרבה באינטרנט

בר דותן

New member
חחח זה נירא שאתה רוב היום באינטרנט .. P:

אתה לא מפסיק לכתוב בפורום =] אבל זה לא רע זה טוב מאוד :)

בר דותן

New member
חחח אני מחובר מהפלאפון

ובעבודה אני עובד מול אינטרנט תמיד .. אז למה לא להיכנס לפורום D:? זהלא שאני מכור כמוך XD

אריה31

Member
מנהל
אני עובד גם במערכת וגם מהבית

ובשניהם אני נכנס לפורום חח אבל זו ההודעה האחרונה שלי עד 12 וחצי בלילה לפחות חחח כי יש לי ערב עמוס!!!

אם כבר הגעתי עד כאן, נענה ../images/Emo9.gif

שם:) - אור עיר? - גוש דן
גיל? - 36 תחומי עניין? - כתיבה, מוזיקה, קריאה, שירה סיגנון מוסיקה? - לא שגרתי. קייט בוש. טורי איימוס. נגיעות של רוק עם טוויסט שכזה. וגם סתם פופ חמוד. ומוזיקה אירית. מוזיקת עולם. זמרים מעודפים? חוץ ממי שכבר ציינתי, מתה על דנה ברגר, יהודית רביץ, פיטר גבריאל... ומאתמול גם הפי רודס. היא מדהימה. גגלו עליה. מייק אולדפילד. להקות מעודפות? קולדפליי, ג'נסיס הישנה והטובה, רוקסט, יוריתמיק'ס (רואים שגדלתי בשנות השמונים חח) סינגלים אהובים? שיחזור, של אפרת. אני חושבת ששברתי שיא בהאזנה לשיר הזה, בטח שיא של עצמי לפחות. אלבומים ששהכי אוהבים? כל האלבומים של טורי ושל קייט ושל כל מי שציינתי פה. מה עושים בשעות הפנאי וביום יום .. ? כותבת, גולשת, ועסוקה בלחיות...

למעלה