לתחילת שבוע

../images/Emo109.gif טוב לא משנה

אין טעם פתחתי אייסי חדש .... בנות תוסיפו אותי מי שרוצה 410090959

../images/Emo210.gifמה? :\

מה את רוצה כאפה? איזה סיסמא בראש שלך? ט'ח תיראו אותה, הבאת לי ת'סיסמא של הפורום הרשמי כדי שאני ישים לך שם חתימה. אז תסמי ת'פה לפני שאני באמת יפרוץ לך! אולי תביאי לי את משפחת הלפרון
ט'חחח

../images/Emo109.gif אוחח

מה יש לכם מהמשפחה הזאת מי מכיר אותם בכלל ????!!!!!!!????? ובגלל זה אמרתי לא משנה כי אני יודעת מי זה .... והסיסמא של הפורום היא גם הייתה הסיסמא של האייסי ואמרתי לך הסיסמא הזאת של הרבה דברים ...

../images/Emo210.gifיופי אז עכשיו תבקשי סליחה מותק.

מביאה לי את דודה שלך אעלק. רוצה לראות מה דודה שלך רשמה לי? קבלי. אליו'ש .. ]:->‏ (‏PM‎ ‏08:54)‏ : מכירה את משפחת אלפרון? קיצר הם מישפחה של עברינים רוצחים והם מישפחה שלי ואים הית ילדה סתומה תאמיני לי שהיתי שולחת אותם אאוו שאני היתי באה בעצמי ט'חחחחחחחחחחחחחחחחחח כל זה ובסוף היא באה לבקש ממני סליחה אח"כ הא ?!
אתמול נופר נכנסה בה א-ש D= הייתי איתה, בואנה דודה שלך אחת הפחדניות D:

../images/Emo109.gif../images/Emo46.gif משפחת אלפרון לא קשורים אליי

אל תייחסי אני ידבר איתה אווחחחח אני עצבנית אני לא משפחה של עבריינים שלחתי אותה כי לא היה לי זמן לדבר חחח סליחה ... סולחת? ודרך אגב רק לפני כמה זמן קלטתי שקוראים לך "דילאב"

../images/Emo175.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאני רוצה לעשות סיידליפ [ :

זה כ"כ יפה. (=

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifלא , אבל אני לא שואלת D =

אבל אני גם לא מסוגלת ! אני יודעת שבהתחלה אני אתלהב וזה , אבל אח"כ זה כבר לא יהיה באופנה וסתם עשיתי וישאר לי סימן |: אבל זה כ"כ יפה !!!!!!! (=

דדייייי.זה הדבר הכי סקסי שקיייייייייייייים.!!

תעשייייייייייייייי:) וזה גם לא כזה כואב.ככה אומרים:)

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifאני רוצה תות , אבל אני פוחד ../images/Emo122.gif

לא לעשות , מימה שההורים שלי יעשו לי אח"כ

למעלה