לתחילת שבוע

חלוקות ועצומות ב-../images/Emo43.gif אנשים

תחרות "מולייר" ממשיכה! רוצים לזכות בכרטיס זוגי לסרט "מולייר", מתנת רשת בתי הקולנוע "לב"? פורום תאטרון מזמין אתכם להשלים ידע על מולייר ולענות על סדרת חידות בנושא שיפורסמו במהלך השבוע. זה יכול להשתלם לכם! אתם מוזמנים להכנס ולהשיב על החידה השלישית בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=167&msgid=98379558 המחאה "השקטה" של הסטודנטים מתרחשת מעל דפי האינטרנט - והיא רועשת מתמיד
פורום בר-אילן מצטרף למאבק וקורא לכל סטודנט באשר הוא, לחתום על עצומה למען עתיד ההשכלה הגבוהה בישראל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/petitions_main.asp?id=184
יעל ניסן,מרפאה בעיסוק, מטפלת קוגניטיבית ומאמנת אישית, תתארח בפורום הפרעות קשב ADHD בין השעות 21.00-22.30 ותענה על שאלות הנוגעות לטיפול קוגניטיבי ולאימון אישי באופן כללי ובהקשר של הפרעות קשב ורכוז באופן פרטי. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=98296338

כל שדרות הציבור

הרקטות נוחתות שוב בעיר שדרות וביישובי הנגב ולצערנו הרב יש גם נפגעים. נובמבר 2006 היה הקשה ביותר לתושבי שדרות. 800 טילי קסאם נורו על העיר וסביבתה וגרמו לפגיעות ישירות בבתים ואף למספר אבדות בנפש. לא על כל הנפגעים מדווחים לנו. האם ידעתם, שבין כל הנפגעים יש גם כאלה, שנפגעו בתסמונת "פוסט-טראומטית"?! על אלה לא תקראו בעיתונים או בכלי התקשורת האחרים. נפגעי ה"פוסט-טראומה" הם בעיקר ילדים ונערים, שמראה ההרס והפגיעות בנפש גרמו להם לפחד פנימי תדיר. חלקם מסתגר בחדרים, חלק אחר סובל מקשיי ריכוז בלימודים ואפילו מפחד ללכת לשירותים לבד ועוד וכל אלה מלבד התפרצויות הבכי הבלתי נשלטות כל אימת, שנשמעת אזעקה "שחר אדום". מוכרחים לעשות משהו למען ילדים יקרים ונפלאים אלה, שלא חטאו, וש"אשמתם" העיקרית היא היעדר שליטתנו במרחב עזה מאז ההתנתקות. כל אחד מאיתנו יכול לפחות לתרום משהו לשיפור הרגשתם של הילדים. אנו מבקשים לארגן להם פעילות מיוחדת בחופשת הקיץ, שבה יוכלו הילדים להשתחרר ולו לזמן קצר מכל מה שעובר עליהם במשך השנה. זהו המעט, שאנו, תושבי העורף, שאינם חשים את אשר עובר עליהם ועל משפחותיהם, יכולים להעניק להם. אנו פונים אל כל אחד ואחת, שיש להם ניסיון קודם בהפעלה או בהדרכה לסייע לנו בקידום פרויקט זה. הזמן קצר והמלאכה מרובה וככל שתקדימו בתגובתכם כך נוכל להרים את הפרויקט בצורה מוצלחת יותר.אנא, פנו אלינו בדוא"ל: [email protected] או באמצעות אתר האינטרנט שלנו: http://www.kerenyishiy.org.il

|אופ|שבבבבת + ראששון [:|אופ|

טוב, אתן תיהיו בשוק ! תיראו מה מישהי שמה ברשמי ותיקרא ה-כ-ל
אסון התאומים - זוכרים ? ב-11 בספטמבר .. בואו ותכירו בכמה עובדות .. 1) בשם ניו יורק new york city יש 11 אותיות. 2)בשם אפגניסטן, יש 11 אותיות . (afghanistan) 3) שמו של הטרוריסט Ramsin Yuseb , מורכב מ 11 אותיות . (הטרוריסט שתיכנן בעצמו את הפיגוע של ה 11 לספטמבר) 4)בשם של בוש, George W Bush , 11 אותיות. אולי זה נראה צירוף מקרים... גם אני חשבתי כך. עכשיו יותר מעניין: 1) ניו יורק, היא ה 11 בארה``ב במספרה. 2) במטוס מספר 11, טסו 92 נוסעים. 9+2 = 11. (אחד המטוסים שנכנסו בתאומים). 3) במטוס מספר 77, אשר גם נכנס לתאומים, היה 65 נוסעים, וגם כאן מתמטיקה פשוטה: 6+5 = 11. 4) אסון ה 11 בספטמבר, או שבמספרים: 11.9. ע``י חיבור: 9+1+1 = 11. 5) מספר הטלפון של חברת ההצלה בארה``ב הוא 911. 9+1+1 = 11. גם פה צירוף מקרים? טוב . 1) מספר ההרוגים במטוס שהתרסק (חלק מאסון 11 בספטמבר), 254. 2+5+4=11. 2) 11 בספטמבר, הוא היום ה 254 בשנה. 2+5+4=11. 3) 3.11.2004 התרחשו הפיצוצים במדריד, 3+1+1+2+0+0+4=11. 4) האסון במדריר אירע 911 ימים לאחר האסון של התאומים. 9+1+1=11. ועכשיו משהו שלא ציפיתם לו. פתחו את Microsoft Word, ותעשו כך: 1) באותיות גדולות כתבו: Q33 NY ,זהו המספר של המטוס הראשון, שנכנס בתאומים. 2) תדגישו ב B את מה שכתבתם. 3) תחליפו את הגודל ל 48. 4) תחליפו את הגופן ל: (WINDINGS 1) – אתתםם חייבים לעשות את זה , אתם תישארו פעורי פה ! בנווות ?! למי שאין כוח לעשות את זה בווארד הינה מה שיצא: http://www.2send.us/uploads/80363b5489.bmp א מ א

../images/Emo109.gif../images/Emo32.gif שירשור אוף ליום רביעי

כל מה שלא קשור לבנים לכאן יום טוב

../images/Emo141.gifמפחיד אבל בנות אל תגיבוווו

נראלי סתם מיותרררר לדבר פה בעוד שרשור אל תגיבוו תודה בכול מקרה=]]] משתתפיםםםם בצערךך=\

../images/Emo141.gifבנות??!!?!!??!

שבוע טובבבבבבב לכולם=]]]] איך היה שבת??? לי היההההה בסדר..... היה לנו שבת חתן של אח שלייי ואני מזה לא מרגישה טוב מיום שישי אוף איזה מבאס זה חבלזז=\\\\\\\ הקיצרר אני לא יכולה לדבר הגרון שלי אשששששששש שבוע אחלה לכולם אוהבת
=]

../images/Emo109.gif נעלי ואנס (עוד משהו מחריד)

זהירות!! יצא מותג חדש של נעליים כמו אול סטאר שנקראות ואנס. ואנס פירושה "להשמיד" בגרמנית ואנס הם נאצים! על הסוליה של נעלי ואנס יש מגן דוד וככה כשאתה הולך אתה בעצם דורך על היהודים! זוהי הסוליה שלהם --->

../images/Emo20.gifטעוות ,

הפירוש , של ואנס בגרמנית זה לא להשמיד , אם תיסתכלו טוב .. במקרלדת. תיכתבו ואנס vans תיראו שזה בשורש , השמד, זה ממש לא הפירוש בגרמנית !, לא שאני יודעת גרמנית או משהוו !. אבל זה לא .

lililulu

New member
גם החברה עצמה היא חברה גרמנית...לי יש ואנס

וזה נעל אחת היפות! מעניין לי ת'תחת כל האנשים שמחפשים צירופי מקרים שבגללם שונאים יהודים...כאילו אני בטוחה שזה מישהו שהיה לו ממש משעמם ישב וחיפש צירופי מקרים...מה נראה לכם שהחברה פרסמה את זה?! לא! החברה מכחישה את זה

../images/Emo20.gifוכןן שירלי , צרייך ליקלוט שלא הכי אוהבים א

המדינה שלנו \ : . ולא רק תמדינה שלנו , את היהודיים ! . \ : !

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif ביאאלחחסס \:

אנשים רעים זה מה שהםם ,\ : ואני לא קונה וואנס למרות שרציתי רקק בגלל המגן דוד שנמצא בנעל מתחת |:

טוב . |||||| :

קודם כל וואנס זה לא של נאצים . וכל מה שאומרים על האותיות בעברית במקלדת ,שיוצא "השמד" וזה .. אז המחשב הומצא אחרי הנעליים . ויש בנעליים מגן דוד כי זה צורה של סוליה שמתאימה לסקייטרים . !

למעלה