כן אבל אני רוצה כבר לגמור עם זההה
ק קרניתוש LOVE ערנוש New member 9/5/07 #99 ../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifכן אבל אני רוצה כבר לגמור עם זההה
מ מיכלוש יוסף New member 9/5/07 #100 ../images/Emo175.gifיום שני הייתה לי מיני מתכונת . ;[ ויום שני יש לי מיני בגרות . :[
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 9/5/07 #114 ../images/Emo141.gifחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עאלקק סקיניי וואי לא יודעת מה ישלי מהמילה עאלקקקק כול פעם שאני באה לכתוב תמאומץ כלנית אני רושמת עאלק במאומץ חחחחחחחחחחחחחחחח ליייאסטרררר
../images/Emo141.gifחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עאלקק סקיניי וואי לא יודעת מה ישלי מהמילה עאלקקקק כול פעם שאני באה לכתוב תמאומץ כלנית אני רושמת עאלק במאומץ חחחחחחחחחחחחחחחח ליייאסטרררר
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 9/5/07 #122 ../images/Emo141.gifחחח אשכרההה../images/Emo6.gif סתםםם נראלךךך חחחחחחחחחחחחחח אני לא זחלה נקודה!חחחחחחח סעמקק באתי שובבבב לכתובבב במאומץץ עאלקקקקק גררררררררררררר=\\\
../images/Emo141.gifחחח אשכרההה../images/Emo6.gif סתםםם נראלךךך חחחחחחחחחחחחחח אני לא זחלה נקודה!חחחחחחח סעמקק באתי שובבבב לכתובבב במאומץץ עאלקקקקק גררררררררררררר=\\\
מ מיכלוש יוסף New member 9/5/07 #129 ../images/Emo175.gifחחחח אימא איזו זחחחלה . D: עאלק אשכרה , D = עאלק - עאלק . D = D =
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 9/5/07 #133 ../images/Emo141.gifעאלק עאלק עאלק../images/Emo6.gif עזבי יסתבכנו יסתבכנו בפרשת ההסתבכות חחחחחחחחחחח תקשיביי איפה שאמרתתת לייי למעלה לא להגיבב אזז אני אומרת פההה שהבנתיי שיתתכוונתי עליייי אבל זה לא נכון כי את זחלה האמיתית פהההה ששששששששששששששששששש חחחח
../images/Emo141.gifעאלק עאלק עאלק../images/Emo6.gif עזבי יסתבכנו יסתבכנו בפרשת ההסתבכות חחחחחחחחחחח תקשיביי איפה שאמרתתת לייי למעלה לא להגיבב אזז אני אומרת פההה שהבנתיי שיתתכוונתי עליייי אבל זה לא נכון כי את זחלה האמיתית פהההה ששששששששששששששששששש חחחח
א אוראלוש5 New member 15/5/07 #470 ../images/Emo210.gif פפפפפפפפפפיי איזה חופרות באמא ../images/Emo6.gif 2 זחלות חפרניייווותת! סתםם תאמת אני אפילו לא יודעת מזה זחלה XD
../images/Emo210.gif פפפפפפפפפפיי איזה חופרות באמא ../images/Emo6.gif 2 זחלות חפרניייווותת! סתםם תאמת אני אפילו לא יודעת מזה זחלה XD
מ מיכלוש יוסף New member 15/5/07 #472 ../images/Emo175.gifחחח איזו זחלה ,, D= זחלה זה - אמממממממ נו את יודעת ... זחלה , כאילו מש'ו כמו מפגרת ,,,,, לא יודעת איך להסביר ...
../images/Emo175.gifחחח איזו זחלה ,, D= זחלה זה - אמממממממ נו את יודעת ... זחלה , כאילו מש'ו כמו מפגרת ,,,,, לא יודעת איך להסביר ...
ק קרניתוש LOVE ערנוש New member 9/5/07 #97 ../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifחחחחחחח לפחות אני מקום ראשון חחחח חחחחחחחחחחח תמיד אפשר למצוןא משהו טוב לא? חחחחחח
../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifחחחחחחח לפחות אני מקום ראשון חחחח חחחחחחחחחחח תמיד אפשר למצוןא משהו טוב לא? חחחחחח
ש שירלי יוסף New member 10/5/07 #148 ../images/Emo109.gif יואו איזה גשם יורד אנחנו בקיץ או בחורף ?? מזה גשם באמצע הקיץ ://
ש שירלי יוסף New member 10/5/07 #152 ../images/Emo109.gif דעלב כנסי מהר !!!!!!! את פרצת לי לאייסי רק לך אני נתתי את הסיסמה אם כן זה פשוט מגעיל לפחות תודי אני לא יעשה לך כלום רק תביאי את הסיסמה ששינת שם
../images/Emo109.gif דעלב כנסי מהר !!!!!!! את פרצת לי לאייסי רק לך אני נתתי את הסיסמה אם כן זה פשוט מגעיל לפחות תודי אני לא יעשה לך כלום רק תביאי את הסיסמה ששינת שם