לתחילת שבוע

../images/Emo141.gifנכון את צודקתתתתתת כנסי!

זה ממש לא יפה מה שהיא אמרההההההה אבללל אני אמרתיי לך גםם כי גמאת אמרתתתת למה כול אדםםם ועד לאביחיי אז אמרתי שבשבילך זה כולה אדם אבל בשבילה אדם הוא הכי חשובבבבב ולא אביחייי הבנת????? ולא צריך לעשות השווואות כול אחת מי שהיא אוהבת וזהוווווווווווו

חן XD

New member
../images/Emo221.gifיופי מה את רוצה שקל ? תאמיני לי

שיש פה בנות שדיברו איתו יותר ממה שאת חושבת ולדעתי אביחי נותן את היחס הכי טוב למעריצות !

../images/Emo210.gifואת באמת חושבת שאני שואלת אותך? ../images/Emo6.gif

אני יגיד -מה- שבא לי -למי- שבא לי. ויש לי כמה דברים להגיד לך .. אני לא סובלת אותך. אני לא סובלת את אדם ואת זבל של ילדה שמחפשת לריב עם כל אחת חע [:

../images/Emo109.gif../images/Emo206.gif טוב דיי בנות נמאס

כל פעם שמישהי אומרת משהוא אז פתאום צצה איזה אחת וקופצת עליה . חני לא היית צריכה להתערב , מה שנופר אמרה היה בצחוק וגם אם לא היה בצחוק זאת זכותה . עכשיו אל תגיבו אחת לשניה. אם לא היו מחברים את השירשור הזה הייתי אומרת לא להגיב לשירשור הזה , אבל אין מה לעשות . תגיבו ללמטה תעשו נצלש מה שאתן רוצות אבל על המריבה הזאת לא להגיב !! ומי שלא טוב לה אין מה לעשות שתתמודד

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gif=ת=נ=ו=ח=ו X:::::

מי ישמע מה אדם אמר , קרא לסתוונית עוגה ויבעט למישהי בפרצוף , אוי אוי אוי . זכותו להגיד מה שהוא רוצה . מה אתן חושבות שכולם שם צדיקים? ממש לא !!!!!! אתן אפילו לא מכירות אותם כמו שאתן כ"כ בטוחות . ואני לא אפתח פה דברים .

../images/Emo210.gifפ'חע לאדם יש חרא של יחס.

וזאת עובדה :] חצוף פ'ח שחף קונה לו מתנות והוא אומר שהוא יבעט לה בפרצוף. אני יבעט לאיממאמא שלו בפרצוף !!! איכ. :S

../images/Emo175.gifמזתומרת ? ,

מה קרה שהוא אמר את זה ? .
חוצמזה , בלי כל קשר למה שהוא אמר לשחף ... , אם נגיד הייתי מעצבנת אותך , לא היית מתחילה להתעצבן , לקלל ולא יודעת מה ?! , היית נכון ? , אז אדם הוא גם בנאדם והוא גם יכול , וגם יש לו אופי כזה כנראה . ולא , אני לא מגנה עליו ,,, למרות שבגלל שהוא מפורסם וזה אז זה לא טוב לתדמית שלו .

../images/Emo210.gif יאאאא :| מזזזהה? צודקת מיכל

פשוט צריך להבין גם את אדם, אם היית מתעצבנת? תחשבי על זה..

למעלה