לתחילת השבוע

memko

New member
אנחנו בערך 25 מבוגרים ו 10 ילדים

אבל האמת אני ממש עוד לא התחלתי לתכנן כי אני מחכה לראות תחזית...אולי יהיה גשום בכלל? אבל בדגול על האש, פיתות, בשר, חומוס חמוצים וסלטים.. זה עובד יופי כי יש לכל אחד מה לאכול. אני באמת צריכה לחשב כמה אנשים יש לי ולהתחיל לתכנן...

בינתיים התחזית נהדרת 22 מעלות../images/Emo42.gif

מקוה שישאר ככה... אצלינו זה חייב להיות חלבי כי המשפחה של הבעל שומרת מסורת ולא מדליקה אש בשבת... מקוה להצליח להתמודד עם כל כך הרבה אנשים - חשבנו לפצל משפחה וחברים אבל היו המון בעיות עם זה.... שיהיה לשתינו בהצלחה

memko

New member
תודה חמודה, בהצלחה גם.../images/Emo24.gif

ואני מקווה שבאמת ישאר מזג אוויר טוב...

../images/Emo41.gifבוקר של כיף לתושבות המרכז בג'ימבי פ"ת

גאה לספר על שיתוף פעולה חדש בין "עננים" בהרצליה ל"ג'ימבי" בפתח תקוה ולהזמין אתכן לבוקר של כיף עם התינוקות. מהיום תוכלו להנות מפעילויות הבוקר האיכותיות של עננים גם בג'ימבי. חדש!!! "ג'ימבי בייבי" - לבוקר של כיף... סדנאות בוקר איכותיות עיסוי תינוקות, ליווי התפתחותי, סדנת אמהות אחרי לידה, מוזיקה לטף, תנועה לטף... מפגשי העשרה של גן ללא גן לילדים שעדיין לא הולכים לגן, מס' שעות של הנאה ולמידה ביחד עם ילדך כחוויה מעשירה... לרגל פתיחת פעילויות הבוקר, אנו מזמינים אותך, אימא עם תינוקך, לאירוע השקת "ג'ימבי בייבי", בג'ימבי – משחקייה מעולם אחר במסגרת האירוע תחשפי לפעילויות הייחודיות לך ולתינוקך, באירוע תשירו, תרקדו ותתעמלו יחדיו. יום ב' בתאריך 03/03/08 משעה 09:30 עד שעה 12:30 . האירוע בחינם, בהרשמה מראש בלבד. פרטים לגבי ההפעלות והימים ניתן למצוא באתר ג'ימבי: http://www.gimbi.co.il בברכה צוות ג'ימבי ומנהל הפעילות יוסי חלפון ג'ימבי בייבי *לפרטים ולהרשמה: יוסי חלפון - מנהל הפעילות 054-2030277

אילתית 2

New member
../images/Emo207.gif חופשה בצפון הרחוק ../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif

היי סוף סוף בשעה טובה החלטנו ב"ה
שבוע הבא לסוע לחופשה משפחתית
עם הילדודס
יש לנו בדיקה בבי"ח דנה
שבוע הבא אז החלטנו במקום לסוע הלוך ושוב לבדיקה להפוך את זה למשהו מהנה
ולסוע סוף סוף לראשונה לחופשה עם הילדים וגם הגדולה שלי כל הזמן רואה את השלג
בטלויזיה ומתלהבת אז בתור אילתיים לאן נסע אם לא לצפון הרחוק והמדהים!!!
לראות נחלים זורמים ירוק ופורח בעיניים וכמובן שלג... אז למי יש המלצות לצימרים משפחתיים בשבילי
זה כבר די
כי צרך לסגור צימר כל אלו שאני הייתי ומכירה הם צימרים לזוגות בלבד...ובאינטרנט יש המון אבל תמיד הכל יפה בתמונות אני מעדיפה המלצות אישיות... משהו בבית הילל או בכלל באזור הזה יש המלצות בשבילי

דודה שלי היתה השבוע בגדות

עם המשפחה (3 ילדים 11,9,3) ומאוד נהנתה
שילבו את החופשה בביקור בחרמון וגם בעמק החולה

לי יש המלצות רק לזוגות

לא יוצאת לצימר עם הילד. המשפחה שלי היתה בכפר הנפש רמות.ממליצים.

אילתית 2

New member
גם אנחנו יצאנו עד היום לצימרים

רק לזוגות....פעם ראשונה חופשה משפחתית עם הילדודס

אני עם ילדים חושבת שעדיף בקיבוצים

הרי מה שהם רוצים זה מקום להשתולל ונהנים ללכת לרפת ולפינת החי במקרה ויש. ארוחות הבוקר בקיבוץ בדר"כ טעימה ועשירה ומתאימה בדיוק להם וגם המחירים שוים לכל נפש אגב, לחופשה הבאה שלכם ממליצה בחום על קיבוץ מזרע - אירוח פשוט לא מהעולם הזה ויש שם פינת חי מדהימה כי כבשים, גמלים, המוני ציפורים ואפילו שועל...

אילתית 2

New member
../images/Emo124.gifאמא עמיתית ../images/Emo124.gif

רמזו לי בפורום השני אומנם
שאת מכירה ויש לך המלצות לצימרים.... האומנם?

למעלה