לתחילת השבוע

../images/Emo212.gifכמויות והמלצות למסיבת יומולדת../images/Emo65.gif

בשבת הבאה אנחנו חוגגים יומולדת לאיתן בפארק מזמינים משפחה וחברים ועושים חגיגה גדולה - אפשר לומר שזאת חגיגה ראשונה כי ברית עשינו מצומצמת בבית וגם יומולדת של גיל שנה אז השאלה הגדולה היא לגבי כמויות והמלצות מה להכין
אנחנו מזמינים כ-50 מבוגרים וכ-25 ילדים (חצי בני שנתיים-שלוש וחצי בין 6-12 שנים) המטרה - חאפלה נעימה בפארק עם נשנושים טעימים אז זה מה שבינתיים חשבתי
סלטים - סלט ערבי (נהדר לילדים הקטנים), סלט ירוק גדול, סלט כרוב אדום עם כוסברה מכרוב שלם, סלט סלק (מתכון מיוחד שלנו), סלט כרוב לבן בסיגנון סיני
פשטידות ומאפים - פשטידת תירס, פשטידת פיטריות, פשטידת תרד, מאפינס תירס וטונה (כ-48 יחידות)
עוגות וקינוחים - עוגת יומולדת בצורת פיל (שוקולד), עוגת תפוזים, עוגת שמרים, עוגת גבינה, פירות חתוכים (תפוחים, אגסים, תפוזים)
שתיה קלה וחמה אשמח לעזרה בכמויות וברעיונות נוספים ותחזיקו לי אצבעות ליום שימשי ונעים
יעל

חשבתי גם להכין כדורי סילאן וטחינה לקטנטנים

ויש גם פירות ורוב העוגות מתאימות לכל הגילאים

מיכלי MP3

New member
וואו../images/Emo70.gif הכל נשמע יאמי ומדהים../images/Emo45.gif

טיפ קטן -הייתי מחביאה מתחת לשולחן תיק עזרה ראשונה
, ופיתות וממרח שוקולד/חומוס/גבינה לילדים שלא אוכלים שום דבר אחר.
שיהיה יום מקסים
והעיקר כיפי
.

איפה בדיוק?שנוכל לבוא../images/Emo8.gif

הכל נשמע מצוין. לא לשכוח מים. ושוב,המון מזל טוב

אולי גם חצאי פיתות עם חומוס ומלפפון חמוץ,

זה לרעבים שאולי יבוא להם את הסלטים בפנים
והייתי מוסיפה אולי גם קצת בורקסים מעורב גם לרעבים.. אבל הכל נשמע מושלם ומגוון מאוד אז גם ככה זה בסדר..

אמממ קודם כל מזל טוב!!~

אני הייתי מגדילה את כמויות האוכל,במיוחד את המאפינים(הייתי מכינה כמות כפולה) בהחלט הייתי מוסיפה פיתות עם חומוס וחמוצים ושפיתות עם שו'קולד מוסיפה גם במבה /בייגלה וופלים .. ואגב זה הרבה אוכל להכנה,לא יותר נוח לקנות חלק מהדברים?

תודה רבה נייטי../images/Emo24.gif

פשטידות אני מכינה בכמות כפולה או יותר נכון אמא שלי מכינה
חלק מהסלטים דודה שלי תעשה וסבתא שלי תכין עוגה וגם חמותי אמרה שהיא תכין כמה חביתות ירק פרסיות (יאמי) ואני אביא גם סלט חומוס ועוד כמה סלטים מוכנים ביחד עם הלחמים פיתות עם שוקולד וחטיפים פחות נראה לי כי סה"כ יש הרבה אוכל גם לילדים ואצלינו במשפחה אף אחד לא אוכל שוקולד למריחה וגם לא הילדים בני השנתיים של החברים... אני טיפוס בעייתי שלא אוהב דברים קנויים
אבל אם בשישי אני אראה שזה גדול אלי אז תמיד אפשר לקנות...

שמנות כמוך אלק../images/Emo80.gif

את השתגעת או משהו
פסטה ברוטב עגבניות זה באמת רעיון לא רע למרות שאני אכין גם מאפה פסטה עם גבינות

memko

New member
גם אנחנו חוגגים ביום שבת בפארק../images/Emo6.gif

איפה אתם? אנחנו בפארק הלאומי. אני מקווה שיהיה מזג אוור טוב....

חשבתי שתחגגו באותו היום

כי סה"כ זה התאריך של עומר
לא יצא לי לומר לך אבל התחפושת של אלדין פשוט מ ה מ מ ת
אנחנו חוגגים בפארק רעננה - ככה גם המשפוחה הדתיה יכולה להגיע ברגל...

memko

New member
אוי חבל...יכלנו להיות ה"גיבוי "אחת של השניה

אם מישהי שכחה משהו...
. תודה על המחמאות על התחפושת....

למעלה