לשני שלישי

../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo39.gif

לא ראית מה רשמתי!? טוב אורנית אני יחזור לריב איתך מכות עוד שעה אחותי מחרפנת.. ואם הבויז יכתבו פה אני עוד יותר אתחרפן שאני לא אגיב ראשונה חח

חחחח../images/Emo6.gif

קבלי בעיטה לאף! בוקוס לבטן! סיבוב בגרון ולקינוח בעיטה בתחת מכל המדרגות
איזה אלימות הולכת פה בפורום

../images/Emo54.gifאאווץ'../images/Emo122.gif

קבלייי... נממ אני ילדה עדינה
אממ קבליי... אולסטאר לעין, אולסטאר ל---------- [צונזר] ו...צמיד ניטים לבטן[:

אתר העיצוב של גיא :] guy-design

אתר העיצוב של גיא :] באתר יוצגו העבודות שלי לדוגמא:חתימות,סמלים,רקעים ועוד עיצובים נוספים. באתר גם מברשות ופונטים להורדה וגם תוכנות עיצוב להורדה כגון פוטושוף ועוד. אתר זה יעסוק בעיצובים שלי ואתם תוכלו לשתף אותנו :) תוכלו גם להזמין עיצובים בחינם :) http://www.guy-design.area.co.il/

שירה? עגבניה שלי?!../images/Emo39.gif

כולן עושות להן פריקות אהבה בפורום, אז גמלי מותר,לא?? שירו'ש?! אהבה יפה שלי! את יודעת כמה שאני אוהבת אותך נכון!? ברור שאת יודעת:) תכלס,אני שמחה שהכרתי אותך, זוכרת איך זה קרה? שביומולדת שלי בפורום,רשמת "מי גנבה לי ת'שם?"
חחחחחח
שעוד אז לא הכרתי אותי והכנת לי ברכה(עלאק שולחת אותו דבר לכולם
) יפיופה שלי?! את זאת שתמיד אני מספרת לה ת'סודות שלי,הכי כמוסים,שאפילו לחברות הכי טובות שלי אני לא מספרת.. חברות טובות
אהמ אהמ.. אני כל כך מעריכה אותך! על הכל! על זה שהייתי בשיא הדיכאון באותו יום של הממדיון,זוכרת? ומי ניסתה לעווד אותי במיוחד?! א-ת! שהייתי עצובה בגלל הביטול הופעה של הבויז בקרית שמונה ב12 ל7, ומי עודדה אותי? א-ת! וכשהיו קטיושות,את זאת שחיזקת אותי, שכל שנייה אמרת לי לרדת למקלט
שאת שמחת בשבילי תמיד! אני אוהבת אותך! ותודה על הכל! ותמיד תדעי,שלא משנה איפה מתי איך למה, אני תמיד פה,בשבילך,בלב,ותמיד אעזור לך! אוהבת המון, חסה שלך!

אורנית אורנית אורנית../images/Emo39.gif

אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית אורנית בגלל שאת שונאת שקוראים לך אורנית אני עושה את זה דווקא
חחח סתם כפרעלייך.. אוהבת אותך. ולא סיימנו לריב מכות

.... אני

לניצנע ... את בנאדם כל כך נחמד .. אני מדברת איתך באייסי וכל כך כייף לדבר איתך .. בקיצור את בנאדם מקסים .. לרעות ... גם את אותו דבר .. לאורן...{ אורניתע ! } אני מדברת איתך באייסי וממש כייף לי איזה צחוקים עשינו היום באייסי
בקיצור את בנאדם מדהים ! זהו סיימתי ולכל הפורום המדהים הזה
ולבויז כמובן חחח

../images/Emo54.gif../images/Emo6.gifשרוני...

הרגשתי ת'כאפה הזוו! תזהרירי! זה שאת רוח לא אומר שאני לא מרגישה אותךך:p אוהבת אותך המוןן3>

יייאא חחסהה שלליי ../images/Emo99.gif

תתווודההה ממאממיי אתת לאא ממבבייננהה בככללל כממהה אניי אווהבתתת אוותךך ותודהה גם לך על כל העידודים והתמייכה:):) אין אין אני פשווטט -א-ו-ה-ב-ת- אותך י'חססהה שלל גושש קקטייףףף

חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo39.gif

מה קשור גוש קטיף יא עגבניה?! "השיר הבא מוקדש לילדה הכי יפה בשכבה.שירה זה בשבילך" -"מה מה שירה מה קרה עם הדי,ג'יי?" חחחחחחחחחחחחחח

למעלה