פורום היסטוריייה..=\
ל ליאורוש בעמ New member 5/9/06 #23 יאאאאאאאא../images/Emo15.gif ספיר ראית מה הזבלים מהפורום של החננות רשמו לךךך!?!??!
ס ספירוש7 New member 6/9/06 #55 ../images/Emo41.gifכעע ראיתי.. איזה נבלות!! יאלה שטויות אני לא מפחדת ולא מתרגשת מחנונים( ) חחחח..
ד דילבושloveביחוש New member 7/9/06 #59 חח ספר קרעת אותי אעלק איזה נבלותתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ס ספירוש7 New member 7/9/06 #60 ../images/Emo41.gifחח.. מה לא?! סליחה?! כותבים לי שאם הבויז הם הסיבה לחיי אז אומרים לי ללכת להתאבת ובהצלחה!! זה לא חוצפה לחנונים?! חחחחחחחחחח..
../images/Emo41.gifחח.. מה לא?! סליחה?! כותבים לי שאם הבויז הם הסיבה לחיי אז אומרים לי ללכת להתאבת ובהצלחה!! זה לא חוצפה לחנונים?! חחחחחחחחחח..
ל ליאורוש בעמ New member 7/9/06 #61 הםם מאוד חוצפנית.. הם גם אמרו לי שאני פאקצה וסתומה.. שאני לא יכנס בהם רררררר
ס ספירוש7 New member 7/9/06 #62 ../images/Emo41.gifחחח.. אני נכנסתי בהם!! קשות!! חחח.. עוד שניה אני גומרת תמשחק הזה והם מתים!! חחחח...
../images/Emo41.gifחחח.. אני נכנסתי בהם!! קשות!! חחח.. עוד שניה אני גומרת תמשחק הזה והם מתים!! חחחח...
ס ספירוש7 New member 7/9/06 #65 ../images/Emo41.gifכנסי לפורום שלהם ו.. תראי איזה חוצפנים יא אללה!! בכיתה תלמידים טובים אח"כ מוציאים ת'כל עליי חחח..
../images/Emo41.gifכנסי לפורום שלהם ו.. תראי איזה חוצפנים יא אללה!! בכיתה תלמידים טובים אח"כ מוציאים ת'כל עליי חחח..
ס ספירוש7 New member 3/9/06 #3 ../images/Emo41.gifחחחח.. נכון!! אני מתה לראות אותם (בתפוז ) ואאיי.. איך אושי היה יפה בערוץ הילדים!!
T TOUSH New member 4/9/06 #21 ../images/Emo32.gifלשני שלישי../images/Emo87.gif כל הדברים שאינם קשורים לבנים לשירשור זה בלבד
O oOאורנית וזהוOo New member 5/9/06 #22 ../images/Emo54.gifשירהה שירה, נא לגשת למזכירות! מ=י=י=ד= חחח יאללהה את באה מכותת אחות'שלי?! אוהבת אותך3>
../images/Emo54.gifשירהה שירה, נא לגשת למזכירות! מ=י=י=ד= חחח יאללהה את באה מכותת אחות'שלי?! אוהבת אותך3>