לשלישי

Blade Of Fire

New member
ממתי יש לך נט בבית?../images/Emo3.gif

בעצם שאלה אחרת-ממתי יש לך זמן לגלוש מהבית?

ifatpl

New member
בוקר טוב לך

ממתי יש לי נט בבית ??? כמעט חצי שנה בערך? זה מראה כמה את מתייחס אלי
ובשעה כזו הדממה בבית חוגגת ואני עובדת ולא משחקת כמו אנשים בחופש. וחוץ מזה תתנההג יפה לאחותך לא להתחצף

Blade Of Fire

New member
אני? להתחצף?

ככה את מכירה את אחיך ה"קטן"?|מלאך| ואת לא שומעת איזה "חיבוק ונשיקה.. אחרון ודי" מהחדר של הבנות?

ifatpl

New member
אוללה ... ממשיך להתחכם

לא נורא, לא נורא ניתן לך את הכבוד הראוי לך כמנהל הפורום. והבננות שאלו היום " איפה דוד עידן?" אז אתה מוזמן לקבל מהן חיבוק ונשיקה אחרון ודי.

Blade Of Fire

New member
אני אקפוץ בעוד רגע../images/Emo3.gif

זה הזוי כל כך שאנחנו מנהלים שיחה דרך הפורום

ifatpl

New member
אחי הקטן והיקר.

כמנהל הפורום זכותך הבלעדית למחוק את השרשור הזה והוא ייעלם כלא היה. וזה שאני פה מראה כמה מתחשק לי לכתוב מיילים בעינייני עבודה. אז אתה חייב לסבול אותי מעל דפי הפורום. או שאני אאשלח אליך את הגר ונגה שיבקשו במבה

Blade Of Fire

New member
וישברו את

האוניה וישאלו "מה זה" כל פעם שהן רואות את הבית ואת הבשמים על הכוננית ויבקשו לראות תמונות במחשב? אוי לא.. רק לא זה...

ifatpl

New member
בשבי מה יש דודים?

אם לא בכדי לשגע אותם??? ותאמין לי זה עדיף מלשמוע את "הילדה הכי יפה בגן" בלי סוווווווווף ודרך אגב, היה מאד טעים אתמול, בפעם הבאה במסעדה בחיפה

Blade Of Fire

New member
נקודה טובה../images/Emo3.gif

מה האירוע הבא? היומולדת של נוי? או שאנחנו לוקחים את הבנות ביומולדת שלהם למסעדת הבוקרים?
אם הן יאמרו "עוד" על סטייק 300 גרם זה בהחלט יהיה הישג..

ifatpl

New member
אני בעד ללמד אותן מעכשיו

מה זה סטייק עסיסי ובריא. ולנגה לא יספיק 300 גרם, היא תבקש תוספת. ודרך אגב הארוחה על חשבון הדוד

Blade Of Fire

New member
משום מה ידעתי

שזה ייפול עלי... |פושט רגל| אם זה תלוי בי אני מביא להן במבה ושייטחנו עם זה, אני בטוח שהן יהיו מרוצות עד מאוד...

ifatpl

New member
יקירי, ההודעות היחידות שאני

יכולה להשאיר הן בנושא הגר ונגה. למשל היום היא אמרה לאמא "סבתא מעשנת סיגרייה, נו נו נו לא בריא" זה בהחלט יפאר ויעשיר את הפורום אך לא ממש יהיה במקום

Blade Of Fire

New member
בשביל זה יש שירשורי אוף!

והיי-את יודעת שזה תמיד כיף לדבר עליהן

למעלה