לשלישי

Musta Susi

New member
הדבר כבר נעשה../images/Emo127.gif

אבל לא פתחתי הודעת "חדש" כמוך... נראה לי שזה כבר מאוחר אחרי שכתבתי כבר כמה הודעות לפני

אחרי שבמפגש ב21, 5 אנשים ישבו לידי

וצועקים לי הם דת' הם דת' זה נכנס איכשהו אז כן, הם ספיד מטאל וויט' הארש ווקאלז

2LIRONOS7

New member
../images/Emo32.gifאהמממ...

6 דרכים לדעת שאתה אלכוהוליסט 1.אתה מפסיד בויכוח לחפצים דוממים 2.אתה צריך לאחוז בדשא כדי לא ליפול מהארץ 3.המושב של האסלה מרביץ לראש שלך 4.הרופא מוצא שרידי דם במחזור האלכוהול שלך 5.אתה מאמין שאלכוהול הוא קבוצת המזון החמישית 6.יתושים מתמסטלים מלעקוץ אותך

2LIRONOS7

New member
נראה לך שאני כזה גאון?

תיקון - נראה לך שיש לי טיפת חוכמה כדיי להמציא דברים כאלו?

אממ המחשב שלי נדפק..

אז אני לא אוכל לכתוב בפורום בימים ואולי שבועות הקרובים.. מחשב מסריח..

הממ אמא שלי כרגע בחו"ל..

כשהיא תחזור היא תזמין איזה טכנאי או משהו, כרגע המחשב שלי פועל בדעת עצמו- אם בא לו לשלוח את ההודעות שלי הוא שולח.

../images/Emo32.gif לניר

כמה מסקנות מששת השבועות האחרונים שאולי יכינו אותך קצת לעוד שנתיים: "עוצמה" היא יחידת מידה המתארת באופן מספרי את מספר האיברים בקבוצה כלשהי ("5,467") ובאופן מילולי את כאב הראש שלך ("חזק מאוד"). "פתרון" הוא המשפט "כמו בפתרון התרגיל הקודם ולכן סיימנו". מובן מאליו שפתרון התרגיל הקודם דומה, וכך באינדוקציה ממשיכים עד ההוכחה הראשונה בקורס שהייתה משהו בסגנון "נניח נכונות הטענה, לכן היא נכונה וסיימנו" "הוכחה" היא המשפט "נניח שאני צנצנת, קל לראות שההמשך טריוויאלי ולכן סיימנו". "קל לראות" פירושו שכדי להבחין בכך, דרושים לא יותר משלושה דפי פוליו בכתב צפוף, מיקרוסקופ אלקטרונים ומעט אורך רוח, "טריוויאלי" פירושו שלמרצה אין כוח להמשיך לרשום על הלוח או שמת לו הטוש. "עקרון העצלנות" הוא הדבר המאפשר למרצים לדלג על הוכחות בכיתה ("לפי עקרון העצלנות, ההוכחה היא כמו בפתרון התרגיל הקודם...") ולהפיל סטודנטים במבחנים ("עקרון העצלנות לא חל על הטענה 0=0, יש להוכיחה במלואה וכיוון שלא הוכחת, מינוס עשר נקודות") "ים" הוא המקום שבן אדם נורמלי יהיה בו בזמן שאתה תראה מקסימום שדות, וגם כאן לא מדובר על שדות כלניות, מקסימום על שדה המספרים הממשיים... "סמסטר קיץ" הוא מספר השבועות בקיץ שבמהלכו המרצים עושים המון כסף על חשבון ההורים שלך אבל ממורמרים כלפיך הרבה יותר מאשר בשאר חודשי השנה (כי אתה מונע מהם, כמובן, להיות בים) "מתמטיקה דיסקרטית" היא שם כולל לכל הנושאים שיש לכל אחד מהם בנפרד קורס בפני עצמו אבל מישהו הרגיש חשק לרכז את כולם ביחד גם בקורס אחד ("בשביל הכיף"). "טמטום" הוא שם כולל לסדרת הפעולות שתעשה שתתחיל מההרשמה לסמסטר הקיץ ותסתיים במבחן האחרון שלך בו. המשך יבוא, אם אסיים אי פעם ללמוד ליניארית (ע"ע בהודעה הבאה)

למעלה