../images/Emo204.gifיאאלה.
מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? כמה שבועות.. וחברים? שלשום אוהבים שבאים אורחים? תלוי מי וזה למה? כי לא את כולם אני אוהבת
ואתם אוהבים שבאים חברים? ברור מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? תלוי עם מי.. למה? ככה נו מתנחלים הרבה אצלכם? לא ממש.. מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? מוציאה את השטיח האדום
אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? לפעמים מסדרת.. ושוב תלוי מי, יש חברים שהם כבר בני בית אצלי וכאלה.. דואגים שיהיה אוכל? יאפ אולי חושבים על תעסוקה? טוב דיי
טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? בטח טוחנים אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? לא אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? ממש שלא חח כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? לא זה ולא זה
ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות?משתדלת כשאתם אורחים, אתם ביישנים? תלוי אצל מי מבקרים הרבה אצל אחרים? פה ושם באיזו תדירות? לא סופרת הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? אוטובוס בד"כ, כמעט אין אפחד שגר במרחק הליכה \: בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? כל פעם משו אחר אבל תמיד עם עוד מיליון אנשים בערך מה אתם אוכלים בחגים? אוכל אוהבים בד"כ אוכל של חגים? כן מה אתם הכי שונאים בחגים? מה אתם הכי אוהבים בחגים? שמשתכרים אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) הילדים
כאילו, לא הקטנים ממש. אלה שיותר בגילי ובסביבות ה20 ככה
אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? תלוי.. צד אחד משעמם לאאלה והצד השני כייפי יש לכם משפחה בחו"ל?
כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? מה הסוג פלאפון שיש לך? פלאפון במה אימא שלך עובדת? מנהלת חשבונות איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? כמו מכנסיים כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? 94 מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? אושר מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? מתישהוא איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? מיתר איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?את כולם! אוהב טונה? לפי המצברוח חח לפעמים אוהבת ולפעמים יכולה להקיא מזה, כן אני מוזרה איזה שוקולד אתה הכי אוהב? השוקולד של אילן! הלכת היום לעבודה/ביתספר?
משהו מיוחד שקרה שם?המורה לאנגלית אמרה לי שהיא מאוהבת בי
כפרהעליה
מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? פלאפון במה בא לך לשחק עכשיו?..
אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? המון אנשים! (זה מזכיר לי ששיחקנו טאקי לפני איזה הופעה
) איזה שפות אתה יודע? אנגלית עברית וטיפה רוסית
בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? ערבית עם מי אתה הכי אוהב לדבר? כלמיני מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? מקודם בפארק מה בא לך לאכול עכשיו? באלי שקדי מרק האמת 1. מה עשית אתמול? נסעתי ללוד 2. מה אתה עושה היום? לומדת למבחנים 3. מה תעשה מחר? אלמד למבחנים
4. יש לך חיים? לא 5. אוהב לצייר? אני לא יודעת): 6. אוהב לצלם?כן 7. אוהב להצטלם?לפעמים 8. יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן?לא אצלי זה 8. 9. נכון זה מעצבן? לאאלה 10. התקלחת כבר היום? לא אוהבים עוגיות גרנולה?לא אוהבים צימוקים?לא חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? לא איך? חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? לא
למה? כי גם לעצים ולצמחים מגיע יום משלהם שותים קפה? כן מתי? מתי שבא איזה סוג? נסקפה מה דעתך על טבעונות? בכייף שלכם 1. ממצב? מקורה? הכל טוב? מלבב 2. יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? כן 3. אוהבים קרואסון? כן 4. אוהבים טיול שנתי? תלוי 5. כבר היה לכם השנה? לא 6. מה החלום הכי גדול שלכם? אושר 7. ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? לא, זה לא ממש קורה 8. החלקתם פעם על בננה? לא 9. למה? כי לא יוצא לי לראות בננות על הרצפה כלכך
אבל אפשר לעשות משהו כזה בכוונה ולראות אם ניפול 10. אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? ישמצב 1.אוהבים שיעור ספרות? לרוב כן 2.מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? תלוי.. נראלי שהכי אוהבת רומנים 3.מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) ספרות כיתה היא דיי זונה אבל המורה של המגמה נשמה 4.אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? ברור!
5.מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? ספרות 6.אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? סטלה 7.ביקרתם פעם בחוף פלמחים? לא 8.מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? מזמן): והיום היינו אמורים ללכת): 9.האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? שו? 10האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? כן 11אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? שומרת על הניקיון? אוהבים טופו? על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? לא במה היה המבחן האחרון שלכם? תושב"ע עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? כן מה הצבע השולט שלכם בחדר? אין, הוא משעמם): אני כבר שנה מתכננת לשפץ אותו ולא יוצא אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? היסטוריה שונאים את המורה ללשון שלכם? לא בגדול מסתדרים עם ההורים? לפעמים אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? שלום עולמי, עצים של כסף, שויון בין כל בני האדם, הופעה פרטית של ריטה לי ועוד כמה אנשים..
מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? עט