לשלישי..

עלייך אני לא מתפלאה! [או מתפלאת? אע לאחשוב..]

בכל מקרה.. את מאלה שצריכים ללכת עם משקולות כדי לא לעוף ברוח חח לא יודעת מה איתך, אני נהניתי מאוד חחח

מירוש 18

New member
חחחחח היום כשירדתי לשק"ם אצלנו

אז המוכר גם אמר לי אני צריכה לשים משקולות בכיסים כדי לא לעוף חחחחחח שמחה שנהנה כי אני לא ממש, הרוח הקשתה עליי ללכת והיה לי ממש קר

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאווי..../images/Emo10.gifאיזה אנשים רעים..../images/Emo4.gif

וכן.. הרוח הזאת..ברר..

../images/Emo113.gifשאלוןלוןלון../images/Emo113.gif

חופר לאללה אבל יש שאלות נחמדות מאוד! תהנו! אה כן, חיברתי 2 שאלונים אז יכול להיות שכמה שאלות יחזרו על עצמן.. תתמודדו
מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? וחברים? אוהבים שבאים אורחים? למה? ואתם אוהבים שבאים חברים? מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? למה? מתנחלים הרבה אצלכם? מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? דואגים שיהיה אוכל? אולי חושבים על תעסוקה? טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? כשאתם אורחים, אתם ביישנים? מבקרים הרבה אצל אחרים? באיזו תדירות? הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? מה אתם אוכלים בחגים? אוהבים בד"כ אוכל של חגים? מה אתם הכי שונאים בחגים? מה אתם הכי אוהבים בחגים? אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? יש לכם משפחה בחו"ל? כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? מה הסוג פלאפון שיש לך? במה אימא שלך עובדת? איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז? אוהב טונה? איזה שוקולד אתה הכי אוהב? הלכת היום לעבודה/ביתספר? משהו מיוחד שקרה שם? מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? במה בא לך לשחק עכשיו? אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? איזה שפות אתה יודע? בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? עם מי אתה הכי אוהב לדבר? מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? מה בא לך לאכול עכשיו? 1. מה עשית אתמול? 2. מה אתה עושה היום? 3. מה תעשה מחר? 4. יש לך חיים? 5. אוהב לצייר? 6. אוהב לצלם? 7. אוהב להצטלם? 8. יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? אצלי זה 8. 9. נכון זה מעצבן? 10. התקלחת כבר היום? אוהבים עוגיות גרנולה? אוהבים צימוקים? חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? איך? חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? למה? שותים קפה? מתי? איזה סוג? מה דעתך על טבעונות? 1. ממצב? מקורה? הכל טוב? 2. יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? 3. אוהבים קרואסון? 4. אוהבים טיול שנתי? 5. כבר היה לכם השנה? 6. מה החלום הכי גדול שלכם? 7. ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? 8. החלקתם פעם על בננה? 9. למה? 10. אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? 1.אוהבים שיעור ספרות? 2.מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? 3.מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) 4.אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? 5.מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? 6.אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? 7.ביקרתם פעם בחוף פלמחים? 8.מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? 9.האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? 10האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? 11אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? אוהבים טופו? על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? במה היה המבחן האחרון שלכם? עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? מה הצבע השולט שלכם בחדר? אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? שונאים את המורה ללשון שלכם? בגדול מסתדרים עם ההורים? אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? מנ הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?

מתחילה מאמצע

כי התחלתי ואז הייתה הפסקת חשמל איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? כחולות עם פסים בצדדים כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? לאזוכרת.. מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? להיות מאושרת מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? כשחזרתי הביתה איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? ליאור
סתם יש עוד מלא שמות יפים איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?
אוהב טונה? לפעמים איזה שוקולד אתה הכי אוהב? מריר/לבן עם עוגיות הלכת היום לעבודה/ביתספר? כן משהו מיוחד שקרה שם? הייתה רוח מפחידה מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? מחשב? חח לא יודעת במה בא לך לשחק עכשיו? אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? תלוי מה איזה שפות אתה יודע? בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? עם מי אתה הכי אוהב לדבר? עם עצמי חח מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? לפני כמה ימים מה בא לך לאכול עכשיו? כלום 1. מה עשית אתמול? עבדתי 2. מה אתה עושה היום? עבדתי 3. מה תעשה מחר? אעבוד 4. יש לך חיים? לא 5. אוהב לצייר? כן 6. אוהב לצלם? כן 7. אוהב להצטלם? לא 8. יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? יש מצב אצלי זה 8. 9. נכון זה מעצבן? כן 10. התקלחת כבר היום? עוד לא אוהבים עוגיות גרנולה? כן אוהבים צימוקים? לא חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? כן איך? בתופים ובמחולות חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? לא למה? שותים קפה? כן מתי? בבוקר איזה סוג? נס מה דעתך על טבעונות? טפשי 1. ממצב? מקורה? הכל טוב? יאפ
2. יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? כן:( 3. אוהבים קרואסון? יאפ 4. אוהבים טיול שנתי? כן!:( ולא היה שנה שעברה.. 5. כבר היה לכם השנה? לא:( 6. מה החלום הכי גדול שלכם? 7. ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? לא.. אבל ראיתי מורה מחליקה על חתיכת מלפפון חח 8. החלקתם פעם על בננה? לא 9. למה? 10. אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? אם הוא לא מת אחרי זה אז כן 1.אוהבים שיעור ספרות? כן 2.מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? 3.מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) מלכה 4.אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? בררוררררררררררר 5.מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? ספרות 6.אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? 7.ביקרתם פעם בחוף פלמחים? כן 8.מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? מעולם לא חח 9.האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? הא 10האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? כן 11אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? אוהבים טופו? לא על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? לא במה היה המבחן האחרון שלכם? עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? לא מה הצבע השולט שלכם בחדר? כחול אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? כלום חח שונאים את המורה ללשון שלכם? שנאתי בגדול מסתדרים עם ההורים? כן אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים?.... מנ הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? עט פרוותי

מירוש 18

New member
ועונה

מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים?אממ לפני שבועים אם אני לא טועה וחברים?היום אוהבים שבאים אורחים?כן למה?כי זה כיף ואתם אוהבים שבאים חברים?מאוד
מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה?בקבוצה גדולה למה?יותר מצחיק, ויותר נחמד מתנחלים הרבה אצלכם?לא מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים?אמממ אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים?כן דואגים שיהיה אוכל?תמיד יש אוכל אולי חושבים על תעסוקה?לא טוחנים הרבה? או גוועים ברעב?טוחנים אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן?לא אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ?לא כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים?לא ולא ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות?כן כשאתם אורחים, אתם ביישנים?תלוי מבקרים הרבה אצל אחרים?לא ממש באיזו תדירות?אממ הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים?ברגל בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות?לפעמים ולפעמים מה אתם אוכלים בחגים?כל חג והמאכלים שלו אוהבים בד"כ אוכל של חגים?כן
מה אתם הכי שונאים בחגים?כלום מה אתם הכי אוהבים בחגים?את החופש אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.)אממ לילדים אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם?אוהבים יש לכם משפחה בחו"ל?לא כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? מה הסוג פלאפון שיש לך?מוטורולה במה אימא שלך עובדת?לא עובדת איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו?שחורות של טרניג כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית?זה היה ממש מזמן מה המשאלה הגדולה ביותר שלך?לא יודעת מתי הפעם האחרונה שהשתעלת?כשהיתי חולה איזה שם אתה הכי אוהב בעולם?יש הרבה איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?
אוהב טונה?כן איזה שוקולד אתה הכי אוהב?הכל הלכת היום לעבודה/ביתספר?כן משהו מיוחד שקרה שם?לא מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? במה בא לך לשחק עכשיו? אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? איזה שפות אתה יודע?עיברית,אנגלית,טיפה ערבית וטיפונת רוסית בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור?ערבית עם מי אתה הכי אוהב לדבר?אמממ מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו?תגדירו מישהו מה בא לך לאכול עכשיו?בא לי לשתות תה 1. מה עשית אתמול?שום דבר מיוחד 2. מה אתה עושה היום?כנ"ל 3. מה תעשה מחר?כנ"ל 4. יש לך חיים?כן 5. אוהב לצייר?כן 6. אוהב לצלם?כן 7. אוהב להצטלם?לא ממש 8. יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן?לא אצלי זה 8. 9. נכון זה מעצבן?כן 10. התקלחת כבר היום?עוד לא אוהבים עוגיות גרנולה?לא טעמתי אוהבים צימוקים?כן חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)?בערך איך? חושבים שט"ו בשבט זה מיותר?לא למה? שותים קפה?לפעמים מתי?כשבא איזה סוג?נס מה דעתך על טבעונות?שיחיו איך שבא להם 1. ממצב? מקורה? הכל טוב?כן 2. יצא לכם פעם לדרוך על חילזון?כן 3. אוהבים קרואסון?כן 4. אוהבים טיול שנתי?אממ לא ממש 5. כבר היה לכם השנה? 6. מה החלום הכי גדול שלכם?לא יודעת 7. ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה?יש מצב 8. החלקתם פעם על בננה?איך ידעתי שזו תיהיה השאלה 9. למה?כי כללית כאן בשבילך 10. אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)?לא 1.אוהבים שיעור ספרות?כן 2.מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ?סיפורים 3.מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?)שהיא מלכה תרתי משמע
4.אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה?ברור 5.מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה?לא יודעת 6.אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? 7.ביקרתם פעם בחוף פלמחים?לא 8.מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? 9.האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? 10האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? 11אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? אוהבים טופו?לא על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק?לא במה היה המבחן האחרון שלכם? עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']?לא מה הצבע השולט שלכם בחדר?תכלת אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה?היסטוריה שונאים את המורה ללשון שלכם?לא בגדול מסתדרים עם ההורים?כן אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים?הרבה דברים מנ הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?אין שום דבר ורוד בסיביבה

שלומיתת

New member
מתאים לי בול עכשיו.

מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים?אמ..לפני כמה שבועות נראה לי וחברים?כל הזמן אוהבים שבאים אורחים?תלוי מי למה?ככה ואתם אוהבים שבאים חברים?כן מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה?תלוי במצב רוח למה? מתנחלים הרבה אצלכם?המ,לא מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים?זה אמא והפולניות שלה אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים?שוב,תלוי מי..אבל לרוב אכפת דואגים שיהיה אוכל?תמיד יש,לא צריך לדאוג אולי חושבים על תעסוקה?לא טוחנים הרבה? או גוועים ברעב?טוחנים מלא אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן?לא אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ?חחחח פעם הייתי מסדרת לחברה שלי את החדר..אבל זה היה ממש מזמן כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים?לא מציקה ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות?איזה שאלות חופרות,אלוהים כשאתם אורחים, אתם ביישנים?תלוי אצל מי מבקרים הרבה אצל אחרים?לא באיזו תדירות? הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים?תלוי מי ינעל רבאק! בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות?לרוב בבית, מדי פעם אצל הדודים מה אתם אוכלים בחגים?אוכל אוהבים בד"כ אוכל של חגים?כן מה אתם הכי שונאים בחגים?שמשעמם מה אתם הכי אוהבים בחגים?שמשעמם אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.)אמ,אין אצלינו ילדים ממש חח אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם?אוהבת יש לכם משפחה בחו"ל?כן כל כמה זמן אתם מבקרים אותם?לא מבקרת..הם באים לפה
כל כמה זמן הם מבקרים אתכם?לאחרונה הרבה..חבל שבנסיבות האלו. מה הסוג פלאפון שיש לך?מוטורולה משו..אין לי כוח במה אימא שלך עובדת?מורה איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו?מכנסי פיג'מה,נראים זוועה כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית?95 מה המשאלה הגדולה ביותר שלך?להיות מאושרת ולצערי נוספה אחת חדשה היום- להזדקן עם מי שאני אוהבת. מתי הפעם האחרונה שהשתעלת?לפני שניה איזה שם אתה הכי אוהב בעולם?לא יודעת איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?יש הרבה.. אוהב טונה?לא ממש איזה שוקולד אתה הכי אוהב?חלב הלכת היום לעבודה/ביתספר?לבצפר,כן משהו מיוחד שקרה שם?דרמות בשיעור עם מוגי מה היה הדבר האחרון ששחקת בו?לא שיחקתי במה בא לך לשחק עכשיו?בלברוח לאנשהוא אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים?לא יודעת איזה שפות אתה יודע?עברית ואנגלית בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פטור?למדתי בז' ערבית עם מי אתה הכי אוהב לדבר?עם בתאל מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו?הא? מה בא לך לאכול עכשיו?לא בא לי לאכול 1. מה עשית אתמול?כלום וזה היה כיף 2. מה אתה עושה היום?למדתי עד לפני חצי שעה 3. מה תעשה מחר?לויה. 4. יש לך חיים?לא 5. אוהב לצייר?לקשקש,אני לא יודעת לצייר 6. אוהב לצלם?כן 7. אוהב להצטלם?תלוי בסיטואציה 8. יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן?תודה לאל לא אצלי זה 8. 9. נכון זה מעצבן? כן 10. התקלחת כבר היום?עוד לא אוהבים עוגיות גרנולה?איכ לא אוהבים צימוקים?בערך חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? כן איך?אכלתי עם המשפחה את הפירות המגעילים האלה חושבים שט"ו בשבט זה מיותר?לא,אבל מצד שני זה לא כזה הסטרי למה?ככה שותים קפה?כן מתי? בוקר,צהריים,ערב,לילה. מכורה. איזה סוג?הרגיל נו..אני תמיד שוכחת איך קוראים לזה מה דעתך על טבעונות?שיהנו 1. ממצב? מקורה? הכל טוב?זוועה 2. יצא לכם פעם לדרוך על חילזון?כן 3. אוהבים קרואסון?
אבל שיהיה טרי ונורמלי 4. אוהבים טיול שנתי?
5. כבר היה לכם השנה?עוד לא 6. מה החלום הכי גדול שלכם?די 7. ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה?לא שזכור לי 8. החלקתם פעם על בננה?לא 9. למה?ככה 10. אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)?תלוי מי, אבל בעיקרון כן 1.אוהבים שיעור ספרות?כן 2.מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ?סיפורים קצרים ורומנים 3.מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?)היא מלכה 4.אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה?כמובן 5.מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה?בספרות 6.אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים?תלוי במצברוח 7.ביקרתם פעם בחוף פלמחים?יש מצב,השם מוכר לי 8.מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים?לא יצא לי 9.האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת?הא? 10האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה?בערך 11אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה?ממחזרת בקבוקים? אוהבים טופו?לא על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק?לא במה היה המבחן האחרון שלכם?אמ..אנגלית נראה לי עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']?איזה תרגיל במת' שנתקעתי בו,כן. מה הצבע השולט שלכם בחדר?אין צבע מסוים אני חושבת אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה?הסטוריה שונאים את המורה ללשון שלכם?לא שנאתי אבל גם לא אהבתי. בגדול מסתדרים עם ההורים?כן אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים?שאנשים טובים לא ימותו. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?המעיל של אחותי

בת אלי91

New member
יאללה

מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? המ,לא מזמן וחברים? מזמן אוהבים שבאים אורחים? כן למה? זה כיף
ואתם אוהבים שבאים חברים? גם מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? תלוי למה? זה תלוי במצב רוח בעיקר מתנחלים הרבה אצלכם? לא,עצלנים מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? לסדר את החדר וכאלה, בקטנה אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? כן דואגים שיהיה אוכל? אין מה לדאוג, תמיד יש והרבה אולי חושבים על תעסוקה? לא טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? טוחנים אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? לא ממש אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? חח לא כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? לא מציקה.. כשאני בבתים של אנשים קרובים,אני פשוט לוקחת לבד ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? בקטנה כשאתם אורחים, אתם ביישנים? תלוי אצל מי,לרוב לא מבקרים הרבה אצל אחרים? פחות או יותר באיזו תדירות? הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? אוטובוס בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? בבית בדר''כ מה אתם אוכלים בחגים? אוכל טעים
אוהבים בד"כ אוכל של חגים? כן מה אתם הכי שונאים בחגים? כלום מה אתם הכי אוהבים בחגים? חופש,יש אוכל טעים,משפחה אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) - חח אין ילדים.. אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? לרוב אוהבת יש לכם משפחה בחו"ל? כן כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? תביאו כסף,אני נוסעת מחר! כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? בת דודה שלי ביקרה אותנו בפסח שעבר
מה הסוג פלאפון שיש לך? משו של סלקום במה אימא שלך עובדת? איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? פיג'מה כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? 95 מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? להיות מאושרת כמובן, ושהאנשים סביבי גם. מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? לא יודעת איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? יקותיאל חבקוק הראשון! איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז? יש כל מיני אוהב טונה? כן איזה שוקולד אתה הכי אוהב? חלב הלכת היום לעבודה/ביתספר? בצפר משהו מיוחד שקרה שם? ממ היה רגיל, נחמד מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? לא יודעת במה בא לך לשחק עכשיו? בשלג! אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? עם הרבה אנשים איזה שפות אתה יודע? עברית,אנגלית,ספרדית בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? ערבית, אבל אחרי כיתה ז' הפסיקו לנו :-'( עם מי אתה הכי אוהב לדבר? שלומית,אחותי,אמא מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? בבצפר מה בא לך לאכול עכשיו? כלום 1. מה עשית אתמול? בעיקר ישנתי, היה מעולה 2. מה אתה עושה היום? לומדת לתושב''ע 3. מה תעשה מחר? יום ארוך.. בצפר עד 4,לחזור הביתה,להתארגן ולצאת לשיעור גיטרה 4. יש לך חיים? פחות או יותר 5. אוהב לצייר? שירבוטים בעיקר 6. אוהב לצלם? כן, כמה אירוני שאין לי מצלמה
7. אוהב להצטלם? לא ממש 8. יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? לא(טפו טפו טפו) אצלי זה 8. 9. נכון זה מעצבן? 10. התקלחת כבר היום? לא אוהבים עוגיות גרנולה? חחח המ, תלוי אוהבים צימוקים? כן חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? לא איך? חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? לא למה? שותים קפה? לעיתים רחוקות מתי? כשיש זמן בבוקר איזה סוג? נס קפה/קפוצ'ינו מה דעתך על טבעונות? לא בעד ולא נגד 1. ממצב? מקורה? הכל טוב? הכל בסדר, עייפה! 2. יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? יש מצב 3. אוהבים קרואסון? כן 4. אוהבים טיול שנתי? כן 5. כבר היה לכם השנה?עדיין לא 6. מה החלום הכי גדול שלכם? להיות בריאה ומאושרת,להצליח 7. ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? חחח יכול להיות 8. החלקתם פעם על בננה? יכול להיות 9. למה? כי זאת אני 10. אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? מאוד 1.אוהבים שיעור ספרות? כן 2.מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? סיפורים קצרים ורומנים 3.מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) מצויינת 4.אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? לרוב כן 5.מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? מבחן בהיסטוריה 6.אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? 7.ביקרתם פעם בחוף פלמחים? לא נראלי 8.מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? אני ישנה ליד חוף ים, זה מספיק קרוב, תודה :) 9.האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? בטח.. מה זה? 10האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? אכפת 11אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? לא הרבה האמת, מחזור בקבוקים אוהבים טופו? בערך על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? לא במה היה המבחן האחרון שלכם? אנגלית עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? כן מה הצבע השולט שלכם בחדר? לבן:( זה היה כתום! אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? מעדיפה היסטוריה שונאים את המורה ללשון שלכם? חחחחח האמת שכן בגדול מסתדרים עם ההורים? כן אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים?אושר,בריאות,הצלחה מנ הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?כלום

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif

מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים?אממ עכשיו יש אצלי אורחת-סבתא שלי
וחברים?אממ לפני כמה ימים אוהבים שבאים אורחים?מאוווד למה?כי זה כיף לארח:) ואתם אוהבים שבאים חברים?כן מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה?אממ תלוי למה? מתנחלים הרבה אצלכם?לא כ"כ מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים?קונה מלא מלא מלא אוכל
אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים?אממ אם זה חברים ממש קרובים לא אכפת לי כי הם כמו אחים אבל עדיין אני מסדרת כי זה לא נעים להיות במקום לא מסודר דואגים שיהיה אוכל?כן אולי חושבים על תעסוקה?אממ לא חחח טוחנים הרבה? או גוועים ברעב?טוחנים הרבהההה אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן?לא אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ?לא כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים?לא מציקה ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות?ברורררר כשאתם אורחים, אתם ביישנים?לא מבקרים הרבה אצל אחרים?אממ תלוי באיזו תדירות? הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים?תלוי המרחק בדרך כלל ברגל..מה קרה צריך לעשות ספורט..אני לא עצלנית כמו ליאור!!!!!! בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות?אצל סבתא הכפרולה שלי
מה אתם אוכלים בחגים?מלא מלא מלא אוכל טעים
אוהבים בד"כ אוכל של חגים?מאודדדדד מה אתם הכי שונאים בחגים?אממ אין כ"כ משוו שאני שונאת מה אתם הכי אוהבים בחגים?הכל!להפגש עם כל המשפחה,השירים,האוכל,הבגדים הכלהכל אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.):אממ הילדים אבל גם עם המבוגרים אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם?אוהבת יש לכם משפחה בחו"ל?כן,בצרפת כל כמה זמן אתם מבקרים אותם?לא מבקרת חח כל כמה זמן הם מבקרים אתכם?אמ כל כמה שנים.. מה הסוג פלאפון שיש לך?מוטורולה של פלאפון במה אימא שלך עובדת?אגודה לתרבות הדיור
איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו?מכנסיים של הנס עם גומי בצבע חום כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית?60
ואני טוב באנגלית! מה המשאלה הגדולה ביותר שלך?שכולם יהיו מאושרים ובריאים מתי הפעם האחרונה שהשתעלת?אממ לפני כמה זמן כי אני די חולה איזה שם אתה הכי אוהב בעולם?אממ ואיי יש המון איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?את זה
אוהב טונה?כן,הרגע אכלתי
איזה שוקולד אתה הכי אוהב?לבן
הלכת היום לעבודה/ביתספר?לא
משהו מיוחד שקרה שם? מה היה הדבר האחרון ששחקת בו?בבועות בצרורות 2
במה בא לך לשחק עכשיו?אממ בשומדבר אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים?תלוי במה איזה שפות אתה יודע?עברית,אנגלית,צרפתית,ספרדית בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור?אין לי חטיבה בר"ג אבל למדתי ביסודי ערבית ועכשיו בתיכון צרפתית עם מי אתה הכי אוהב לדבר?אממ עם בת דודה שלי מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו?אממ לפני שנייה עם סבתא מה בא לך לאכול עכשיו?כלום אני שבעה 1. מה עשית אתמול?הייתי בבצפר וישנתי 2. מה אתה עושה היום?כלום חח 3. מה תעשה מחר?המון דבריםםם בניהם קורס מד"צים 4. יש לך חיים?חח כן 5. אוהב לצייר?כן אבל אני לא יודעת אז זאת בעיה 6. אוהב לצלם?כן 7. אוהב להצטלם?לפעמים 8. יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן?לא חח אצלי זה 8. 9. נכון זה מעצבן? חח 10. התקלחת כבר היום?לא אוהבים עוגיות גרנולה?כן אוהבים צימוקים?לא כ"כ אבל את צימוקונת שלי כן
חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? אממ לא ממש למרות שתמיד אנחנו עושים סדר ט"ו בשבט איך? חושבים שט"ו בשבט זה מיותר?לא למה?כי ככה שותים קפה? לא מתי? איזה סוג? מה דעתך על טבעונות?אממ 1. ממצב? מקורה? הכל טוב?חח כן,בערך 2. יצא לכם פעם לדרוך על חילזון?חח לא 3. אוהבים קרואסון?כן 4. אוהבים טיול שנתי?כן 5. כבר היה לכם השנה?לא 6. מה החלום הכי גדול שלכם?שכולם יהיו מאושרים ובריאים 7. ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה?חח לא 8. החלקתם פעם על בננה?לא 9. למה?כי ככה 10. אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)?כן 1.אוהבים שיעור ספרות?לא 2.מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ?סיפורים,רומנים 3.מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?)שהיא מטומטמת ואני שונאת אותה 4.אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה?ברוררררררר 5.מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה?אממ לא זה ולא זה 6.אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? 7.ביקרתם פעם בחוף פלמחים?לא 8.מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים?לא ישנתי על חוף ים 9.האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת?אה? 10האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה?לא ממש|מסמיק| 11אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? אוהבים טופו?לאאאאא על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק?לא במה היה המבחן האחרון שלכם?כימיה עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']?לא מה הצבע השולט שלכם בחדר?אממ סגול? אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה?היסטוריה ברור כל דבר עדיף על מתמטיקה שונאים את המורה ללשון שלכם?מאודדדד בגדול מסתדרים עם ההורים?אממ לפעמיםכן לפעמים לא אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים?בריאות ואושר!! מנ הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?הפלאפון הפאקצי שלי

אללה גם לי מתאים בול עכשיו

מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? ממ וחברים?לפני כמה ימים אוהבים שבאים אורחים? תלוי איזה למה?ככה ואתם אוהבים שבאים חברים? גם תלוי איזה מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? תלוי מתי?
למה? מתנחלים הרבה אצלכם? לא מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? כלום אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? אכפת לי, אבל אני עצלנית
דואגים שיהיה אוכל? לפעמים אולי חושבים על תעסוקה? בדרך כלל לא טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? טוחנים הרבה אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? אני מעדיפה תמיד לבוא למקום מסודר יותר, אבל לא..מה אכפת לי
אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ?מעירים, ממש מסדרים
כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? תלוי עד כמה הוא קרוב אליי ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? לרוב כן כשאתם אורחים, אתם ביישנים? לרוב לא מבקרים הרבה אצל אחרים? כן באיזו תדירות? הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? למה אין פה אופצית ל'אוטו'?
ומה שיוצא, אני עצלנית כמו שציינתי מקודם..מעדיפה אוטו
בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? כל פעם משהו אחר מה אתם אוכלים בחגים? מאכלים של חגים? אוהבים בד"כ אוכל של חגים? כן מה אתם הכי שונאים בחגים? כל מיני מה אתם הכי אוהבים בחגים? את האוכל אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) הילדים יותר, כמובן! אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? אוהבת, למרות שזה קצת משעמם יש לכם משפחה בחו"ל? בערך
כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? לא יצא לי עוד לבקר כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? פה ושם מה הסוג פלאפון שיש לך? אורנג' במה אימא שלך עובדת? מה זה משנה? איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? ג'ינס כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? אני לא לומדת כבר אנגלית מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?
אוהב טונה? איכס! איזה שוקולד אתה הכי אוהב? נוטלה הלכת היום לעבודה/ביתספר? לעבודה של ההורים משהו מיוחד שקרה שם? כן, שקר לי לאללללללללללה ומשעמם לי לאלללללללללללה!בגלל זה אני פה עכשיו מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? המחשב במה בא לך לשחק עכשיו? במקלחת חמה ושוקו חם אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? איזה שפות אתה יודע? בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? חחח ערבית עם מי אתה הכי אוהב לדבר? .... מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? לפני כמה ימים מה בא לך לאכול עכשיו? אוהו..מה לא 1. מה עשית אתמול? עבדתי ואז ראיתי דקסטר 2. מה אתה עושה היום? בעבודה של אבא ואז רואה דקסטר/נפגשת עם אנשים 3. מה תעשה מחר? עובדת ואז אותו הדבר 4. יש לך חיים? כן 5. אוהב לצייר? אני גרועה בזה 6. אוהב לצלם? כן 7. אוהב להצטלם? לפעמים 8. יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן? לא אצלי זה 8. וואלה 9. נכון זה מעצבן? כשזה נתקע אז כן 10. התקלחת כבר היום? עוד לא אוהבים עוגיות גרנולה? לא אוהבים צימוקים? לא חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? נכון איך? לא חגגתי חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? לא יודעת למה? שותים קפה? כן מתי? תמיד איזה סוג? הפוך קטן מה דעתך על טבעונות? חחחחחחחח שיהיה להם בכייף..יותר אוכל בשבילי 1. ממצב? מקורה? הכל טוב? סבבה אתם יודעים 2. יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? איכס כן 3. אוהבים קרואסון? מאד, במיוחד חמאה 4. אוהבים טיול שנתי? לא 5. כבר היה לכם השנה? היה שנה שעברה ולא הלכתי 6. מה החלום הכי גדול שלכם? 7. ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? לא 8. החלקתם פעם על בננה?לא 9. למה?לא 10. אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? כן 1.אוהבים שיעור ספרות? כן 2.מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? רומנים 3.מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) כפפפפפפפרררררררררה עליה! 4.אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? כן 5.מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה?ספרות 6.אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? 'סטלה' 7.ביקרתם פעם בחוף פלמחים? לא 8.מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? בבומבומלה שהיה לפני איזה שנה 9.האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? הא? 10האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? קצת 11אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה?לא הרבה אוהבים טופו?לא על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק?לא במה היה המבחן האחרון שלכם? עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? לא מה הצבע השולט שלכם בחדר? לבן אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? היסטוריה שונאים את המורה ללשון שלכם? היא הייתה בסדר בגדול מסתדרים עם ההורים? כן אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? מנ הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? לוח שנה שיש עליו פס ורוד

../images/Emo204.gifיאאלה.

מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? כמה שבועות.. וחברים? שלשום אוהבים שבאים אורחים? תלוי מי וזה למה? כי לא את כולם אני אוהבת
ואתם אוהבים שבאים חברים? ברור מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? תלוי עם מי.. למה? ככה נו מתנחלים הרבה אצלכם? לא ממש.. מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? מוציאה את השטיח האדום
אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? לפעמים מסדרת.. ושוב תלוי מי, יש חברים שהם כבר בני בית אצלי וכאלה.. דואגים שיהיה אוכל? יאפ אולי חושבים על תעסוקה? טוב דיי
טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? בטח טוחנים אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? לא אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? ממש שלא חח כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? לא זה ולא זה
ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות?משתדלת כשאתם אורחים, אתם ביישנים? תלוי אצל מי מבקרים הרבה אצל אחרים? פה ושם באיזו תדירות? לא סופרת הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? אוטובוס בד"כ, כמעט אין אפחד שגר במרחק הליכה \: בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? כל פעם משו אחר אבל תמיד עם עוד מיליון אנשים בערך מה אתם אוכלים בחגים? אוכל אוהבים בד"כ אוכל של חגים? כן מה אתם הכי שונאים בחגים? מה אתם הכי אוהבים בחגים? שמשתכרים אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? (לי אישית, כל הילדים צעירים ממני והמבוגרים מבוגרים ממני אז משעמם.) הילדים
כאילו, לא הקטנים ממש. אלה שיותר בגילי ובסביבות ה20 ככה
אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? תלוי.. צד אחד משעמם לאאלה והצד השני כייפי יש לכם משפחה בחו"ל?
כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? מה הסוג פלאפון שיש לך? פלאפון במה אימא שלך עובדת? מנהלת חשבונות איך ניראים המבכנסיים שיש לך עכשיו? כמו מכנסיים כמה קיבלת במבחן האחרון באנגלית? 94 מה המשאלה הגדולה ביותר שלך? אושר מתי הפעם האחרונה שהשתעלת? מתישהוא איזה שם אתה הכי אוהב בעולם? מיתר איזה איקון אתה הכי אוהב מהאירקונים של תפוז?את כולם! אוהב טונה? לפי המצברוח חח לפעמים אוהבת ולפעמים יכולה להקיא מזה, כן אני מוזרה איזה שוקולד אתה הכי אוהב? השוקולד של אילן! הלכת היום לעבודה/ביתספר?
משהו מיוחד שקרה שם?המורה לאנגלית אמרה לי שהיא מאוהבת בי
כפרהעליה
מה היה הדבר האחרון ששחקת בו? פלאפון במה בא לך לשחק עכשיו?..
אוהב לשחק משחקים לבד או עם המון אנשים? המון אנשים! (זה מזכיר לי ששיחקנו טאקי לפני איזה הופעה
) איזה שפות אתה יודע? אנגלית עברית וטיפה רוסית
בחטיבה מה למדת? ערבית או צרפתית? או בכלל יש לך פתור? ערבית עם מי אתה הכי אוהב לדבר? כלמיני מתי לאחרונה נפגשת עם מישהו? מקודם בפארק מה בא לך לאכול עכשיו? באלי שקדי מרק האמת 1. מה עשית אתמול? נסעתי ללוד 2. מה אתה עושה היום? לומדת למבחנים 3. מה תעשה מחר? אלמד למבחנים
4. יש לך חיים? לא 5. אוהב לצייר? אני לא יודעת): 6. אוהב לצלם?כן 7. אוהב להצטלם?לפעמים 8. יש איזה מקש במקלדת שלך שנתקע כל הזמן?לא אצלי זה 8. 9. נכון זה מעצבן? לאאלה 10. התקלחת כבר היום? לא אוהבים עוגיות גרנולה?לא אוהבים צימוקים?לא חגגתם את ט"ו בשבט השנה (זה היום אבל עד שנענה זה כבר יהיה לפני כמה ימים)? לא איך? חושבים שט"ו בשבט זה מיותר? לא
למה? כי גם לעצים ולצמחים מגיע יום משלהם שותים קפה? כן מתי? מתי שבא איזה סוג? נסקפה מה דעתך על טבעונות? בכייף שלכם 1. ממצב? מקורה? הכל טוב? מלבב 2. יצא לכם פעם לדרוך על חילזון? כן 3. אוהבים קרואסון? כן 4. אוהבים טיול שנתי? תלוי 5. כבר היה לכם השנה? לא 6. מה החלום הכי גדול שלכם? אושר 7. ראיתם פעם מישהו מחליק על בננה? לא, זה לא ממש קורה 8. החלקתם פעם על בננה? לא 9. למה? כי לא יוצא לי לראות בננות על הרצפה כלכך
אבל אפשר לעשות משהו כזה בכוונה ולראות אם ניפול 10. אתם חושבים שזה מצחיק לראות מישהו מחליק על בננה (ובלי שקורה לו משהו אחר כך)? ישמצב 1.אוהבים שיעור ספרות? לרוב כן 2.מה אתם מעדיפים- שירים/סיפורים קצרים/רומנים ? תלוי.. נראלי שהכי אוהבת רומנים 3.מה אתם חושבים על המורה שלכם לספרות?(לאלה שסיימו בצפר, מה חשבתם על המורה שלכם לספרות?) ספרות כיתה היא דיי זונה אבל המורה של המגמה נשמה 4.אוהבים ספרות יותר ממתמטיקה? ברור!
5.מה אתם מעדיפים- מבחן בספרות או מבחן בהסטוריה? ספרות 6.אוהבים טיולי סטלה, או מעדיפים טיולים אתגריים וקשים? סטלה 7.ביקרתם פעם בחוף פלמחים? לא 8.מתי לאחרונה ישנתם על חוף ים? מזמן): והיום היינו אמורים ללכת): 9.האם איי פעם ביקרתם בסל"ת? או אולי ארגנתם סל"ת? שו? 10האם אכפת לכם מהטבע ומאיכות הסביבה? כן 11אם כן, מה אתם עושים בקשר לזה? שומרת על הניקיון? אוהבים טופו? על הציפורניים שלכם כרגע מרוח לק? לא במה היה המבחן האחרון שלכם? תושב"ע עונים על השאלון הזה במקום לעשות משהו חשוב שאתם צריכים לעשות [ש.ב וכו']? כן מה הצבע השולט שלכם בחדר? אין, הוא משעמם): אני כבר שנה מתכננת לשפץ אותו ולא יוצא אוהבים יותר מתמטיקה או היסטוריה? היסטוריה שונאים את המורה ללשון שלכם? לא בגדול מסתדרים עם ההורים? לפעמים אם הייתם יכולים לבקש כל מה שתרצו, אבל הכל גם את הדברים הכי הזוים ולא הגיוניים בעולם, מה הייתם מבקשים? שלום עולמי, עצים של כסף, שויון בין כל בני האדם, הופעה פרטית של ריטה לי ועוד כמה אנשים..
מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? עט

menori

New member
ערב טוב

אני רוצה שלג!! אולי מחר אם ירד שלג במצפה רמון אני והמשפחה שלי ניסע.. אמןאמןאמןאמןאמןאמןאמןמאןמאןאמן וקיבלתי 100 במבחן בפיסיקה
אני בשוק

menori

New member
ה והמורה שלי לאזרחות אמרה לי שלא יהיה לי ציון

ה%^^&^$ הזו לא בחנה אותי! אני הייתי באותו יום של במבחן בס.טי ופיספסתי אותו אז היא אמרה לי שהיא תרשום לי " ציון יינתן בהמשך"!!! אוף

למעלה