לשישי

McBlack

New member
../images/Emo41.gifשעת סיפור מבחיל- האוגר והמיקרוגל

(אם אתם בעלי לב חלש, או סובלים מנטיות להקיא, או צימחונים מסיבות עקרוניות, תצאו מההודעה הזאת עכשיו) לחברה של חברה שלי הייתה שכנה שהאוגר שלה מת. אמרו לה שהיא צריכה לחמם אותו (לשמור על חום הגוף שלו. מתחילים להבין לאן הסיפור מתקדם?). היא הכניסה אותו למיקרוגל והוא התפוצץ
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איכס

smady by

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אין לך מושג איך התפוצצתי מצחוק עכשיו!!!
כיאלו- זה מגעיל ומרושע ונוראי ומדכא, אבל זה כמו שואה- אי אפשר שלא לצחוק כששומעים על זה פעם ראשונה!!
זה מזכיר לי משרפות..
בכל מקרה- איזה מן חברה טיפשה יש לך שהכניסה את האוגר שלה למיקרו?!

Musta Susi

New member
אוי, היה גם את המשחק ההוא בGoop

מה קורה לאוגר במיקרוגל כשלוחצים על הכפתורים מ1-9. חולני למדי...

RoCKeR121

New member
ומה אם זה שלי?

כי אני כבר לא כותב פה הרבה?...אני לא אשם שפשוט יש לי דברים אחרים לעשות כמו לעבוד, ללכת לים, לנגן או סתם לא להיות פה:)

Blade Of Fire

New member
אז אני פשוט מציע

לפנות למנהל החוליה החלשה, AKA ניר, ולדבר איתו על זה.... ואם זה לא יעזור פשוט אפשר לפנות אלי.. גאוני,אתה לא חושב?

scudnick

New member
השאלה הייתה אליי, אני משער.

ובכן, כדי להיות חבר פורום אתה אשכרה צריך לכתוב הרבה [אפילו קצת, העיקר לכתוב] בפורום, מחשש לאנשים שפשוט מביאים את החבר שלהם שיצביע או שיצביעו משני כינויים שונים.

McBlack

New member
../images/Emo2.gifפרנואיד../images/Emo11.gif

וחחחח פעמיים קראתי את ההודעה שלך וכל פעם קראתי "מחשש לאנשים" בתור machasheshing to people

Blade Of Fire

New member
../images/Emo32.gif לשישי

סופ"ש נעים לכולם. היום השירשור מוקדש לנועה, יקירתנו. והיא יודעת בדיוק למה:)

עלתה תהיה בראשי...

אתם, כאילו... אתם.... פורום סונטה ארקטיקה מלפני איזה 3 שנים?!?! כי זכור לי משהו שרצו לשנות את השם לפאוור מטאל... אם כן, אז אני מוותיקי הפורום (אלו שכבר מתו ונרקבו.... ) ייאי כבוד

scudnick

New member
כן...

הותיקים היחידים שנשארו זה יעל ואליאור, המנהל לשעבר. ועכשיו גם אתה. סבא שכמוך

למעלה