לשישי

fuertecito

New member
שאלה לעידן ויעל

בשירשור "החוליה החלשה" פסלו קול כי זה לא היה חבר הפורום. מה צריך לעשות כדי להיות חבר בפורום הזה? (אני נחשב חבר?)

Dream Slayer

New member
המממ....דרוש מוח מעוות!

התגלגל לידי דיסק מקורי של my preragtive בין אלו שהתמזל מזלם ואין להם שמץ של מושג מזה...זה דיסק של ברטני תנו הצעות מה לעשות איתו...נראה אותם שטניים!

Blade Of Fire

New member
אהמ.. על מה אתה מדבר?

אם פסלו לך קול זה לא הייתי אני ולא יעל... אין לנו את הסמכות לעשות את זה (טוב.. יש לנו.. אבל אנחנו לא נעשה את זה..). וכדי להיות חבר בפורום הזה לא צריך לעשות הרבה.. רק להראות נוכחות... אם זה הקול שלך שפסלו אז תפנה למי שפסל לך את הקול....

Kfiriboy

New member
דבר ראשון...

דיסקים קשה לשבור...אתה יכול לעקם אותם שיהיו כמו פרסה והם יחזרו להיות בדיוק כמו שהיו... דבר שני גם לשרוף יהיה קשה כי החל עם המידע (החלק הלא נחוץ) עשוי מאלומיניום שצריך הרבה מאוד חום כדי להתיך... בכל מקרה שיהיה בהצלחה בהשמדתו

Blade Of Fire

New member
חחח-אם כן אז צריך לשרוף

או לדרוס אותו עפ אופניים.... שלא נוסעות לשום מקום.... בעוד סער קשור אליהם....

נמממ בידיוק אתמול עשיתי משהו דומה..

שרפתי את הדיסק בעזרת מצית (זה קצת קשה, זה בקושי משפיע וזה לוקח הרבה זמן) בל זה יוצא מגניב. :] ולאחר מכן רק בשביל השעשוע גם שברתי אותו. צריך להפעיל קצת כוח אבל זה לא מאוד קשה. תיזהר רק לא לפגוע בעצמך בטעות.

אממ אתה יכול תמיד..

לצייר עליו פנטגרם ולהקריב אותו לשטן... אם זה לא שטני אז אני לא יודעת מה כן

BlackCandle

New member
קח נר.../images/Emo16.gif

קח מוט ברזל או חוט ברזל.. תחמם מעל הנר.. תתקע בדיסק. ותעצב כאוות נפשך.
מצ"ב תמונה לדוגמא

שקסית

את פשוט מוכשרת אני ממש אוהב את הדיסקים ששרפת :) באמת שזה יוצא לך מדהים!

יש לי אחד מדהים ../images/Emo99.gif

שהיא עשתה כשכעסה עלי..
הכעס מעולם לא היה יפה יותר.. ואגב.. את ההודעה ההיא.. עם התמונה. כתבתי בשמה מהבית שלה.. כחלק מהשתלטות מחשבים מרושעת

McBlack

New member
ידעתי של-NERO יש כוונות נסתרות

מאחוריי הכפתור של Burn!!!

Musta Susi

New member
הכנס אותו למיקרוגל

למשך 4 שניות בדיוק. הוא (כלומר המידע) יושמד מיידית וגם יקושט בסימני חריכה בעיצוב אומנותי מודרני. אם אתה רוצה שלא יישאר ממנו זכר-תעקם אותו מצד לצד עד שייחצה מה הבעיה? אפילו אני עשיתי ככה

tulkas

New member
מיקרוגל!

ראיתי את זה בשומרי מסך והאמת היא שאין לי כוח לבדוק אם מישהו הציע את זה, אבל דיסק + מיקרוגל (עדיף על התוכנית להכנת פופקורן) = הריסת מידע כוללת וניצוצות מעופפים (ולא מזיקים!).

למעלה