לשבת

קקטוס8

New member
בנתיים....

יש לנו 6 שירים מוכנים שמעתם 2 כבר ויש עוד כמה שירים בדרך... אם יש לכם רעיונות לשירים תבואו יהיה מגניב..:)

לאיור

New member
...../images/Emo6.gif

בלי שום קשר לחיים: רועי לוי הוא בן אדם מצחיק
הרגע חזרתי מהופעה שלו

../images/Emo220.gif:(((((((

אז גם אתמול הייתי אצל רופא. והוא טוען שאם ד"ר ורנר(מישהו שבדק אותי)טען שאני אצטרך ניתוח. אז ככל הניראה הוא צודק. אבל הוא רוצה שאני אלך לעוד רופא. ד"ר לא זוכרת מה. שהוא די מבין בחרא הזה. אם הוא יגיד שגם הוא חושב ככה. אז ככל הניראה. ניתוח=/ החיים. חרא. לא משהו. במיוחד לא ששוברים משהו. וכואב. אני בקושי מזיזה את יד ימין.

לאיור

New member
חחחח......!!!

ברור שייגעצ!!!!!
במילים יפות, אני לא מחבבת את סינגריה במיוחד..

maxooma

New member
שאלון סתום(שקשור רק למוזיקה)

מטאל או רוק? מפרט או אצבעות? באיזה גיל התחלתה לנגן על כלי מוזיקלי(עם את/ה מנגן בכלל) גיטריסת אהוב? להקה אהובה?

האמ...קצת קצר....לאמשנה../images/Emo163.gif

מטאל או רוק?רוק....פאנק רוק מפרט או אצבעות? מפרט[?!] באיזה גיל התחלתה לנגן על כלי מוזיקלי(עם את/ה מנגן בכלל):מכיתה ד' עד ו' ניגנתי בחליליתXD גיטריסת אהוב?ברי\רענן[?!] להקה אהובה? fall out boy

Xx MaayaN xX

New member
:)

מטאל או רוק? רוק.. יותר נכון פאנקרוק אבל רוק/רוקנרול זה גם אחלה קטע מפרט או אצבעות? מפרט באיזה גיל התחלתה לנגן על כלי מוזיקלי(עם את/ה מנגן בכלל): אממ התחלתי בכיתה ג' אבל אז הפסקתי לאזוכרת למה ושנה שעברה התחלתי שוב. גיטריסת אהוב? יש הרבההה אממ.. ג'ו סטריאני ממש קול להקה אהובה? וואווו יש המון!!! התחלתי מבלינק בכיתה ב' והם היו הלהקה הכי אהובה עליי במשך 5 שנים בערך.. כמבון שהיו עוד הרבה ויש עוד הרבה אבל מהם התחלתי אז... וואו איך אני יודעת לחפור! אפילו שזה שאלון כזה קטן

תשובות

מטאל או רוק? רוק/פאנק רוק מפרט או אצבעות?מפרט[?] באיזה גיל התחלתה לנגן על כלי מוזיקלי(עם את/ה מנגן בכלל) כיתה ד' או משו כזה, ניגנתי על פסנתר..חח גיטריסת אהוב? ברי ורענן!
להקה אהובה? ביט! 69!!!!

:] וווהו

מטאל או רוק? רוק? מפרט או אצבעות? מפרט.. אני אומרת די ליבלות בידיים.. באיזה גיל התחלתה לנגן על כלי מוזיקלי(עם את/ה מנגן בכלל) תלוי על מה.. יש דיי הרבה.. פסנתר בכיתה א' חלילית >< בכיתה ב' חליל צד >< בכיתה ג' גיטרה בכיתה ז' בס בכיתה ט' תופים גם בט'.:] גיטריסט אהוב? רענן?:] להקה אהובה? ביט 69! יוסלס איידי.. שוטי הנבואה.. יש כל מיני

ibanez master

New member
תשובות לשאלון :)

מממ מטאל, אבל גם אין לי בעיה עם רוק. מפרט, ברור P: בכיתה ה', והשנה קיבלתי חשמלית גיטריסת אהוב..... קירק המט ברור :) להקה, מטאליקה, וביט :)

shape1

New member
ביטלו לנו ת'טיול שנתי...

כן חרא והכל, אבל..! במקום זה החלטנו לעשות שביתה ולעשות טיול בעצמו בת"א! כולל שינה בבית מלון והכל.. הולך להיות כ"כ כיף:]] זה יום רביעי וחמישי הזה!

למעלה