וואלה?! מאיפה את? קוראים לי עוז (מתופף)
ש שנינה92 New member 29/4/07 #249 אחלה שיר אהבתי , קצת חופר (אולי רק לי >< ) אבל יפה[: ואיפה אתם לומדים? [פ"ת לא?]
ק קקטוס8 New member 29/4/07 #251 חחח העיקר שאהבת.. כה אנחנו מפ"ת וסולננושש אל תתלהב שאתה בן 18 כעע?! חכה חכה בחזרה! חח
P pirates to the champ New member 29/4/07 #260 נמנמ... אני והגיטריסט בעמל ב'... באסיסט בברנר... מתופף... אממ.... הוא איפשהו בגהה XD
ק קקטוס8 New member 29/4/07 #262 ../images/Emo46.gifהייי אני לא איפשהוו אני בגולדה ואני גאה להיות בבצפר של מתחגליםם שומעי הראל סקעת למיניהם!!! חחחח זה מה זה לא נשמע טוב מה שאמרתי עכשיו..
../images/Emo46.gifהייי אני לא איפשהוו אני בגולדה ואני גאה להיות בבצפר של מתחגליםם שומעי הראל סקעת למיניהם!!! חחחח זה מה זה לא נשמע טוב מה שאמרתי עכשיו..
ש שנינה92 New member 29/4/07 #283 וואלה בגולדה? אני שנה הבאה בגולדה :/ , באיזה כיתה את? ושושש על הראאל[:
נ נטלי הלל המקורית New member 29/4/07 #284 אחלה שיר.. ממש אהבתי.. יש לכם עוד שירים או דיסק!? קיצ שיהיה לכם בהצלחה יש לכם אחלה מוזיקה(ככה זה נישמע לפי השיר לפחות) ;]
אחלה שיר.. ממש אהבתי.. יש לכם עוד שירים או דיסק!? קיצ שיהיה לכם בהצלחה יש לכם אחלה מוזיקה(ככה זה נישמע לפי השיר לפחות) ;]