../images/Emo24.gifהיי, זאת אני-מהכינוי השני../images/Emo9.gif
מתעצלת להחליף כינוי
כל מה שאמרת כ"כ כ"כ נכון, כולל החלק של "בעד להילחם עכשיו כדי שאחר כך לא יהיה יותר גרוע"
אנחנו לא ישנים במקלט, למרות שסופסוף פתחו את המקלט בבניין, אבל הוא טחוב ומסריח. שכנה מבניין ממול הזמינה אותנו למקלט שם, שהוא הרבה יותר מסודר ונעים, וגם כמעט לא נשארו שכנים בבניין (רק משפחה או שתיים), אז אולי תהיה יותר פרטיות. בלילות עד עכשיו היה שקט, אז דווקא אז אני הכי רגועה, אם כי באופן כללי נרדמת הרבה יותר מאוחר (בסביבות 3 לפנות בוקר). אני פשוט רוצה להנות מכל דקה של שקט, אז אני נשארת ערה. לגבי השכנים שלך, אין לי מילים חוץ מ"גררררר
" גם במצב כזה חייבים להיות הישראלי המכוער
ו
לגבי העבודה שלי: המנהלת הפתיעה אותי לחלוטין היום בשיחת טלפון. זה היה כ"כ אכפתי שאני עדיין בהלם. היא בעצמה לא מבינה למה פותחים את המקום מחר- הרי זה לא שירות חירום
צריך גם להמשיך לעקוב באתר לראות אם השקופית משתנה... כל הסטודנטיות האחרות שעובדות איתי נמצאות מחוץ לחיפה, רק אני ועוד סטודנט נמצאים בחיפה כרגע. היא אמרה שאני ממש לא צריכה לבוא במצב הזה, ויותר מזה- אם אני ממש רוצה לבוא- ליצור איתה קשר קודם. פשוט אישיות
זה די הגיוני, למען האמת- זה לא שיהיה הרבה קהל לשרת
אני חייבת להגיד מכל הלב- שאני מתגעגעת לעבודה. עד שמצאתי מקום שאני אוהבת כ"כ, והוסיפו לי שעות, ואני באמת ובתמים אוהבת את המקום ואוהבת לעבוד בו- כל זה קורה ואני ממש מתגעגעת. כן, מתגעגעת לעבודה, לא פחות
מקווה לימים שקטים ושגרתיים במהרה בימינו, אמן