לשבת

Sapientia

New member
אתה מכיר אותה? היא באמת אישיות../images/Emo47.gif

לא הלכתי, וטוב שכך. אחד הימים הכי קשים בחיפה. הייתי בבית, על הרצפה המסדרון שלנו (הוא הכי פנימי שיש)- סידרתי שם לי ולכלב מזרן וכריות, והיה ממש נוח. הרגעים המפחידים הם כשאני בחוץ עם הכלב: מתח מתמשך שלא תהיה אזעקה, ויותר מפעם כבר תפסו אותי אזעקות...
אני מותשת ועייפה, נפשית וגם גופנית- כי קשה לי להירדם בלילה (תמיד הלכתי לישון מאוחר, אבל לא ב-3 לפנות בוקר!)- ואני קמה מוקדם, כדי להספיק לטייל עם הכלב לפני שיתחילו פיצוצים...

חייםלוי

Member
מנהל
אני לא מכיר אותה לצערי. רק לפי

התיאור שלך אני מסיק על קסמה. באמת קשה המצב שלך ואני יכול להזדהות אתו. אני עוד זוכר את מלחמת המפרץ עם הטילים שנפלו עלינו.

sashkashurik

New member
מכירה את המנהלת של תעשיה וניהול

בטכניון (הספריה) והיא ממש ממש מקסימה!
עבדתי גם שם פעם בתור סטודנטית.
העברית שלה זה פשוט תענוג. ספרי עוד על החוויות שלך מהמלחמה. אני לא מתארת לעצמי איך אפשר להמשיך לחיות ככה, אבל כנראה שמתרגלים.
לא חשבתם לעבור ללוח זמנים לילי? הרי ידוע שבלילה לא משגרים טילים (עדיין, לפחות), למה שלא לפתוח עסקים עם שקיעת החמה בערב? עד נגיד, 12 בלילה או משהו כזה? אני סתם זורקת רעיון, לא נראה לי שזה מעשי, אבל הרי חייבם להמשיך לחיות איכשהו... אנחנו איתכם, בכל מקרה, אם לא פיזית, אז נפשית. תחזיקו מעמד שם בצפון, הלב כואב. מקווה שיהיה שלום במהרה!!!

little light

New member
../images/Emo51.gif

אכן, זאת הצעה נחמדה אבל באמת לא פרקטית כל כך... ישנם מקומות עבודה רבים שממשיכים לעבוד ואנחנו הרי לא יכולים להפוך את היום. אבל היה מעניין באמת אם תושבי הצפון היו הופכים לערפדי לילה....
החלטתי להיות קצת יותר פטריוטית:

Sapientia

New member
גם אני חשבתי על הרעיון הזה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

לפחות בכל הקשור לסופרמרקטים ופארמים... רק בערב אני מרגישה שהחיים שלי כמעט נורמליים
היום אנחנו נוסעים בערב לגן יבנה (לייד אשדוד)- רק עד מוצ"ש, לנוח קצת מאזעקות והפצצות
לדליה באמת יש עברית יפה
הרבה טוענים את אותה טענה גם על העברית שלי- אז אנחנו מסתדרות היטב

little light

New member
וואי היום היה מעיק.....

אני ממשיכה ללכת לעבודה. אני מרגישה ממש בטוחה - יש לנו מקלט וצופרים ומישהו שאומר מתי מותר לצאת. הפחד הוא מהנסיעה לשם ובחזרה. אני פשוט עומדת בתחנה וחושבת "לאן לברוח אם יש אזעקה עכשיו?" ועוד משהו שרק מי שגר כאן יבין: מקלחות הן דבר של העבר....אני פשוט פוחדת שתהיה אזעקה בדיוק אז ומכיוון שאצלנו המקלחת אינה פנימית אז התחלתי לפרק את המקלחת לשלבים: מתקלחים (מהר מאוד) (השיא שלי זה דקה!) ומתנגבים ומתלבשים. ורק אחרי כל זה חופפים את הראש! פשוט עצוב...

sashkashurik

New member
זוועה! ../images/Emo5.gif

תגידי, יש הרבה אנשים בתחנות אוטובוס עכשיו ובאוטובוסים או שיש רק מעטים? איך בכלל נראה הכל? אני לא מתארת לעצמי בכלל...

little light

New member
לי יש הסעה

לעבודה ולמרות שידוע לי שיש תחבורה ציבורית אני פשוט לא רואה אותה. אני מחכה בתחנה עם עוד בחור אחד. מחכים. מה שלא פייר זה שאם יש אזעקה, ולמרות שההנחיות הן לעצור ולתאת מכלי הרכב, נהגי הסעות (ובטח גם הרבה אחרים) נוטים להמשיך לסוע ופשוט לשים גז. וזה לא רק ממש לא בטיחותי, אלא אנשים שמחכים להסעות ורצים לתפוס מחסה פשוט מפספסים אותם! אני בקריות וכאן יותר ריק מבחיפה. אמרו לי שבחיפה הפאבים נפתחים בערב, אבל בקריות יש אולי מכולת אחת שנפתחת לרווחת הקהל וזהו.

Sapientia

New member
מעט אנשים ומעט אוטובוסים כאן בחיפה

אני רואה מדי פעם אוטובוס חולף- 7 אנשים היה השיא מבחינת מספר האנשים שראיתי (והרי יש בין 36-50 מקומות!).

Sapientia

New member
אני חופפת בלילות... אבל אצלי

האמבטיה היא החדר הפנימי, אז דווקא יצא לי להתקלח כל יום- שם אני הכי מוגנת...
אני רק מקפידה שיהיה עוד מישהו בבית, שייקח לשם את הכלב במקרה של אזעקה

little light

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo23.gif

הכלב עושה בעיות כשיש אזעקה? אני זוכרת את הכלבה המקסימה שלי (ז"ל) שבזמן מלחמת המפרץ כל כך פחדה ורעדה וכל כך כאב לי עליה
אני מתגעגעת
בעבודה אנחנו מקבלים מאז תחילת המלחמה בונבוניירת שוקולדים כל יום חמישי
איזה חמודים.

little light

New member
והרי בספרנים עסקינן

אז היום אחת העובדות התקשרה לחנות ספרים גדולה שעושה משלוחי ספרים בימים אלו ושאלה אותה: "יש לך המלצה לספרים לתושבי הצפון? אנחנו צריכים דברים מצחיקים"

אמנם טיפה מאוחר

אבל אני שולחת לך
גם באונ' חזרו לעבודה. אני מקווה שהכל יסתיים בקרוב.

למעלה