לשבת

A Lovato

New member
נמ../images/Emo26.gif

שבת שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אוי היום בכלל חמישי...אופסי

BillysGirl

New member
נצל"ש !!!
חשוב
!!!

המפגש קרב ובא! בגלל זה אני רוצה לעשות משו יפה... כל אחד רושם הודעה שנראת כך: 1. אני בא/לא בא למפגש. 2. הפורום בשבילי הוא: (משפחה, אנשים אהובים, בית 2', מקום חשוב וכו') ציפיות מהמפגש: טוב מקוה שתענו על זה... כי אני אישית מעוניינת לדעת מה תענו, ובהזדמנות נדע מי בא למפגש ומי לא!!!

חבר'ה עם יד על הלב ואני לא מתכוון

להעליב פה אף אחד- אבל אולי הגיע הזמן שתשנו את המקום של המפגש? לראשון?

BillysGirl

New member
../images/Emo122.gif המפגש של יום חמישי

יהיה בדיזי, אבל זה של פורים ושל פסח בטח יהיה במקום אחר!!! שיתאים גם לאלה שלא מגיעים לת"א...

S i m s G i r l

New member
אני..............

אני באה למפגש. בשבילי הפורום הוא בית מס' 2 והאנשים הכי בעולם (אלה שאני מכירה)! ציפיות: להכיר חברים חדשים, שהמפגש יהיה רק טוב!! שיצא לי לקנות משהו

riotgirl28

New member
=]

1. אני באה ברור! 2. הפורום בשבילי הוא:חיים =] ציפיות מהמפגש:ללפגוש את כווווולללללללללם.....

talkoz5

New member
אני

1. לא באה למפגש 2. הפורום בשבילי הוא מקום חשוב....

Just Angel

New member
ME :]

1.אני באה/לא באה למפגש:98% שאני באה-וזה אומר להבריז מאסיפת הורים אבל לא נורא... 2.הפורום בשבילי הוא:אנשים אהובים *מאוד
*,אנשים חשובים,מקום חשוב,ו...בית מספר 3 *עם כל הכבוד לפורום-ת"א זה הבית השני
* 3.ציפיות מהמפגש:שהוא יהיה שליטע ושאני יספיק ללכת למונסטון...

galileho

New member
אממ...

אני לא יודעת אם אני נקראת חלק מהפורום אבל אם כע אז ...: 1.לא... 2.אני חדשה אבל בנתיים מקום חשוב מאוד להביע את ההערכה שלי לגוד שארלוט המדהימים (lol)

BillysGirl

New member
ברור שאת חלק מהפורום!

את לא מכירה אפחד? אז הנה תכירי אותי: אני אורלי/SVETA אני מפ"ת,אני בת 14 עוד חודשיים 15, אני מטורפת על גוד, וזאת הלהקה שאני הכי אוהבת בעולם... אני אוהבת שוקולד וצבע שחור... ואמממ... אוהבת את בילי מרטין... זייהו! זאת כל תוכלת חיי... את מכירה אותי... תרגישי כמו בבית!

just jenny

New member
אעע אוף!! אז אני לא יכולה =[[[[[

אם זה היה יום חמישי הבא יכולתי אולי לבוא =[[[[

למעלה