לשבת.

אשף

New member
../images/Emo32.gif לשבת.

כמה דברים של השבוע...
הצטרפו למאבק נגד בתי הקולנוע.
מישהו רואה את "המבוקשים" ב24 ? ממש השתפר, אחלה אורחים, פינות החדשות ותחזית ההופעות טובות, רק חבל על המנחים(בעיקר המנחות).
השיר "לזכור" שמיצג את הדיסק "סימנים", מיצג בכבוד עם השמעות חוזרות ונשנות ב"מכונת הלהיטים" ו"תן לי שלאגר" וכמובן בתחנות הרדיו השונות. ואני שואל אז למה משדרים אחריו את "סוד" של רוני ? שיר ממש טוב. כל הכבוד לאלי מגן.
הוספתי תמונה של הבייביס שלי(חלק מהן). תהנו.

הפצתי את זה בכמה פורומים

אז אם אתה מפיץ בפורומים שים לב שאנחנו לא הפצנו באותו פורום שמתי מודעות ב:ירושלים,מד"צים,24 והיפים והאמיצים

כן היפים והאמיצים

ויש פורום כזה-פורום מד"צים פשוט מד"צים בלי כלום, מנהל אותו חן הוכמן. אגב יש לכם כינוריסט בלהקה?דגול!(אבל בכל זאת בנוסף 4 גיטרות בלי בס? מוזר...)

אשף

New member
?? כינוריסט ? להקה ?

כל מה שראית שלי, ויש עוד, עוד בס של איבנז וקלאסית ויש גם כינור (השנה חוגג מאה). ומה שיש בתמונה זאת בס למהדרין... תשאל את פול. בגללו אבא שלי קנה את הגיטרה.

Big bear

New member
כתבה

יש כתבה קטנה על ברי, במוסף של קוקה קולה, מקבלים את זה עם עיתון הארץ אני חושב... מספרים שם על כל הדרך שהוא עשה ממינימל קומפקט ועד לכפר המוזיקה של קוקה קולה.

israel1986

New member
המבוקשים?

לא סובל אותם... למרות שלפני כמה ימים כן ראיתי את כל התוכנית, רק כי אמרו שיוני בלוך יהיה בסוף והיה לי משעמם. בסוף יוני הגיע, דיבר קצת ועשה ביצוע גרוע של נפוליאון. אז זה היה סתם בזבוז זמן.

ענת1986

New member
../images/Emo124.gifמישהו בא לניצנים היום../images/Emo35.gif

אם כן- צרו קשר לפני 17:00 במסרים

למעלה