לשבת

Boran

New member
../images/Emo32.gif לשבת

משהו נחמד שראיתי בפורום מסויים, וחשבתי שיהיה נחמד לאמץ אותו. קצת לגבש את הפורום, אחת לשבוע נעשה שרשור
(למי שלא מכיר, אוף-טופיק זה נושא שיחה שלא קשור לנושא הפורום), שבו מי שרוצה יספר מה שעבר עליו בשבוע, ובכלליות מה שבא לו, כדי לגבש את הפורום. מה בא לכם לספר?

yoooni

New member
חוויות

השבוע סיימתי לראות bb4 - כן, אחרי כולם עכשיו כמובן ירידה למטה למטה כי זה ספויייייייילר למה לעזעזל ג'ווווווון זכתה ?! למההה? אליסון הייתה מלכה שיחקה בצורה מדהימה ומה ג'ון עשתה? הכינה אוכל ואכלה, הכינה אוכל ואכלה. כולם שנאו אותה. חוץ מזה שלפני ההצבעה - כולם כמעט אמרו שמגיע לאליסון לזכות - אז מה כאילו, הם עושים דווקא ?!?!!?!?!!??! גררררררררררררררר כל כך התעצבנתי דבר נוסף - מה זה הדבר הזה שהיא זכתה בחצי מליון דולר ואפילו לא הראתה סימני התרגשות - כאילו שהכל מתוכנן מראש והיא שחקנית גרועה שלא יודעת לשחק אותה מתרגשת. וג'ולי צ'אן נעלמה.... היא לא אמורה להיכנס ולשבת עם כולם כאילו ?! אוקיי ועכשיו 2 שאלות * מתי תתחיל עונה חמישית - אם בכלל * אליסון לא זכתה בכלום בכלל? ועכשיו another issue the simple life נגמר וחבל כל כך משובח חבל שכל כך קצר התכנית הזאת הייתה קרועה זמן איכות עם הקלטות שהדודים שלחו מאמריקה

Boran

New member
אני לא חושב שהבנת את הקטע

הקטע הוא שבשרשור פה כותבים הכל חוץ מדברים על סדרות מציאות

yoooni

New member
אני יודע מה זה שירשור off topic

פשוט פתאום נפלתי מהשמיים 4 חודשים אחרי אז לא הגיוני לפתוח לזה שירשור פרק סיום :)

חנן פרץ

New member
מה עבר עליי השבוע וחצי הקרוב(קצת)

טוב אז ככה עשיתי שתי בגרויות, אחת בלשון ואחת בהיסטוריה. עשיתי בגרות בלשון בגלל הדבר הכי מסריח שקיים,קיבלתי חשד להעתקה. ובאמת שלא העתקתי. בכל אופן הבגרות שלי בלשון התקיימה ביום שלישי וביום חמישי באותו שבוע עשיתי בגרות בהיסטוריה. היה לי לחץ עצבני אבל עשיתי את שתי הבגרויות ועוד כחודשייםאדע כמה קיבלתי.

jt7785

New member
../images/Emo13.gif

ביום ראשון ושני עשינו תכני שדאות, מה שאומר הסוואה בשטח וכאלה, צבענו את עצמנו בצבעים מסווים ואז התחבאנו למפקדים (שכמובן מצאו את כולנו מה לעשות לא היה יותר מידי זמן להשקיע במחבוא), ניסינו להתגנב בלילה ולגנוב סטיק לייט וביום שני עשינו עמדות חפירה ומארבים וכאלה... יום שלישי למדנו עיונית על רימון וביום רביעי זרקתי רימוןןןןןןןןן. איזה עוצמה יא אללה. ביום חמישי נסענו לירושלים סתם בשביל איזו שטות ואז יצאנו חמשוש! שבוע טוב עבר עליי בצבא....

jt7785

New member
כן כן

הטירונות סבבה נשארו עוד 3 שבועות שכביכול אמורים להיות קשים, השהוע הקרוב יהיה קל, אבל השבועיים אחריו יהיו קשים מאוד... בכל מקרה אחרי זה יתחיל הקורס המתקדם שלי (שזה גם נחשב טירונות) איזה חודש וחצי ואז אני כבר לא אהיה טירון....

g.o

New member
יום שישי בבוקר זה לא אותו הדבר בלי

הישרדות:(

Boran

New member
הממ

רוב הפורום פה בסביבות הגיל של צבא (17-18 פלוס מינוס), או לפחות הותיקים. את בת 13 וקוראת לעצמך "סקסית לוהטת של הצאט"??

למעלה