לשבת

jt7785

New member
למה,זה נשמע כמו ניק של בחורה בוגרת?

הכל באהבה :-|

גלׁ

New member
דונרון

מהנשמע? איך בשיבטה? (ככה כותבים?) עושים חיים? זה הכי חשוב

jt7785

New member
כן כן

כמו שכתבתי החיים סבבה לא ברור איך אבל ככה זה

gah

New member
דוריבוי!

אמנם אני רואה אותך היום (נראה לי) אבל מזל טוב על הרימון! גם לי יצא לזרוק רימון ב-21 שסגרתי! יריתי במאג אפילו... זאת עוצמה אמיתית! בכל מקרה, אנחנו גם לומדים כל כך הרבה דברים בשדאות ובתכנים אחרים ובמסעות ובכלל קשה אבל מצויין! כל שמירה אני חושב על האול סטאר חחחח

SurvivorManic

New member
ממש פורום צהלי~!~!~!

לי היה השבוע צו ראשון. היה ממש סבבה~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!

Boran

New member
צו ראשון? סבבה?

ממה הכי נהנית, מהרוסי הזקן שמישש לך את הביצים?

TheSegal

New member
אני מרגישה כל כך זקנה פה !!!

אני בת 22...השתחררתי לפני שבועיים מהצבא.... שיהיה בהצלחה לכל הצעירים ואלה שרק מתחילים את מסכת הצווים...

Noam69

New member
זקנה עלק!

כיף לך שכבר עברת תחרא הזה! אני עכשיו לומד י"ג, נקווה שיהיה שירות טוב כשאני אתגייס.

TheSegal

New member
הי"ג שלי דווקא היה כייף...

השירות גם היה לא כל כך גרוע...המפקדים חרא אבל התפקיד והחברה שלי...לא מחליפה !!!

SurvivorManic

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo5.gif../images/Emo31.gif../images/Emo2.gif

לא זה היה מגעיל, אבל אפשר לחשוב, דקה של סבל ועוברים את זה,,,, האימות נתונים היה סבבה, גם המבחן והראיון. אני כרגע דיי טקוע עם להיות קרבי [יש לי פרפיל גבוהה], כרגע אבל יש לי דברים יותר חשובים לעשות לפני שאני יחשוב על זה [עבודה במטמתיקה למחר, לא נורא נטליה תסלח לי]~!~!~!~! הא כן והוא לא נראה רוסי [לא שזה משנה, גועל זה גועל]

Noam69

New member
לובה ממן זכר

עכשיו את לוקחת ביצים שלך ולא בבלובה יותר בחיים שלך!

גלׁ

New member
מזל טוב ל-

ג'נה! איזה כיף שדברים מפסיקים להיות ספוילרים

Nietz§che

New member
ממ, אני חדשה כאן.. בכל אופן, הנה מה

הנה חוויותיי מהיומיים האחרונים.. אז ביום חמישי הייתי בתאטרון (המועדון), למסיבת ההומואים הדו חודשית שלהם ששמעתי עליה כ"כ הרבה. היה מעולה. מממ, הלכתי עם ידיד שלי.. וכשנכנסנו נעמדנו מול המראה, ובחנו את עצמנו.. שאלתי אותו אם לפזר את השיער או להשאיר אותו אסוף והוא עקץ אותי ואמר שגם ככה אף אחד לא יתחיל איתי כיון שכולם הומואים.. אז נכנסנו פנימה ורקדנו, בסבבה שלנו.. ומתישהו הגיע איזה אחד ונצמד אליי, וניסה לדבר איתי.. בקושי שמעתי מה הוא אמר אבל הוא שאל לשמי ושאל אם אני סטרייטית.. והציע שנעלה למעלה כדי שנשמע אחד את השניה. היה תמוה ביותר, אבל נחמד, וניתן להגיד שבסופו של יום (או לילה) I had way more action than my friend.. כיון שהיו עוד כמה בחורים שהחליטו שאנחנו צריכים לרקוד יחד, והזכירו לי שוב למה אני כ"כ אוהבת הומואים. ואתמול תרמתי דם. אבל זה פחות מעניין ונעים מאוד :)

Boran

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

קראי בבקשה את כללי הפורום בהודעת המנהל/ת ליד שם הפורום.

למעלה