לשבת

gloom

New member
תאפי עוגיות../images/Emo66.gif

לפחות זה מה שאני ואמא שלי עושים כשיו אמא שלי מנסה להתמודד עם הבצק של העוגיות חמאת בוטנים אבל עשינו עוגיות שומשום ועכשיו חמאת בוטנים לא עשינו צ'וקולד צ'יפס כי היא כועסת עלי שאני תמיד אוכל את כל הקוקי דו

וונקי

New member
משמעם לי רצח

שמהו ידבר איתי לפני שאני ישגע משמעמם לי רצח אני עוד רגע משתגעת לגמרי ומתחילה לתפס על קירות בית משמעם לי משמעם לי

gloom

New member
תדברי עם חבר שלך../images/Emo66.gif

או עם חברות שלך או שתעשי מה שאני עושה-***- סתם בצחוק תתפסי על הקירות זה מה זה כיף איתמר עשה את זה בהשפעת המאטריקס ואז נפל ופתח את הראש

sh53

New member
מה לעשות כשמשעמם?

להכנס לצ'אט, תמיד יש שם אנשים. אפשר להכנס לחדר של פורום חברויות, בהתחלה הוא יהיה ריק, אבל החדר גלוי ויתחילו לבוא אח"כ אנשים כשיראו שהחדר של הצ'אט "פתוח". לעשות סדר בחדר ולזרוק מה שאספנו המון זמן. ללכת לעיר ולטייל עם חברות. לקחת מחברת/ספר ולקרוא. זה יכול להיות משהו נחמד ומצחיק או משהו שקשור ללימודים (תלוי במצב הרוח). להכנס לפורום תפוז מחפשים בשבילך - 526 ולעזור למצוא לאנשים אחרים דברים שהם מחפשים, זה תמיד טוב שיש עוד אנשים בסביבה
אנשים מבקשים דברים מאוד מעניינים ומוצאים להם אתרים מאוד יפה, לכן גם אם לא עוזרים לנו לחפש שם, שווה להכנס ולגלוש באתרים שאנו מוצאים לאחרים. להכין שלט "ברוכים הבאים" לפורום חברויות כמו שיש בגלריה (צריך את כתובת הפורום גם), אם את רוצה תאמרי לי ואביא לך את הכתובת המקוצרת של הפורום (הוא גם מצוי בהודעת המנהלת של הפורום ואפשר להעתיק אותו משם).

אוי צ'אטים.בר מינן איתם.

כל פעם שאני נכנסת לצ'אט,מישהו חייב להביא אותה באיזו יציאה דפוקה כמו:את חרמנית? -זה כל כך מרגיז אותי.שלא נדבר כמה השאלות האלו מטרידות ולא נוחות. צ'וטטתי עם איזה ילד שגם שאל את השאלה הדפוקה הזאת,אז ביקשתי ממנו אם אפשר בלי השאלות האלו מכיוון שהן מטרידות ומרגיזות. כמובן שחסר בשכל הזה לא הבין,ושאל אותי עוד איזה עשר פעם למה. אחרי שאני עונה עשר פעמים,הוא כתב לי:אה,הבנתי.את בתולה. זה הביא לי ת'קריזה של החיים שלי. פור גאד סייק,אני כולה בת 15!!! מה אני יודעת על החיים בכלל??? והדפק הוא שזה תמיד קורה לי.תמיד כשאני בצ'אט. אלוהים אדירים,לסוטים שם אין עוד משהו בראש חוץ מסקס?!! כדי להתכתב נורמלי אני צריכה להתכתב עם בנות.לפחות הן לא ישאלו אותי שאלות מפגרות כאלה.{בואו נקווה שלא לפחות} אניווי,מזה כואב לי הגב. וגם אין לי מה לעשות,משועממת שכמותי. אז יאללה משועממים,תכתבו, ממני,המשוגעת,הפסיכולוגית והמשועממת הרשאית,הדרוש!!!{כבר הזכרתי שכואב לי הגב?}

כשמשעמם לי

אני או באינטרנט או מנקה את הבית , ואל תחשבו שהשתגעתי , זה ממש מעביר את הזמן..... אבל לרוב אני כאן.

היי אנשים מקסימים שכמותכם!!!!

מחר בבוקר אני צריכה ללכת לאנשהו אז לא נראה לי שאני אחזור לבצפר. במקרה שאני חוזרת אז יש לי רק שעתיים ללמוד אבל אני לא דפקה,ברור שאני לא חוזרת.רק מה שעוצר אותי מלשמוח ולהלל את היום הזה הוא שאני צריכה להביא משהו חשוב למחנכת שלי ואמא רוצה שאני אלך.
נראה כבר מה יהיה.אם אני לא אלך לבצפר אני בטח אבוא להעביר ת'זמן פה. אז בינתיים אני בבית,משחקת במחשב,ועוד מעט אני אלך לאכול.אני רעבה. אני אשלח מייל לחברה שלי,עדנה,נראה איך עבר עלייה היום. ביי לכולם,ואשמח אם תכתבו לי כי משעמם לי פה, הדרוש!!!

sh53

New member
שעתיים זה לא נורא כל כך ../images/Emo13.gif

לפעמים צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה, יש לך ימים יותר קשים נכון? אז אני בטוחה שתוכלי להתמודד עם שעתיים בקלות. אם לפעמים אין לך מה לעשות וסתם משעמם לך, שמתי בקישורי הפורום משחקים שאפשר לשחק באינטרנט און ליין, אז שווה לבקר שם

אבל לא בא לי ללכת לבצפר מחר.../images/Emo3.gif

אבל מצד שני,אני אראה את תום!!! אני אוהבת לשבת בכיתה ולהסתכל עליו!!! הוא כזה חתיך!!!!כזה חמוד וממי!!!! לאכול אותו!!!הוא גבוה ויש לו שיער מדהים!!!! ואיזה גוף,אלוהים!!!!! טוב,את מבינה שאני יכולה להמשיך את זה עד אין סוף אבל את בטח כבר קלטת ת'תמונה לא? ממני,הדרוש!!!

sh53

New member
כן כן כן כן כן כן תמשיכי בבקשה ../images/Emo8.gif

או שעדיף שתשמרי את האנרגיה לתום

וונקי

New member
בית ספר

אני שונאת בית ספר אני מתה זה עומד לי על קצה הלשון לפרוש מי בית ספר. אז מענין מאוד למה אני לא עושה את זה וזהו

tomalaga

New member
אם תפרשי מהבית ספר

איפה תלמדי ביולוגיה שאת כל כך אוהבת? חחחחחחחחחח

וונקי

New member
מה איך אתה

יודע שאני אוהבת ביוליגה? זה נכון אני אוהבת ביוליגה ואם אני יפרוש מי בית ספר אני ילמד לבד ביוליגה מי סיבה הבאה זה מענין אותי

האמת... גם אני רוצה לעשות את זה...

אבל תחשבי על זה שלא נשאר לך עוד הרבה זמן (איזה כיתה את?) ולא שווה לך להפסיד את כל הכיף של נשף סיום וטיולים שנתיים...

אמממ....

שעתיים זה לא כזה "ביג-דיל"... אבל תיראי זה תלוי... אם אלה שעתיים לא חשובות כול כך כמו לדוגמא ספורט או משו בסגנון אפשר להפסיד...שום דבר לא ייקרה נכון?.. אבל אם זה שיעור חשוב כמו מתימטיקה או משו כזה צריך ללכת...אח"כ יהיה לך מאוד קשה להשלים את זה.. אז רק את צריכה לבחור...

מיס קיי

New member
עשיתי את זה!!!

קניתי זוג מגפיים פשוט מהממות...וחזיות.... חבר'ה הייתי חייבת לשפר את הרגשתי... הוהצאתי 83 בפסיכולוגיה~....

למעלה