לשבוע חדש....

באמת אמא שלי סיפרה לי על הכתבה בחדשות

נראה לך שאפשר לבקש הצעת מחיר בתחילת ספטמבר ו"לסגור" לכמה ימים אח"כ? חשבתי שזה משהו שצריך להתארגן עליו ממש מראש.

hiraש

New member
אני בטוחה שאם תפני בסוף אוגוסט לגבי ספטמבר

ותראי שאת לא לחוצה תקבלי מחירים הגיוניים יותר. המחיר נובע מהצע וביקוש ולא מרגע מתן ההצעה. אם הוא יודע שלספטמבר אין לו הרבה עבודה והוא כבר בפיתחו של חודש הוא יוריד מחיר. ברור שאם תדברי יומיים לשושה לפני והוא פנוי המחיר ירד כי הוא יהיה מוכן לקחת פחות העיקר לעבוד אבל אז יש סיכון שלא יהיו פנויים

בדיוק מזה אני חוששת

אצלינו יש ב"ה "חתיכת הובלה" לעשות עם כל הציוד, הריהוט, הפירוקים וההרכבות. חשוב לי לקחת חברה מ-מ-ש טובה ואמינה עם נגר טוב שיודע מלאכת פירוק והרכבה מהי. מכיוון שאנחנו נהיה מאד לחוצים על יום מסויים (כי חייבים לפנות את הדירה שמכרנו עד אותו יום) ומצד שני לא יכולים לעבור מוקדם יותר בגלל שיפוצים שצריכים להסתיים, נראה לי לא אחראי לחכות עם הצעת המחיר עד ספטמבר...

spirit73

New member
מישהיא/הוא יודע/ת?כי פניתי למספר חברות.גם

אנחנו עוברים עוד כחודשיים ולא קיבלתי הצעת מחיר.

לי יש המלצה באשדוד

לא יודעת כמה רלוונטי למישהי. מי שצריכה מוזמנת לפנות אליי במסר

../images/Emo219.gif../images/Emo219.gif../images/Emo219.gif זקוקה להמלצות על הובלות..

אנחנו אמורים לעבור בשבועים/שלושה הקרובים ועדיין לא סגרנו עם אף חברת הובלות. ההובלה צריכה להתבצע מהמרכז לאיזור הקריות. ומתוך סקר באינטרנט יצאנו מבולבלים לחלוטין!!!
אני יודעת שיש פה בנות שעברו דירות
בשנתיים שלוש האחרונות. אז יקירות, אנא את ניסיונכם שמות והמלצות
יתקבלו בברכה. (אם זה בעיה דרך ההודעה אז שילחו לי מסר.) האמת שזה דיי דחוף! תילתילוש

אשמח גם להמלצות. עוברים בתוך נתניה

בעוד שלושה חודשים בנתיים לשכירות עד שהבית יהיה מוכן בעוד כשנה

אנחנו עברנו עם הקיבוצניקים-

העברנו דברים למחסנים שלהם ואחרי כ- 5 חודשים מהמחסנים לדירה החדשה. לא יודעת אם ממליצה עליהם בחום- הם היו בסדר, לא יותר מזה. בעבר, העברנו תכולת דירה (לא הרבה יותר מדי אז כדאי לקחת בחשבון) עם מוביל בשם יעקב- זה ששם מדבקות של "אתה צריך הובלה, אני צריך פרנסה" בצבע צהוב על עמודים ברחובות (אם את מכירה, אם לא אז זה בטח סינית בשבילך ולא רלבנטי...). הם היו נחמדים יותר, ומצד שני מדגישה כי לא היו יותר מדי חפצים. הקיבוצניקים היו סה"כ בסדר, בגדול עמדו בזמנים והמחיר היה סביר (לא זוכרת כמה, זה גם תלוי מאיפה ולאן מעבירים ובהיקף הציוד).

גרי הובלות

עבדו בסדר גמור. אצלינו גם ארזו אז בא מישהו יום קודם לארוז ועל הבוקר באו והעבירו הכל. מאוד הקפידו לעבוד בשקט בלי צעקות ודי מסודר. לא היו זולים במיוחד אבל.

L o l a123

New member
../images/Emo41.gifגן פיצפון בכפר הס - מכירים/ות?../images/Emo41.gif

יש המלצות? יש לא-המלצות? כל פיסת מידע שהיא... תודה

d i v e l

New member
../images/Emo46.gif רותחת....

השכנה הזו שלי, ממש עברה כל גבול!!!!! אתמול חמותי (שגרה בדיוק מעליי) מספרת לי, שחמי התעורר במקרה ב 00:30 ולגמרי במקרה הציץ דרך החלון וראה את השכנה שלי ממול מציצה לי לתוך הבית!!!!!!! דרך החלון הפונה לשביל המשותף לנו ניתן לראות ממש את כל הבית!!! הוא שאל אותה מה היא מחפשת, היא מילמלה "חוצפה" ונכנסה לבית שלה.... אז כל אתמול היא לא הוציאה את הפרצוף החוצה אבל היום החצופה באה לדבר איתי ומחייכת כאילו כלום לא קרה. אמרתי לה שלא תפנה אליי ושחמי סיפר לי והיא ניסתה להשתיק אותי שלא כל הרחוב ישמע אבל אנייייייי - תוך שניות כל השכנים יצאו החוצה והנהנו בראשם שגם להם היא מציצה ובכלל שהיא אישה זקנה משועממת ומטורפת. בעלה של השכנה בדיוק הגיע ושמע את הכל וכמובן שהוא עמד לצד אישתו ואיים שיזמין על חמי משטרה. אמרתי לו שאני מאוד מקווה שני אהיה כשהשוטרים יגיעו כי גם לי יש דבר או שניים לספר להם. לצערי, כל זה קרה בדיוק כשחזרנו מהמעון, שי ואני, לא רציתי שהיא תראה את כל זה אבל לא יכולתי לעצור את העצבים! והמתוקה שלי, ברגע שנכנסנו הביתה אומרת לי - "היא ילדה רעה, אל תתני לה מתנה, אמא"
מצטערת אם ההודעה יצאה מבולגנת אני ב ע צ ב י ם

d i v e l

New member
אני לא בנאדם של סקנדלים

מה גם שאין לי ממש הוכחות שהיא הציצה. ועל חמי אני סומכת בעיניים עצומות. מזלי שזו דירת מעבר ובקרוב (ב"ה
) לא אהיה פה יותר.

למעלה