לשבוע חדש....

../images/Emo53.gif במציאת מתנות

מחר מסיבת הסיום בגן של אריאל ועוד לא קניתי מתנות למטפלות.... אנא עזרתכן, צריכה 5 מתנות, מתוכן מתנה אחת גדולה יחסית למטפלת הראשית של אריאל ו4 מתנות לשאר הצוות. ואולי מתנה נוספת למנהלת המעון כי היא עזרה לי הרבה השנה.... התקציב עד 50-60 ש"ח למתנה. בבקשה הושיעו אותי. שבוע טוב.

UmaGuza

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo175.gif בר של תמי 4

זהו, נמאס לנו סופית מבקבוקי המים ואנחנו חושבים להזמין בר פמילי של תמי 4. למישהו יש ויכול להמליץ/לא להמליץ, והכי חשוב - לתת לנו מושג איך והאם הוא משפיע על הוצאות החשמל.

יש לי כזה

לי יש אותו בקליניקה אני מרוצה בסה"כ מהמכשיר אבל הוא יקר קודם כל למכשיר יש המון תועלות : לא צריך לסחוב בקבוקים תמיד יש מים קרים או חמים מאוד ידידותי וקל לשימוש -דיגיטלי -את יכולה לכוון את כמות המים ואת הטמפרטורה יחסית ידידותי לסביבה מינוסים -העסק הופך להיות די יקר המכשיר עולה כ 3600 ש"ח כל שנה יש : מועדון 60 ש"ח סנן ונורה שמסתכמות ב 650 ש"ח לשנה אם שותים הרבה וממילא קונים הרבה מים מינרלים יכול להיות משתלם -עניין של חישוב של המשפחה מרווה שעזרתי

טלטוש

New member
לדעתי מתאים רק למי שיש כסף לכך

עלות תמי בר מעל 3,500 ש"ח (צריך לחכות למבצעים) עלות החלפת מסנן אחת לשנה (או חצי שנה אני כבר לא זוכרת) 800 ש"ח עלות החלפת נורה אחת לשנה או חצי שנה 600 ש"ח. עשיתי חשבון שרק העלויות המשתנות של הנורה והמסננים עולה לי יותר מעלות המיים המינרלים שבהם אנו משתמשים בשנה ואנחנו לא סוחבים מים, אני עושה משלוח שכולל גם בקבוקי מיים מינרלים. זה לגבי המגרעות. יתרונות יש המון, נח, מים קרים תמיד זמינים, מים חמים זמינים. אפשר לשים כוסות חד פעמיות ליד ואז חוסכים שטיפה של עשרות כוסות ליום אם יש משפחה עם ילדים מתבגרים. כשיש מכשיר כזה על השיש שותים יותר. תמיד כשאני אצל חברות שלהן יש מכשיר, אני שותה אצלן רק מים וכל רבע שעה בערך הולכת למלא את הכוס.

UmaGuza

New member
תודה על התגובה

אבל דיברתי איתם היום וזה יוצא הרבה יותר זול מהעלויות שציינת, יכול להיות שירדו המחירים או שיש כרגע מבצע משתלם במיוחד. בכל מקרה בחישוב שעשיתי, העלות החודשית יוצאת לנו הרבה יותר נמוכה מעלות מים מינרליים (וגם אני עושה משלוח
)

טלטוש

New member
באילו עלויות מדובר

אני התעניינתי בבר המשפחתי זה שמוצב עכשיו בכל סניף של ארומה.

jojo04

New member
לעומת זאת...

אמא שלי קנתה לפני שנתיים בהום סנטר - בר של חברה לא מוכרת ב1700 ש"ח. היא מאוד מרוצה. גם מים חמים, וגם קרים. בנוגע להחלפת פיטר/מסנן, התקשרו אליה וביקשו 300 ש"ח. היא חשבה שיקר לה. נסעה להום סנטר. גילתה שיש שם פילטרים ב-99 ש"ח למכשיר שלה. קנתה ובעלי הרכיב לה (תוך 2 דקות). אפשר גם לרכוש מכשירים שולים יותר. הם עושים את אותה עבודה בדיוק.

ליבי777

New member
תמי 4-מאוד מומלץ. יש לנו אותו כבר חצי שנה

וזה פשוט איכות חיים לא לסחוב בקבוקים. כשאנחנו הזמנו את המוצר הוא עלה 3600 ש"ח אם אני זוכרת נכון. מאז ראיתי פרסומים שיש מבצעים ולדעתי המחיר שלו אכן ירד. מכל מקום שווה כל אגורה. ואני דווקא חושבת שהוא לא כזה יקר. זה ממש אישי, תלוי בצריכה שלכם ובאיכות חיים שלכם.

בנימין נתניהו ב-../images/Emo43.gif אנשים

הערב בשעה 17:00, יתארח בנימין נתניהו בפורום בורסה ושוק ההון וישיב לשאלות הגולשים, בנושאי הכלכלה השונים, שלום כלכלי, וחידוש תקופת הצמיחה. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם לבנימין נתניהו כאן בשרשור ולצפות בראיון המצולם שיעלה בהמשך: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=29&MessageId=119252793
רוצים כרטיס זוגי לסרט תיקים באפלה? פורום תיקים באפלה בשיתוף עם FLIX מזמינים אתכם לענות על שלוש שאלות בנושא "תיקים באפלה" ואולי לזכות בכרטיס זוגי לסרט החדש - "תיקים באפלה - רוצים להאמין": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=742&MessageId=119282911
דובלה גליקמן מאחוריכם פורום נשואים טריים מחלק לכם כרטיסים זוגיים להצגת היחיד החדשה של דובלה גליקמן - "מישהו מאחוריי". ענו על שלוש שאלות קלילות ואולי תזכו. בהצלחה! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=383&MessageId=119258688

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמעבר דירה והובלות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בע"ה בעוד פחות מחודשיים נעבור דירה.
לפני תשע שנים עברנו לדירתינו הנוכחית ואז "הבטחתי לעצמי" שבפעם הבאה שנעבור, ניקח שירותי אריזה של חברת ההובלה. כרגע אנחנו מאד מתלבטים בענין: מצד אחד רק המחשבה על האריזה של כל הציוד בבית מכניסה אותי ללחץ רציני.
מצד שני, נראה לי שעלויות האריזה יהיו גבוהות מאד.
בינתיים, פנינו רק לחברה אחת (בעקבות המלצות), אך הם לא היו מעוניינים לתת הצעת מחיר ביולי למעבר שמתוכנן לספטמבר. אשמח לשמוע עצות, תובנות והארות בנושא. תודה

buba300

New member
אני עשיתי שירותי הובלה ואריזה אצל הדר

חב' הלני המלכה מס' טלפון 052-5003220 והייתי מאוד מרוצה. אגב, החפצים שלי עברו לאריזה למחסנים למשך שנה.

לחכות עם הצעת המחיר לספטמבר?

האמת היא שרצינו לדעת איפה אנחנו עומדים מבחינת העלות ולהחליט אם לארוז בעצמינו או לקחת אריזה. נראה לך שעכשיו יתנו לי הצעה לספטמבר לפי המחירים של יולי-אוגוסט?

buba300

New member
תדברי איתו ותבדקי. שתדעי שהאריזות ממש קטנות

שזה מזעזע. הייתי בהלם שהוא הביא לי את הקרטונים. אורזים פר נפח. כדאי שתדברי איתו ותבדקי. אני לא ממש יודעת מה עדיף. אבל תמיד שנותנים לך מחיר תנסי להוריד.

המחירים עכשיו מרקיעים שחקים

אפילו היתה על זה כתבה בחדשות בשבוע שעבר. מציעה לחכות לספטמבר

למעלה