לשבוע חדש

../images/Emo32.gif לשבוע חדש ../images/Emo23.gif

איך היה הסופשבוע
איך ביליתם
מה עשיתם
ולמה אתם הכי מצפים השבוע
wish me luck, היום אני עורכת בצהריים שיחה חשובה עם הבוסית שלי לגבי התנאים בשנה הבאה-
. קצת שבוזה ובלי כוחות, מרגישה שהסופשבוע הזה עם כל העומס עבודה ולימודים שהיה לי בו, לא הספקתי ממש לנשום (אבל לפחות הספקתי לעשות שופינג- 2 מכנסי 3/4 ו-2 חולצות בקסטרו
). שיהיה שבוע נהדר
.

סוף שבוע מטורף

המחשב עבר פרמוט ביום ששי אחרי שוירוס השתלט על מערכת ההפעלה שלו מזלי שהיה מחולק לשניים, והיה גיבוי למועדפים ישן בD שלו ובשבת ניסיתי לארגן את המחשב למשהו שהיה לפני הפירמוט וזה היה קשה הקשר למחשב עבוןרי זה התקשורת לעולם הרחב , ויש קישורים שאבדו לי ובמוצאי שבת חיכיעתי לאיש שאוהבת שיעלה מסנגר , תודה לאל שהוא בא אחרי שבועיים שאני שולחת לו מסרים ומייל שאני דואגת ואוהבת ורוצה בו לילה ראשון שהלכתי לישוןרגועה כי דברנו , מתפללת להבראתו המהירה שיחזור לבוא לחבוק אותי כפי שעשה בחודשים האחרונים פרפרית מתוקה שיהיה לך בהצלחה , את עושה עבודה חשובה בעיצוב הדור הבא ואני זוכרת ימים רחוקים שחיבקתי אותך ואמרתי לך את נועדת לגדולות תמשיכי ככה פרפרית מתוקה את מלאה באהבה והילדים זקוקים לאשה כמוך שתראה להם את הדרך הנכונה לנהוג באנשים שסביבנו בטוחה שהילדים שגדלים אצלך יקבלו אמות מידה ראויות להיות אנשים טובים שיהיה המון בהצלחה אשה חמודה

אין עלייך, יקירתי ../images/Emo25.gif

החלמה מהירה ליקירך ושמחה שהמחשב הסתדר
זה מדהים כמה המחשב נהיה כל כך חשוב ועיקרי עבורנו. לא יודעת מה הייתי עושה ללא המחשב...

איך אצלך יקירה

מקווה שהיום היה יום יותר נעים ופורה שולחת לך ים של כוחות לעבודה עם הילדים

למעלה