לשבוע הקרוב

../images/Emo42.gif אני פה.. ויש לי שאלה

פעם שקיבלתי הודעה זה היה כתוב לי נגיד 2 הודעות חדשות.. עכשיו זה לא כותב לי כלוםם.. מישהי יודעת למה?

../images/Emo97.gifירדן כנסי

כנראה שלא כותבים לך הודעות.... דרך אגב השמעות על ביחוש נכונות כי כבר שמתי צדקה ויתפללתי לשלומו ואיך קוראים לאמא שלו?

../images/Emo42.gif חחח..

כןן שולחים.. עובדה שאפילו את שלח לא קיבלתי.. וזה לא אמיתי מה שאמרו שקרה לו.. הכל שמועות!

../images/Emo110.gifחחחחח טלללללללללללל

נו ועם שמת צדקה ויתפללת זה אומר שזה נכון???ל=א! חחח את סתם יתפללתתתתתתת פעם הבאה תבדקי זה לא נכון!=\

../images/Emo110.gifחחחח ירדןןןן

גם ליי זה היהי כותב וזה הפסיק!!!!!!!!!!!!!!!!! לא יודעת למההה עכשיווווו אני מקבלת שם הודעות רק מתי שושללחחים לי פרטי זה כותב כפרעליךךך=]

../images/Emo103.gifכנסווו שניייה../images/Emo103.gif. . .

נחשו אפה אני ?! ב=י=ר=ו=ש=ל=י=ם. אצל דודים שלי :] זה לא בדיוק ירושליים זה ליד קוראים לזה קיבוץ נחשון :) חשבתי שיש מחר שביתה אז באתי לפה ובסוף אין אז אני מפסידה בצפפפר : C חע P= והקיבוץ הזה הוא 15 דקות מרחובות. ומי גרה ברחובות ??? ש=ח=ף :) כפרעלייייה. היא באה אלי מחר ואנחנו נצטלם מלללא ונעלה תמונות :) אווהבת אתכן
=דילב לוי=

../images/Emo42.gif ביחווושית[?!]

התפוזבל מחליט שניה לעולת ושניה לא.. בוא נראה מתי הוא לא חח.. תהני הכי שבעווולם.. והכל הסתדר עם ביחוש שלך האא? כל הכבוווד. מסקנה?! לא להאמין לשמועות!

למעלה