מריה סנדלר
New member
../images/Emo108.gifעונה ליפה שלייייייי
מעכשיו אני ינסה לא לשכוח את המאומץ חחחח... מתי הייתה הפגישה הראשונה שלכן עם הבנים [תאריך]:28.3.07 באיזה מקום:בבאר שבע ברדיו דרום. ספרי עליה קצת [איך היא הייתה, מה עשיתם..]:אמ..כבר סיפרתי...אבל לא ממש ניפגשתי איתם רק ראיתי אותם והיתי צריכה להצטלם איתם אבל השירלי המנהלת החדשה שלהם לא הסכימה להם..קיצור כבר סיפרתי אין לי כוח לספר מהתחלה חח... הרגשת קצת לא יודעת מה עלשות עם עצמך באותו הרגע?:כן..אני חשבתי זה חלוםםםם!!באמתת!! ההופעה שהכי נהנת בה:
לא היתי בשום הופעה....אבל בע"ה אני ילך להופעות וגם לצילומים של הקליפ אז הם יופיעוו אני יראה אותםםם בע"ה
פעם אחרונה שראית את אחד הבנים [אן את כולם..]:ברדיו דרום........... מתנה שהבאת להם:לא הבאתי...לא הספקתי להביא להם..כי הודיעו לי שאני יכולה ללכת לשם שעה וחצי לפני או אפילו פחות חח.. סצינה מסויימת שאת זוכרת שהיית איתם:אמממממ לא זוכרת חחח... חלום שהיה לך איתם:אמ..לא הבנתי חח... המילה הראשונ שעולה לך שאת שומעת את המילה "גיים בויז":שרוןןןןןןןןןןןןןןןןן
והמילה הראשונה שעולה לך שאת שומעת את השם של מי שאת אוהבת מהבנים:אממ..לא יודעת.. את מפחדת שזה יגמר מתישהו?:אני לא חושבת שזה יגמרר!!!!אבל עם כן אני עדיין ימשיך להעריץ אותם על מי שהם...ואני ינסה לראות אותם אפילו אם כבר לא יהיו הופעות אני ינסה לראות אותם..אבל אני לא חושבתת שזה יגמר מתישהוו חחח.. ראית את הבנים מתישהו לא בהופעה/ראיון?:אמ..לא......... פדיחה שהייתה לך איתם:ראיתי אותם רק פעם אחת בחיים שלי אז בפעם הזאת לא היתה לי פדיחה אני חושבת.. נופר?אני
אותך!!! מריה סנדלר.
מעכשיו אני ינסה לא לשכוח את המאומץ חחחח... מתי הייתה הפגישה הראשונה שלכן עם הבנים [תאריך]:28.3.07 באיזה מקום:בבאר שבע ברדיו דרום. ספרי עליה קצת [איך היא הייתה, מה עשיתם..]:אמ..כבר סיפרתי...אבל לא ממש ניפגשתי איתם רק ראיתי אותם והיתי צריכה להצטלם איתם אבל השירלי המנהלת החדשה שלהם לא הסכימה להם..קיצור כבר סיפרתי אין לי כוח לספר מהתחלה חח... הרגשת קצת לא יודעת מה עלשות עם עצמך באותו הרגע?:כן..אני חשבתי זה חלוםםםם!!באמתת!! ההופעה שהכי נהנת בה: