לשבוע הקרוב

../images/Emo108.gifעונה ליפה שלייייייי:)

מעכשיו אני ינסה לא לשכוח את המאומץ חחחח... מתי הייתה הפגישה הראשונה שלכן עם הבנים [תאריך]:28.3.07 באיזה מקום:בבאר שבע ברדיו דרום. ספרי עליה קצת [איך היא הייתה, מה עשיתם..]:אמ..כבר סיפרתי...אבל לא ממש ניפגשתי איתם רק ראיתי אותם והיתי צריכה להצטלם איתם אבל השירלי המנהלת החדשה שלהם לא הסכימה להם..קיצור כבר סיפרתי אין לי כוח לספר מהתחלה חח... הרגשת קצת לא יודעת מה עלשות עם עצמך באותו הרגע?:כן..אני חשבתי זה חלוםםםם!!באמתת!! ההופעה שהכי נהנת בה:
לא היתי בשום הופעה....אבל בע"ה אני ילך להופעות וגם לצילומים של הקליפ אז הם יופיעוו אני יראה אותםםם בע"ה
פעם אחרונה שראית את אחד הבנים [אן את כולם..]:ברדיו דרום........... מתנה שהבאת להם:לא הבאתי...לא הספקתי להביא להם..כי הודיעו לי שאני יכולה ללכת לשם שעה וחצי לפני או אפילו פחות חח.. סצינה מסויימת שאת זוכרת שהיית איתם:אמממממ לא זוכרת חחח... חלום שהיה לך איתם:אמ..לא הבנתי חח... המילה הראשונ שעולה לך שאת שומעת את המילה "גיים בויז":שרוןןןןןןןןןןןןןןןןן
והמילה הראשונה שעולה לך שאת שומעת את השם של מי שאת אוהבת מהבנים:אממ..לא יודעת.. את מפחדת שזה יגמר מתישהו?:אני לא חושבת שזה יגמרר!!!!אבל עם כן אני עדיין ימשיך להעריץ אותם על מי שהם...ואני ינסה לראות אותם אפילו אם כבר לא יהיו הופעות אני ינסה לראות אותם..אבל אני לא חושבתת שזה יגמר מתישהוו חחח.. ראית את הבנים מתישהו לא בהופעה/ראיון?:אמ..לא......... פדיחה שהייתה לך איתם:ראיתי אותם רק פעם אחת בחיים שלי אז בפעם הזאת לא היתה לי פדיחה אני חושבת.. נופר?אני
אותך!!! מריה סנדלר.

../images/Emo110.gif../images/Emo207.gifבנות??????=]

סורי ששיניתייי תשרשוררר של השאלוןןןןןןן אבל שרשרתיי לתפוזז זה השרשור היחידיייייי שאני יכולה לכתובבבבב אני תכף יענ העל הששאלון נופר=]]]]]] אז תקשיביווו רציתיי להגיד לכם אתמול אבל היתיי גמורה מעיפותתת שלשוםםםםם היתיי בטיולללל משו כמו טיול שנתי אבל בלי שינההההההה זה לא ממששש טיו שנתי אבל זה גם לא היהיה טיול רגיייייל כאילו היהיהינו בחצבנייי זה מסלולללללל כזה עם מיםם היהי מזה כיףףף ואז הינו בעין טינהה וואי זה מקום מ מלא מים איזה כיף היהי וואי היה קטעים חבלז חחחחחחח ואחריזהה הינו באיזה מצפה כזה יצטלמנו וזההה ובסוףףף היהה לנוווו שעתים ג'יפיםםםםםםםם היהיה מזה כיףףף בג'יפייםםםםםם נסענו מזה מהרר חבלזזזז נסענו טילל וזהה מזה כיףףףףףףף איזה קטעים יהיהיה וואי אין הג'יפייםם היהה מושלםםם והיהיה מזה כיףף וואי בנותחחחחחחחחחחח שהינו במצפה הזה שיצטלמנו וזה אז היהי שם חנות צעצועים חצי חינםם והיהיה שםםם משקפי שמש מזה יאפותתתתת אז אני וחברות שלי כזהה לקחנו משקפיםם ויתחלנו למדודדדד ויתחלנו ליצטלם עם כול המשקפיםם חחח איזה קטעים יאווווו ויצטלמנו עם מלא דבריםם היהה שם דובי ענקק משו ענק מזה יאפהה יצטלמתי איתו חח ואז אני וחברות שלי יצטלמנו עם כובעים כאלה יפים של בראףף ועודד כולמ יני דברים חחחחחחחח אזיה צחוקיםם תמונונת מזה יאפותת שיהיה לי אותם אני יעלהההה אותם ללפה!!!!!!!!!חחחחח ויום לפני הטיול היתייי אני ומורן בקריןן היה אחד המצחיקיים וואיייייי היהיה שם איזה מוכר איזה צחוקים היהי איתו אמאלהה גם יצטלמנו עם משקפי שמש טיסים היה שם איזה משקף מזה יאפה אז יצטלמנו איתוו המוכר יסכים לנו חחח מזה חמוד קטעים היהיה איתוווווו בקיצור חפרתי חחח שיהיה לי תמונונת אני יעלה=]]] אוהבתותכיםם=]

למעלה