חחח אוקיי חיי :]
ד דילב לוי XD New member 13/4/07 #364 ../images/Emo103.gifיאאא שמעוו שניה D= עכשיו אני הולכת לישון אצצל שחחף !!! יא אני מתה חחח כנראה שעמית צדקה שהיא אמרה: "כל עיכוב לטובה"
../images/Emo103.gifיאאא שמעוו שניה D= עכשיו אני הולכת לישון אצצל שחחף !!! יא אני מתה חחח כנראה שעמית צדקה שהיא אמרה: "כל עיכוב לטובה"
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 13/4/07 #371 ../images/Emo110.gifיא באמת??????. יפהההה לךךךך נבלהה יפשליייי אני הכי מאושרת בשבילךךךך בעולםםםםםםםםםםםםם =]]]]]] תהנו גם בשבילי חח=]
../images/Emo110.gifיא באמת??????. יפהההה לךךךך נבלהה יפשליייי אני הכי מאושרת בשבילךךךך בעולםםםםםםםםםםםםם =]]]]]] תהנו גם בשבילי חח=]
L lililulu New member 16/4/07 #539 אני אמרתי את זה?../images/Emo12.gif אני לא זוכרת שאמרתי דבר כזה אבל אני גם לא זוכרת מה אכלתי היום בבוקר אז יש מצב
אני אמרתי את זה?../images/Emo12.gif אני לא זוכרת שאמרתי דבר כזה אבל אני גם לא זוכרת מה אכלתי היום בבוקר אז יש מצב
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 13/4/07 #370 ../images/Emo110.gifחחחחחחחחחחחחח הייי אדםXD חן?פוטנה?!אני אוהבתותך ייאפה
נ נופר סלב שכזאת New member 17/4/07 #624 ../images/Emo20.gifאיככ , ואאווי לך אם את הולכת להגיד משווו על מאורר תיזהריייי אני מזהירה אוותךך איכ אני ניגעלת ממנו בעעעעע
../images/Emo20.gifאיככ , ואאווי לך אם את הולכת להגיד משווו על מאורר תיזהריייי אני מזהירה אוותךך איכ אני ניגעלת ממנו בעעעעע
נ נופר סלב שכזאת New member 19/4/07 #703 ../images/Emo20.gifאין שומבעיה תחליפי ראת המאומץ הזה הוא דומה להינדה
ד דילב לוי XD New member 20/4/07 #720 ../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דוממה להינדה
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דוממה להינדה