לשבוע החדש...

l a h a v100

New member
הא?

שקר גס!! אני ואת קבענו שאנחנו לא מסתכסכים בגלל הקומונה המעפנה ההיא! ספיר ב=ע=צ=מ=ה אמרה לי שאת והיא *ביחד* נראה לכן חשוד שאני לא אומר שום פרט עליי ואני זוכר שעוד אחרי שעזבת את הקומונה את נכנסת להתקלח ואמרנו ביי יפה ובאותו יום נראה לי או יום אחרי היה מה שהיה עם ספיר ומאז לא שמעתי ממך! תפסיקי להפוך את הדברים לכיוון שלך תמיד, ולנסות לצאת צודקת בכל מצב. ממש הצלחת לעצבן אותי עכשיו את יודעת? אל תנסי לייפיף את זה, כי יש המוןןןן ילדים באינטרנט שההורים שלהם לא מרשים להםם למסור פרטים. "מה אתה ממציא שטויות!?" אני? ממציא? מותק, אני הרבה דברים, שקרן? אני הכי לא!

עזבי מאמי.. ../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

שימי לב איך תמיד לא יעזור אם מסיימים איתו קשר יפה הכל הופך לריב אם נספור את הפעמים שרבנו איתו אני לא יודעת מה יהיה.. אל תוציאי ת'עצבים שלך על זה נשמה שלי

תנוח.. ../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

אני הופכת הכל? תראה איך אתה רב.. סבבה אתה פה בשביל נינט לא בשבילי ולא בשביל ספיר וכן הלכת להתקלח ואז מה אתה מצפה שתיכנס למסן אני ישלח לך "מאמייייייי חזרת כפרה עינים נשמה שרירים"? לא אתה גם יכול לשלוח הודעה מה אני יעשה שלא שמעת עלי? לא ברחתי לשום מקום הייתי פה כל הזמן אתה לא ניסית ליצור קשר אז גמאני לא. יאללה קיצר נשמה לילה טוב לך חלומות נעימים ותכלס אני אומרת לך אתה פה בשביל נינה לא בשבילנו

מ א י י ק

New member
להב,ספיר,ליטל = כנסו../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo19.gif

תקשיבו,אתם רבים כמו חתול ועכבר (ספיריליטל
), להב,אתה דואג לאגו ולא לצאת שקרן. ליטל,את אל תתייחסי אליו. ספיר,כנ"ל. במילים אחרות,אתן סתם מוציאות את העצבים,אתם רבות איתו כל הזמן כמעט,ואין מה לעשות ככה הוא, לכן,להב,אתה צריך להפסיק עם החימומים והערות שלך כדי שספיר וליטל לא יוציאו עצבים לחינם.(
) וסורי שאני מתפרץ,אבל כבר לא יכולתי לשמור בבטן,אז להב,תפסיק עם הריבים,וליטל וספיר,תשתמו מים קרים וגם תקנו רוברטה שתרגיע אתכם (
) וזהו,לא יכולתי לשתוק,אני ופה הגדול שלי X= (ספיר וליטל לא להעלב לי,אני עם כוונות טובות ואני לא בצד של אף אחד..)

l a h a v100

New member
ומיכאל,

אין חימומים מיותרים, לא ממש הבנתי אם אתה יורד עליי או משהו, אבל שיהיה... בF"א תודה על הכוונה

מ א י י ק

New member
להב זה חימומים מיותרים!../images/Emo67.gif../images/Emo19.gif

ואני גם אסביר לך למה... כי אתה מקלל לפעמים את הקללות האלה שלך,או שאתה מעיר הערה,או שאתה פשוט לא עושה חשבון לאף אחד,וזה גורם לריבים וכל הפורום על גחלים,אייכשהו הריבים בפורום תמיד מתקשרים אלייך,עוד לפני שכתבתי פה היית רואה את זה,חח ואל תעלב,אבל זה מה שאני יודע.

l a h a v100

New member
מה הקשר?!

בכלל לא חיממתי! פאק איתךךךךךךךך כולה אמרתי שאני עוזב דיברתי עם ליטל הכל בסדר מה אתה פאקינג מתערב?! ולא, לא כל הריבים פה מתקשרים אליי, יש פה אמנם די הרבה שמתקשרים אליי, אבל לא כולם! כל הזמן להתערב, מתערב, רק זה אתה יודע. סעמק, מצטער על ההתפרצות אני חייב שתקרא ותפנים.

l a h a v100

New member
בגלל זה עדיף ללמוד לשתוק מיכאל

אם אתה לא קשור אל תכניס את עצמך בכוח! במיוחד שאתה אומר סתם דברים כדי להתחנף פה לאנשים. [שלא באשמתם, שאני לא יצא לא בסדר שוב]. פשוט- שששש.. צריך ללמוד גם אתזה.

מ א י י ק

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif

שאני אשתוק? מצאת לך מי ישתוק,אפילו בכיתה אני לא סותם את הפה
אז פה כן?
וזה לא התחנפויות,זה כדי שהן לא יפגעו ממני,בגלל שהן חשובות לי!. ואם אתה חושף ריב על גבי הפורום,זאת בעיה שלך.

l a h a v100

New member
פחחח

אני רק נימקתי את הסיבה שעזבתי, לא קיעללתי אותן, לא העלבתי אותן, לא ניבלתי את הפה, לא חיממתי, לא עיצבנתי, ואם אתה לא רוצה שמישהו יפגע,פשוט שקט, זה הפתרון הכי טוב שיש. כל ריב\ויכוח קטן שלי איכשהוא אתה תמיד יוצא נגדי, לא משנה מה, במקום לשתוק ולהיות בסדר עם כולם. הרי אתה לא קשור לזה, אז למה לגרור את עצמך לריבים שלא שלך? מה משעמם לך בחיים?

מ א י י ק

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo19.gif

טוב באמת דיי עכשיו, אנחנו סתם רבים, עכשיו רגיעה
שולם?!

למעלה