לשבוע החדש...

l a h a v100

New member
../images/Emo32.gifלשבוע החדש...

שבבוע טוב לכווולם
אתם חייבים לראות את זה
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1102251 תעשו עם רמקולים
ואל תדאגו זה לא מפחיד או משהו זה קרע אותי מצחוקXDD אני תוקע את זה בכל מקום X_X שבוע מצויין לכולם

l a h a v100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכההההההההה

הראתי את זה לכל בנאדם אפשרי

l a h a v100

New member
../images/Emo207.gifתכנסו בבקשה...

אני בפורום הזה, כבר בערך שנה אני חושב... הרבה זמן. בהתחלה כתבתי מהפלאפון, אחר כך התחלתי לכתוב מהמחשב, הכרתי פה אחלה של ילדים, ואני בקשר טוב עם די הרבה ילדים פה מהפורום... בזמן האחרון ליטל וספיר החליטו וקבעו עליי עובדות לא נכונות, לא מאומתות, ובלי שום קשר למציאות. בגלל שההורים שלי לא מרשים לי למסור את הפרטים האישיים שלי באינטרנט כגון: בית ספר, עיר, טלפון, שם משפחה, וכו', הן קבעו שאני לא אמיתי, כלומר אמיתי אבל לא מי שאני מציג את עצמי. את השם משפחה שלי ואת העיר שאני גר בה רק גבי יודע, בגלל שהוא שלח לי את הפוסטר שזכיתי בו בדואר. הן ישבו, חשבו, וקבעו את זה, ואז אני מגלה שספיר חסמה אותי. ככה פתאום. שעה ניסיתי לשכנע אותה והיא לא הצליחה להבין אותי, אבל זה אחלה, ליטל אפילו מילה לא אמרה לי. בקיצור אני רוצה שתדעו שכן קוראים לי להב, שאני כן בן 13 וחצי, ושיהיה לכם באמת בהצלחה, אני מרגיש כאן די לא רצוי בגלל זה אני מעדיף לעזוב את הפורום, שיהיה בהצלחה עם הפורום ועם הכל. מי שרוצה לדבר איתי אני אמשיך לכתוב ברשמי ויש אייסי\מסן.

SPboy

New member
להב לאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo203.gif

אל תעזובבבבבבבבבבבבב מי יצחיק אותנו כשלא תיהיה פה????????? נו מה בגלל השטות הזאת אתה עוזב??????????? מה זה משנה מאיפה אתה ומה הטלפון, עיר, שם משפחה, בית ספר וכו' שלך???????? תישארר בבקששששהההההההההההההה

l a h a v100

New member
חחחחח אייל ../images/Emo24.gif

אני מצטער אבל חצי פורום פה לא מדבר איתי..

SPboy

New member
אז שים עליהם ז** ../images/Emo3.gif../images/Emo203.gif

אתה פה בשביל נינה לא בשבילם.

DiRtY BaTeLL

New member
לא אתה לאאא!!!! אתה רוצה להשאיר אות

אותי פה לבדדי
מאמי מה אתה עוזב ביגלל שטויות באמת שאנשים יחשבו מה שהם רוצים מכפת לך?

l a h a v100

New member
חחח מה אף אחד פה

לא מדבר איתי.. =\ וסתם, בלי סיבה. ואני לא רוצה להיות בפורום שאני לא רצוי.. אבל יש אייסי ומסן ופורום רשמי

l a h a v100

New member
*חחח לא שאף אחד לא מדבר

אבל כמעט חצי פורום.. ולא נעים לי פה ממש.. וכבר אי אפשר להביע דעה פה.. ניסיתי להביע את דעתי בצורה הכי יפה ותקפו אותי.

ג ב ש ו ש

New member
להבב../images/Emo2.gif../images/Emo88.gif

אתה לא צריך לעזוב רק בגלל זה
יש כאן עוד אנשים שאתה מסתדר איתם וטוב לך פה אז ממש מיותר לעזוב. בכל אופן אני אמרתי את שלי,מקווה שתעשה החלטה נכונה.

l a h a v100

New member
אחלה תודה גבי../images/Emo9.gif

זה פשוט.. די.. מעליב? שלא מתייחסים אליי בגלל שאני לא רוצה להגיד משהו.. ובאמת שיש כאן הרבה ילדים מדהימים
אבל אי אפשר להתכחש לזה שהן ממש פעילות פה בפורום, ואני לא יכול להביע את הדעה שלי.. תודה בכל מקרה
אני אשתדל לעשות תהחלטה הנכונה

אני?! ../images/Emo192.gif../images/Emo95.gif

עובדה אתה לא חסום אצלי מה אתה ממציא שטויות!? אנחנו ניתקנו את הקשר ואמרתי לך שאני לא רוצה לריב וזה היה בגלל הקומונה אז אל תאשים סתם..

למעלה